Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tartós béke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délután 4 órakor lejárt az ajánlószelvények leadási határideje. A hivatalos honlap szerint az MDF és az LMP az előzményekhez, a jelölési folyamat nehézségeihez képest komoly bravúrt hajtott végre: mindkét párt esélyes arra, hogy az ország minden pontján ott legyen a…..
tartós béke 2010.03.21 22:21:22
@Spirál: Jó lenne, DE ez a hataloméhes társaság rájött, hogy nem fognak mind jóllakni egy ilyen kicsi szelettel...(Sokan sírhatnak a konzervek közül, mert ha fél éve jut ez eszükbe röhögve bejutnak fideszes mandátummal.) Nincs az a pénz, hogy feladja Retkes a mandátumát, akkor ne jusson be senki inkább! Eddig is egyértelmű volt, hogy a szadeszből "a plebs" csak azért pártolt át, mert itt még van egy kis esély...Döljön be az MDF és tűnjön el örökre, ennyi ideológia találkozása egyszerre óriási devianciára vall. Amikor ilyen emberek szövetkeznek evidens, hogy csak a hatalomról és a pénzről van szó...
Egy választás kapcsán, ahol szerencsére mindig eljön az igazság pillanata, kiemelt jelentősége van az eredmények utólagos magyarázatának. Márpedig – gondolhatják a pártok - ezt nem lehet a véletlenre, vagy az esetleg nem elég illeszkedően gondolkodó elemzőféleségek és…..