Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linyutang

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben egyre több tabet talál gazdára, míg PC-ből egyre kevesebb fogy. Ez nem is fog megváltozni mostanában, erre rátesz még egy lapáttal a második generációs Nexus 7 tablet is. Az új tabletet úgy tervezték, hogy még inkább hordozható legyen mint elődje, a kijelző kerete…..
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
linyutang 2012.09.24 10:53:23
Ezen a koncerten váltam mindörökre Queen-rajongóvá. Koncert után felkerestem a Queen-klubot, ma is tagja vagyok az egyesületnek (ha valakit érdekel www.hqfc.hu). Nagyon szuper kis közösség volt, együtt mentünk a Wembley-ben megrendezett emlékkoncertre 1992-ben, előtte koszorút vittünk Freddie "sírjához" 1991-ben, rajongói találkozót szerveztünk Brian May Petőfi Csarnokban tartott koncertje alkalmából 1998-ban, stb. Szóval minden lehetőséget megragadtunk, hogy találkozhassunk Velük. Az esküvőmön is Queen-re vonultunk be.:) Soha nem múló "szerelem" ez.:)
linyutang 2012.09.24 17:11:45
@GRX:
"Oszt a '88-as Human Rights koncertről nem mesélne-e valaki, hogy milyen volt? "
Ezen a koncerten is ott voltam, a zenei élményen felül arra emlékszem, hogy olyan okosan oldották meg a kivonulást, hogy kb. két kaput nyitottak ki, ahol elkezdett egyszerre kinyomulni a több tízezer ember, komolyan halálfélelmem volt, amikor megindult a tömeg. Ha elestünk volna, annyi. Szerencsére többen voltunk, együtt valahogy talpon tudtunk maradni. Tudom, nem ezt kérdezted, de ez az élmény a legerősebb bennem ezzel kapcsolatban. Még annyi, hogy Hobo is fellépett a világsztárokkal, nagyon nem értettem mit keres ott. Hozzáteszem ma már nagyon is kedvelem Hobot, de akkor még nagyon fiatal voltam.:)
Tracy Chapman-t, Sting-et és B. Springteen-t imádtam.
Erre emlékszem:) :
"Get up, stand up: stand up for your rights!
Get up, stand up: don't give up the fight!"
linyutang 2012.09.28 19:33:21
@Köny: 1991-es Brian May koncertről nem írok: "előtte koszorút vittünk Freddie "sírjához" 1991-ben".
De amúgy igen, 1993-ban volt a Kisstadionban és 1998-ban a PeCsában.
comment:com Szívükben bomba van 2010.06.16 13:21:00
A Viasat3 az ország leglazább cégét kereste hét héten át, és kiderült, hogy ők azok. A cég hangja a legkedvesebb, a legemberibb és legaranyosabb tévés produkció az első Megasztár óta. Már az első adás után elájultam, de ami azután következett, arra egyáltalán nem…..