Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bada Bing

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Bada Bing 2013.06.04 14:00:47
@XocoLatte: Nem igaz, te lator!

A sztorinak egyébként az az üzenete, hogy aki összekeveri a fejedelmi meg a lovagi erkölcsöt, az úgy jár mint Ned meg Robb.

Jon még nincs igazán rendben fejben, Qorint azért ölte meg, mert gyakorlatilag kényszerítette rá, amikor megtámadta. Most meg még ő is a honorban tapicskol és képtelen kellően pragmatikus lenni.
Bada Bing 2013.06.04 14:10:53
@XocoLatte: az elején kicsit furcsa volt az archaizálni - de nem autentikusan - próbáló nyelvezete, de elég hamar megszoktam, most már ha külföldre megyek is csak így beszélek.

Show me yer bosom, wench!

Az persze nem lep meg, hogy van, akinek ez nem jön be.
Bada Bing 2013.06.04 16:35:15
@Pisti, az aragorn: a sorozatban tényleg megtörik egy kicsit ez a motívum a szerelmi szál miatt.

A könyvben megsérül egy csatában és egy ősi, westerosi nemesi ház lánya ápolgatja, akit lábadozása közben felcsinál. Aztán ég a pofája, és feleségül veszi.
A Daft Punk kapott egy saját Forma-1-es versenyautót. Ennyi, minden további mondat ebben az írásban innentől teljesen feleslegessé válik. Romain Grosjean és Kimi Raikönnen, a F1-es Lotus istálló pilótái a monacói nagydíjon fognak külön a versenyre tervezett Daft Punk-autókkal…..
A Poynter.org értesülései szerint a Washington Post bloggert keres Style nevű életmód rovatához. Ebben még nincs semmi meglepő, manapság a nagy újságok mind rendelkeznek saját blogokkal, azokat meg nyilván írja valaki, és nem mindig az újságíró. Sokkal érdekesebb, milyen…..
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Annyit papolunk a nemzeti összefogás szükségességéről, pedig gyakorlatban ebből semmi nem valósul meg. Éppen ellenkezőleg: itt van például ez az Alkotmány, mely kb. az alap emberi és jogi értékeket rögzíti, olyan dolgokat, amiben nagyjából mindenki egyetért. Lényegében…..