Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balin1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adatlap Nick: Abszolút Igazság Email: nem publikus Weboldal:   Bemutatkozás: - Miért ugratod azt a kis majmot? - Mert majom. És mert ugrik! Hozzászólások (2507)…..
balin1 2011.10.12 15:56:08
@forintocska:
hát azért túlzásokba sem szabadna esned. fölhánytorgatod, hogy férfiak is írnak abba a topikba, nem csak nők, ugyanakkor sértő szavakkal illetsz két hölgyet, akik szintén megjelennek ott. akkor mégis ki írhatna oda? nők mocskolása, ugyebár...
és hát a társaság meg kifejezetten jó, mért ne érezném magam jól. a nő-férfi viszonyról éppen hogy nők és férfiak tudnak beszélgetni, nemis a marslakók. a gerinc pedig nem gerinctelen, mért volna az.
mi mindannyian derék, jó emberek vagyunk, különböző életekkel, véleményekkel. kár, hogy elhagytál bennünket, mégpedig így. nekem sem csak egy nickem van, miért ragaszkodnál egy névhez, nem tudom megérteni.
fölégetsz magad mögött minden hidat, várfalakat építesz magad körűl. remélem a facén szívesebben boldogulsz. béke veled
Azaz, hogyan tartja életben a murder, a hgyi, és a hazugság, ez a három pft-s feminista-ellenes alkesz, az azért klubosított femi topikot, hogy ne írhassanak oda valódi feministák. Mert pusztán azok, akik oda írtak eddig, semmi másért nem tették, mert velem akartak beszélgetni a…..
 Kedves igen tisztelt olvasóm! Annyi Btk-ban ütköző bűnt követett el már ellenem a Murder, hogy éppen itt az ideje, hogy elkezdjem összeállítani ennek a veszedelmes bűnözőnek a bűnlajstromát. Azért, hogy idejében elnyerje a jól megérdemelt méltó büntetését. Kissé…..
balin1 2011.10.02 15:28:25
Akárhova nézek is, előbb-utóbb mindenhol szóba kerül, a hazánkban tapasztalható bűnözés és erőszak miatt, a cigánykérdés. Legutóbb a nagy port felkavaró csepeli elásott holtestek miatt "Hiába könyörögtem, elástak": megszólalt a csepeli áldozatnéhány bűnügyi…..
balin1 2011.09.01 19:18:11
@forintocska:
szóra sem érdemes. a nők könnye meg a vére. az cseppet se zavarjon, hogy az építőművészet az első vázlattól az utolsó polc fölrakásáig férfitudomány volt évezredeken át. az rendben van, hogy a képzésben nők is mérnökké, lakberendezőkké válhatnak, de hol látál te már kőművesnőt, vízvezetékszerelőnőt, burkolónőt, (nem evésről van szó) stb. ??????
tehát milyen könnyek, milyen vérek???
inkább arról van szó, hogy ezeknek az iparosoknak a feleségei jódolgukban azt sem tudják mire költsék el az ember által bekaszált pénzt. nem mintha sajnálnám tőlük, vagy érdekelne, csak ha már szóba hoztad... :)))
balin1 2011.09.04 17:08:00
@forintocska:
ma is van szekta, amelyik tizedet szed, imacsarnokot épített belőle és egész sor tevékenységet fedez általa. műsoruk az atv-ben, részben saját tévéjükben látható minden vasárnap. talán megtiltanád nekik? ráadásul sokáig a kedvenc balliberális pártjaidat támogatták, sőt, még fogják is, stb.
namost mért képzeled azt, hogy emberek sokasága nem adózhatott annyit az egyházának 1000 vagy 500 év alatt, hogy abból megfelelő hitéletet kapjon? te visszamenőleg, régen meghalt emberek hithez való jogát vitatod?
viszont örvendetes hír, hogy egyre több iskola kéri magát az igényes oktatást biztosító egyházi oltalom alá.
a hagyomány Életének alapja1. Való, hazugság nélkül, biztos és igaz. 2. Az, ami lenn van, ugyanaz, mint ami fenn van, és ami fenn van, ugyanaz, ami lenn van. Így érted meg az egyetlen csodát. 3. És ahogy minden dolog az Egytől származott, az Egy gondolatból: úgy, elfogadva…..
balin1 2010.05.25 09:53:54