Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sludgeboy

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami túl biztos, az úgysem jön be (gabx)..
sludgeboy 2017.10.14 13:05:58
Az 1.5-alatti szorzók jelentős része elmegy,kivéve azokat,amelyeket nem játszol meg (AirTiger)..
sludgeboy 2017.10.03 22:47:24
A tippmix olyan, mint a póker! Rossz dobás nincs, csak rossz megadás! (infógyüjtögető)..
sludgeboy 2017.10.02 08:21:12
@bakker.: Jó reggelt köszönöm a tegnap esti gólos tippeket.
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! (Walt Disney)..
sludgeboy 2017.09.17 10:39:33
@Zsugabubus 79: Szia mindkét csapat szerez gólt igen
Az alábbi interjút Cat-tel készítettem! Jó olvasgatást! Helló Psylocke!Kérlek mutasd be magadat a magyar olvasóknak!Mikor születtél, mondj pár szót a gyermekkorodról, és a mostani életedről! Hogyan kezdtél el érdeklődni a testmódosítások iránt? helló! A nevem Cat, 21 éves…..
Nagyon szépen kivitelezve! És a fotó sem rossz!..
sludgeboy 2010.07.06 17:12:28
@kapujanincs:
és nem is tervezem a közeljövőben sem
Félreértés ne essék nem leszólni akartam a képet, de nekem személy szerint elég noname.
Bár a viselője javít az összképen azért
Ha valaki képes arra, hogy elvonatkoztasson a popsiról, akkor rájöhet hogy a tetovált kalózhajók éppen hadban állnak egymással, és jobb oldali éppen meglőtte a másikat, ami elkezdett süllyedni.Valakinek sikerült? ..
Az UV tetoválás speciális tintával készül, azonban teljesen biztonságos, és nem veszélyes a szervezetre. Már Anita is csinált egyszer egy lánynak néhány denevért, és a tetoválás szépen be is gyógyult. A készítés azonban egy kicsit macerás, mert ahhoz, hogy lássuk a festék…..
Az egyik kedvenc témám: Sok fekete vonal fittyet hány az anatómiára, és teljesen megbontja a testről kialakított képet! Hasonló tetoválás itt...
Régebben csináltam olyan köldökpiercinget egy srácnak ami vertikálisan volt dupla, ez azonban horizontálisan van megkettőzve! A tovább után láthatjátok ahogy Doma nagyon örül a piercingeknek!   ..
testmódosítás Ear Cropping 2010.06.23 10:02:00
Az "ear cropping" vagy másnéven porc eltávolítás (cartilage removal) egy elég radikális testmódosítási eljárás. Általában a fülporcot szokták ilyen módon alakítani, de lehetőség van az orr porcaiból is kisebb darabokat eltávolítani. Az így elkészített fül a…..
Hogy ilyen remek módon kivarrathassuk, hogy aztán mindenki csak nézzen, és azt gondolja, hogy direkt ilyen! Amúgy a képről jut eszembe, hogy régebben azon agyaltam, hogy mennyire érdekes volna, ha egy elég nagyra tágított (kb. 50-60mm) fülcimpát a tövében elvágnánk, és a lelógó…..
testmódosítás Erő 2010.06.16 16:34:59
Ezt a feliratot tegnap készítettem egy kedves lánynak aki egy korábbi lelki fájdalmat akart valamilyen módon testi fájdalommá transzformálni. Remélem sikerült hozzásegítenem ehhez az élményhez! Igaz ez még csak az első lépés volt, de kezdetnek (és első tetoválásnak)…..
Áldott, kedves olvasóm Rémtündér küldte az alábbi remek képet, amin egy nagyon sok piercingből álló corset látható! Sajnos nem tudom hogy ki készítette, de nagyon ügyes munka, és nagyon szépen mutat a leány hátán!..
testmódosítás Genital beading 2010.06.08 22:31:52
Stricigolyó, beültetés, péniszgolyó. Rengeteg neve van, de talán a genital beading a legjobb. Ezen a képen a golyók kb. fél éve vannak bent és tökéletesen legyógyultak!..
Mindig is imádtam az olyan tetoválásokat, amik még egy picit sem illeszkednek az emberi test felületére! Nincs is jobb példa erre, mint ez a minta, ami néhol teljesen fekete, néhol színes téglalapokkal bontja meg az emberi testről alkotott anatómiai elképzelésünket! Csodálatos, és…..
Egy régebbi postban már láthattatok egy meghökkentő portrét XRoniX-ről! Nos, a látványt sikerül fokoznia: rajzolt bajusz, és betetovált szemgolyó az új body mod!A srác amúgy egy lengyel piercer, és a Gdansk-ban megrendezésre kerülő expo-n lesz szerencsém vele élőben is…..
Fordított pentagramma az ánusz körül. Forrás: http://fecskelaszlo.tumblr.com ..
sludgeboy 2010.05.21 16:48:55
sludgeboy 2010.05.21 16:49:45
F.T.W felirat, pisztoly, kés, pókháló egy vagány csajon!Forrás: http://sextats.tumblr.com/..
Ryan az egyik legnagyobb scarification mester a világon, aki emellett remek piercer is. Ő volt az első aki mikor elkezdtem vágásokat csinálni mindig segítőkész volt velem, és remek tanácsokkal látott el. Az általa készített scarification-ök az általa látott legprecízebbek a…..
Az alábbi képen egy tökéletesen begyógyult szemöldök eltávolítás látható, valamint egy csomó érdekes, ám kicsit meglepő implantátum. Érdekes és meglepő, hiszen kevés ember tetet a homlokába implantátumokat, főleg ha azok csillag alakúak. A szemöldök eltávolítás pedig…..
A héten sikerült végre kijavítanom, illetve kicsit szebbé varázsolnom egy pár hetes munkámat, aminek ez lett az eredménye. Most használtam életemben először magnum típusú tűt, amivel a cineket "színeztem" (pontosabban csak belezúztam némi szürkét a tökéletes…..
sludgeboy 2010.04.24 13:40:38
testmódosítás Intim "stretching" 2010.04.13 12:25:00
Nézzétek el nekem, hogy magyar szavakat vegyítek angol kifejezésekkel, de a testmódosításon belül egy csomó olyan kifejezés van, amit nagyon nehéz, és szinte lehetetlen magyarosítani!köszi! Akik elhatározzák, hogy intim piercinget fognak viselni először általában egy 1,6mm-es…..