Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszjani

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felreppent híresztelésekkel ellentétben nem hosszabbítják meg az ingyenes thai turistavízum programot, 2010. március 5-től újra fizetni kell a nagykövetségeken és a reptéren a turista vízumokért. Néhány hete éppen a thai turisztikai miniszter nyilatkozatában szerepelt, hogy…..
oszjani 2010.02.27 13:44:10
@@ndtomas: Kösz ezt a segítőkész hozzáállást!
Érdekelne az a suli, főleg ha angol tanulással is működik! :)De a thai-t is tanulom ha kell, csak legyek már ott! :D Megköszönném ha írnál elérhetőséget! Skype, mail vagy telefon!
Voltam Pesten a Thai nagykövetségen, azt az infót kaptam, hogy túristavízum váltható 3x60 napra... 2 havonta el kell hagyni az országot, de amint átlépted a határt akár vissza is fordulhatsz!
Egyszerűnek hangzik, és remélem, hogy az is!
6 hónap alatt pedig csak találok valami jó megoldást a további ott tartózkodásra! Suli vagy valami vállalkozás...
oszjani 2010.02.27 18:23:39
@@ndtomas: ide jöhet: oszjani@indamail.hu
Kösz
Skype-od van?
oszjani 2010.03.01 13:32:39
@@ndtomas: Köszi szépen!
Angolul szeretnék tanulni, mert angol tudásom nem sok.... Angolul kell megírnom a levelet, ami persze megoldható az ismert fordítóprogik segítségével, bár nem lesz egyszerű... Bíztam benne, hogy nyomják Magyarul...:D Na de nekiesek a levélnek:)
Egy filmajánló mára. Eredetileg nagyobb költségvetéssel akciódúsabb filmnek szánták, ám végül a szerényebb büdzsé miatt romantikus komédia lett belőle. Véleményem szerint azonban pont így jó. Az „E-Tim Tai Nae” thai mozi egy pattayai thai bokszolóról (muay thai) szól. No persze nem igaziról, csak…..
Thaiföld 2010.02.20 00:47:00
    ..