Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszinte embert hamarabb utolérik, hiszen megmondja szemtől szemben, hogy akkor ő most kijátszaná azt a kiskaput ott, majd meglepődik, hogy a másik fél nem annyira szívesen asszisztál ehhez, még ha nincs is erre különösebb alapja. A soha véget nem érő "mennyire naiv…..
Tékozló Homár Helyi képviselet 2007.10.16 09:47:00
Egyszer már posztoltunk egy gyanúsan kicsi bankfiókot, amiről kiderült, hogy csak mobilbankáriroda, most pedig Pietroo talált egy hasonlóan bizalomgerjesztő K&H Biztosító képviseletet Nagymaroson: 7végén Nagymaroson jártunk és ott találkoztunk ezzel a bizalomkeltő,…..
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Nem térünk magunkhoz. Ez akkora hülyeség, mintha maga Szekfű "memetikai audit" Balázs találta volna ki: fizetős SMS-ben megrendelhető online sztriptízkeresztrejtvény. Ha van erotikamentes dolog a világon, akkor az a keresztrejtvény, ha pedig emögé elhelyezünk egy rosszul…..