Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atilao

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három mérkőzése maradt hátra a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának a MOL Ligában. Pénteken a Brassói Corona együttesét látják vendégül Gál Sándor tanítványai, akik ha győznek, akkor biztos résztvevői a rájátszásnak.  Hazai környezetben is bemutatkozik Gál Sándor a…..
Létfontosságú mérkőzésen lépett pályára a HSC Csíkszereda Érsekújváron, ahonnan eddig még nem sikerült pontokat rabolni. Ezúttal nemhogy pontot rabolt a csapat, hanem győzött.  Kevés idő állt Gál Sándor edző rendelkezésére, hogy „gatyába” rázza a HSC…..
atilao 2013.02.17 12:48:00
@tuske: Ne itt osszátok a székely zászlót ,hanem a tapstéren.
Jégbe döngöltek Galaniszék, az eredmény önmagáért beszél...
Darvas Attila helyzetjelentése Miskolcról Hosszú, 11 órás buszozás után csütörtök délután megérkezett a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Miskolcra. Az érkezés után az edzők már jégre vezényelték a fiúkat, akiknek a buszos utazást követően jól jött egy kis…..
A Románia Kupa négyes döntőjéből már csak egyetlen egy mérkőzés volt hátra, a döntő, amelyben borítékolhatóan érdekeltek voltak csíki legényeink. Ellenfelünk az utóbbi években a Steaua játékerejét felülmúló Cenk alatti gárda volt: Brassó. Népes nézőszám mellett…..
Magunkra és a játékunkra kell figyelnünk, mondta blogunknak az alapszakasz utolsó fordulója előtt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője utalt rá, sokan spekulációra gyanakszanak. Videóbeszámolót mutatunk a csapat csütörtöki sajtótájékoztatójáról. "Egyértelműen…..
atilao 2010.02.19 21:53:19