Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petite francaise fille

286 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sok mindent kinőttem mostanában. talán túl sok mindent. egy ideig azt hittem ezt a blogot is - vagy úgy, egyáltalán, az írást - de azt hiszem ezeket még nem sikerült. sőt, sokkal nagyobb szükségem van arra, hogy tisztázzam magammal a dolgaimat, mint azt valaha is el tudtam volna…..
csak egy lány a villamosban 2013.01.15 03:58:14
Régóta tervezek írni ide, van egy rakás, félig megírt poszt, vagy, még formálásra szoruló szöveg, amiket végül nem raktam ki. Pécs van. Meg tél, és vizsgák, és ez olyan szinten reál agyat igényel, hogy legközelebb talán kémiai képletekből írok verset. Egyébként minden…..
Én is írtam Zolinak! El is vitte a posta! "Amikor hazaértem, rájöttem, hogy valójában nincs is otthonom. Ami eddig azzá tette, az elmúlt. Most hideg a ház. Rideg. Kapcsolattalan. Szerelmetlen. Az én otthonom már máshol van. Mindig máshol. Ott, ahol Te vagy. Brazíliában, a…..
csak egy lány a villamosban . 2012.06.15 12:58:00
kérlek ne hidd el, csak taníts meg repülni..
Az van, hogy ami kinnvolt, azt lementem piszkozatba, meg úgy magamat is, most egy időre, mert amíg ezt a fenyők-dolgot nem szerkesztem össze a kreatívság arra irányul, főleg, meg még mindig tart a biológiés időszak. Természetesen ha létezik, hogy van értelme írni, akkor úgyis…..
csak egy lány a villamosban 2012.05.04 00:45:22
a bőrig ázásnál néha nincs is jobb dolog. kimossa azt is, aminek a létezését megfogalmazni se tudnám, de most már nem is kell, mert már nincs. csak nevetés...
elveszett szemöldök mögül..
csak egy lány a villamosban 2012.04.29 21:48:06
1984 - es Szép Versek <3csoda, titkok, könyvespolc...
csak egy lány a villamosban 2012.04.24 21:55:46
nincs rajtam zokni, de ez titok.....
csak egy lány a villamosban 2012.04.09 23:21:51
látod, a semmi most jó..
Fúj a szél, és a szemüveg nem véd meg, így megint azt fogod hinni, hogy egy semmiség miatt sírok, pedig most igazán nem.Ez csak a tavasz. Beszélünk és ez jó,végre jó. Előttem egy fiú, aki nem tud járni.Talán a súlya miatt van, talán mert nem tanította meg senki.Csak…..
csak egy lány a villamosban 2012.04.03 04:27:13
túl sok kép van a hiányra...
csak egy lány a villamosban 2012.03.27 02:09:00
nem tudom, hogy elfelejtettem már, hogy kell az ilyet játszani, vagy talán soha nem tanultam meg...
Ma beszélgettem egy gyerekkori barátommal, aki azóta is folyton követheti, hogy mi van velem.meséltem neki, hogy örülök, hogy most úgy érzem, hogy én mégis csak az vagyok ami inkább reál, de hogy azért mégis mindig kettős személyiség voltam. Humán is, reál is.erre helyesen…..
csak egy lány a villamosban 2 2012.03.17 22:08:43
képeket nézek. csukott szemmel sokkal boldogabbnak tűnök. nem merek a kamerába nézni, túl sok mindent kell eltitkolni.lefelé nézni mindig könnyebb. és nem azért, mert nem vagyok őszinte...
Az Vörös István: Innenvilág.Ma ezt olvastam, várakozás közben, aztán hazajöttem, és azon gondolkodom, hogy határ, távolság, nyelv, vagy nem tudom mi hat, de innen tényleg más a világ. Semmivel sem jobb egyébként. De most védelemnek érzem a távolságot, de félek, hogy ez…..
csak egy lány a villamosban 2012.03.13 15:46:53
lassan változnak a félelmeim, nem múlnak el, de enyhülnek. most már azért minden jobb. nem félek annyira ha sötét van - bár néha még... de le fogom győzni. tudom..
nem tudom, hogy mitől félek most a legjobban, de az biztos, hogy nem értem, okkal történnek e a dolgok, vagy csak véletlenül.nehéz megmondani, hogy nagyon szerencsés vagyok, vagy szerencsétlen, amiatt, amik volt(van), de az biztos, hogy nehéz elaludni, mert reggelre még mindig…..
amit mindig meghallgatok, ha semmi dolgom..
csak egy lány a villamosban pontos 2012.02.11 18:44:00
Zavar ez a csomó a nyakamon. Fáj, pedig az is hozzám tartozik...
csak egy lány a villamosban lapok 2012.02.08 17:47:34
nehéz lehet ha többen laknak benned, de jó lenne, ha tudnád szeretni őket...
tényleg nem jó, amikor túl sok időm van. ülök, és azon gondolkodom, hogy mit kéne kezdenem a mindennel ami most van.néha azt érzem, hogy nem akarom megismerni az embereket, és ez nem a barátaimra, ismerőseimre vonatkozik, ez a pszichológiára vonatkozik, ahol elemezgetni lehet, és…..
 Még sose hozott ilyen hideget a tél,ha nem jutnál eszembe olyan sokszor,már rég megfagyott volna a szívem. Mikor elmentél, még sokáig meleg maradt a kilincs,a szobában különös illatok kergetőztek,magától reccsent a padló és napokig csöpögött a csap. Élt a ház…..