Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darkknight

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legszebb, ahogy Mourinho a legegyértelműbb szabálytalanságok után is nekiáll hisztizni...
A Real Madrid várható szerdai kezdőcsapatából négy játékosnak is tojáshéjon lépegetve kell focizni. Ha Albiol, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo vagy Di María közül bárki sárgát kap, az nem játszhat a BL-elődöntő visszavágóján a Camp Nouban. Természetesen ha…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
[S60v5 BLOG] FX602P 2009.05.02 12:40:13
Na ilyen számológépem volt nekem is :) Úgyis most kezdődnek az érettségik, úgyhogy azt gondolom még akár megis lehet próbálni bevinni, hátha beveszik a tanárok, hogy ez csak egy számológép :-) Persze nem ilyen célból tettem fel, szóval ha valakinek tényleg van annyi esze, hogy…..
Rossz PC Juniorok XIII bemutatása 2007.11.10 20:30:00
Íme MARCI92 XII-ról szóló játékbemutatója. A goodpcgames.blog.hu -n megtekinthető a másik videója is :) Megyjegyzem aki szereti az amnéziás történeteket ajánlom a  Chaser nevű játékot...
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..
BenceRAP a kommentek között belinkelte ezt a videót, ahol valami hihetetlenül ronda "lény" gondoskodik arról, hogy ma rémálmaink legyenek!És ha ez még nem volna elég, Tibi is küldött egy képet a MOH Airborne-ból!Ha van hasonló képetek, küldjétek el e-mailen, teljesen…..