Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iaci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Iaci 2012.12.04 14:20:17
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!: durva belegondolni hogy ezek számára a cikk modorossága tök természetes, fel se tűnik :D
Szándor kollega remekbeszabott posztja után Tibor is hatalmas kedvet kapott a gondolatmenet továbbgörgetéséhez. Érintettük a témát már a fiatal és a középkorú párok esetében is, hátha tudunk a mostani alkalomra is valami olyat összekukázni, ami az újdonság erejével…..
Iaci 2012.11.27 16:13:45
@ssüni: én is pampogtam néha hogy mindjár behányok, amikor vittek le kocsival a picsába vidékre.
Modorosblog Szexuálmodor 2009.05.26 12:37:00
Modorosságaink górcső alá vétele során nem mehetünk el szó nélkül a nemiség és kapcsolódó tevékenységek elemzése mellett. Már a kölyökkori micsodánk és a lányok izéje orientál, a szülőkre rányitás pedig nem csak a növésben, hanem a témába vágó nyelvi…..
 Na ezt kapjátok el, ne a náthát! :-)K. Dávid nevű kedves levélírónk úgy gondolta, bűn lenne ezt a levélkét nem közzétenni, és milyen igaza volt!Ugyi mindenki emlékszik még Nyelvész Józsitól a Modoros társkeresés című, nagy visszhangot kiváltó…..