Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fashionparis

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angel fashion designer Paris fashion week 2011 spring summer   2010 october   Angel Barta www.angelbarta.com..
Megjelent az első magyar divatkönyv! A magyar modell, Angel Barta a szerző!                    Angel Barta   Fashion designer Budapest Paris Hungary   Titkos szerelmi…..
Marc Jacobs sosem unatkozik, most éppen legújabb férfi illatát a BANG-et próbálja népszerűsíteni meztelen testével. A meztelen képen szinte már meg sem lepődünk, miután pózolt már Louis Vuitton táskákkal is így a tervező. De a mostani fotón egy arany takarón feszít…..
fashionparis 2010.05.23 22:08:40
@mademoisellehenriett:
Marc nem csak szexi, hanem romantikus pasi is. Nagyon ért a nők nyelvén!!! Megnézted a www.angelbarta.com -ot? Ott fent van a könyvem.
 Marc Jacobs Bang az új férfi illat    Angel Barta Titkos szerelmi affér Párizsban ..
Angel Barta Titkos szerelmi affér PárizsbanCoelho: Zahír Angel Barta..
Coelho Igor Malev, a dúsgazdag orosz vállalkozó csak egy dologra tud gondolni: egykori feleségére, Ewára. A férfi jóképű és gazdag, ám mégis boldogtalan, mert társa évekkel ezelőtt elhagyta egy divattervezőért. Csalódását Igor máig nem heverte ki, s bármi áron vissza akarja…..
Angel , fiatal és magyar és írónő  Titkos szerelmi affér PárizsbanMegjelent Az első magyar divatkönyv! Szerelem, Szenvedély, Divatvilág, Párizs Angel  Barta…..