Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reeno

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felgyűlt a sok ki nem vett szabadság, elfogyott az év, szögre akasztom hát a billentyűzetet. Ma még fáért mentünk, s mivel a Kati 190-esének és a foltos állólámpás Mercinek sem elég nagy az utastere, ezért elővettük a tökéletes karácsonyfa-bevásárló autót, a Bianchit.…..
Csehországban nem jönnek zavarba, ha netán bele kell nyúlni a modern autóba. Emberünk Volvójában elromlott a központi zár, de némi anyagköltségből megoldotta, hogy immáron egyszerre nyisson minden ajtó. Kérdés, hogyan zár? De eme csodálatos elme még messze nem érte el…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Sárvár-poszt 2010.03.08 13:55:00
Itt vannak. Megjöttek. Eufória, baráti vállveregetés, őszinte öröm. Nézzék, nézzék! Hamarosan indulunk Viszre, jelentkezem. Pista A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész,…..
Belsőség Szünet 2010.03.02 11:43:00
A srácok jelenleg itt vannak, Tiefenbach közelében. Valószínűleg megálltak rágyújtani, Balázs Viktor elmondása szerint hógolyóznak a hülyék: 6.rész A sztori eddig: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4.rész (X) akiknek köszönhetjük:      ..
...amikor még a világot a dupla Solex-, Weber- és Dell'orto karburátorok uralták és a felkelő nap fénye a trombita-kipufogókon kicsurranó benzincseppeken és a krómon csillant meg, ott, valahol a sperrdifi-hosszú négyes váltó hegygerincen túl, volt valaha egy verseny. Egy 24 órás…..
A mérnökember mindig szeret valamit képletekbe foglalni, pontosan definiálni. Talán ezért is van, hogy mindig értetlenül áll, amikor a ráció felett átveszi az emóció az irányítást. Vannak dolgok, amik a belsőből jönnek, nem befolyásolhatók. Ezeket valaki vagy érti, és nem…..