Regisztráció Blogot indítok
Adatok
undergrund21

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karesz az imént küldött néhány fotót a kocsiban volt és van láncokról. Nem kevéssel volt hosszabb a kelleténél. Ha pedig lennének kétkedők (akiket úgyse lehet kikerülni, tehát lesznek), itt a fölső vége a láncnak bizonyítandó, hogy fent egy vonalban volt a fotózáskor a…..
undergrund21 2010.03.10 20:15:21
@romesz: Mini-t a "mobile.de"-n is találsz már 700 euro körül.
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
undergrund21 2010.03.09 18:48:49
@Suttora: Max egyetértek Kati véleményével. És veled is abban, hogy bölcs asszony.:)) Nagyon tetszett a hozzáállása, az írásai.:))
A hibáról csak még annyit, hogy ezt szerintem senki nem gondolta, vagy látta előre. Ugyan az indításnál csörgött a motor, de lehetett bármire gondolni, hideg, kopott, öreg, stb, de hogy hosszú a lánc, én álmaimban sem gondoltam volna. És hát amíg húz a motor, nem is hallani. Ráadásul melegben még nyúlik is.:(( Az a jó, hogy Csikósék nagyon figyelték a jeleket, és jókor döntöttek úgy, hogy eddig, és nem tovább. Igy talán nem lesz nagyobb baj.Kívánom Csikósnak, hogy sikerüljön összeraknia, és sok veterános utat lehúzni vele, ahogy eredetileg gondolta.!:) Egyszerű szerkezet, csak egyszer kell jól összerakni, és most asszem jó kezekben van.:))
undergrund21 2010.03.09 19:35:12
@Levai Jutka: Naaa!:)))Lehetnek itt kiskorúak is!:)))
undergrund21 2010.03.10 10:22:34
@A ponty ledobta a lancot: Naccságos Úr! Biztosan van testvéred, mert ugye egyedül nem lehetsz ekkora tahó! Nem nagyon értem, mi hajt téged, hogy ennyire szíveden viseled ezt a sztorit?? Jól érzed itt magad? Szeretsz bennünket?? Mert ha nem tűnt volna fel, mi nem vagyunk rád igazán kíváncsiak. És ha te egy ennyire szuperokos, szupernagyágyú vagy, hát nem kell nicket keresned, bátran írd ki a neved! És ha valóban találunk a nevedhez kapcsolható pozitív dolgokat, hát főhajtás mellett elhisszük. De!! Hogy-hogy a tenger sok észbontóan fontos dolgod közepette naphosszat itt lebzselsz, és alpári sílusban fikázol??? Nagyok között ez a divat??? Ellenvélemény lehet, lehet kulturáltan, intelligensen megfogalmazni. Persze lehet hogy neked ezek a dolgok, bár magyarul írtam, kínaiak. Mi szeretjük ezt a posztot, szimpatikus ez a csapat, nem baj ha hibáznak, mert emberből van mindenki. Persze téged nem sorolnálak ide. Elmondtad mi a véleményed, vettük, és nemérdekel. Nekünk így jó. P-rendszámosan, lógó lánccal, gyűrött seggel. Ennyi. Most szerintem menj, és foglalkozz a nagyon fontos munkáddal, vagy indulj újra valami tökéletesen szervezett autóvásárló túrára. Aztán írd meg, hogy kedvünkre hozzászólhassunk. Persze ne feledd a neved aláírni, hogy végre tudjuk ki is ez a nagy ember.
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Belsőség A film forog tovább 2010.03.07 19:12:00
Azután, hogy találkoztam Domsjőben a csapattal, minden eseményt posztoltak a fiúk, az érzéseinket azonban érthető módon nem lehetett. Elmondani is nehéz, kicsit olyan volt az egész, mintha egy film forogna, amiben lehetetlen módon mi is szereplők vagyunk. Nem volt azonban csapó és a jeleneteket,…..
Amíg a tréleres autó - egy hármas BMW - megérkezik a két t-s Puttgardenbe, a társaság Csikós bagószagú, lepukkadt hotelszobájában múlatja az időt, optimizmusuk visszatért, folyamatosan röhögnek - magukon. A kopasz fázósan az ágyban fekszik, a paplan alá bújva, nem csoda, elég kimerült lehet. A…..
Belsőség Átkozott rossz hírek 2010.03.07 00:26:00
23:09 Megtörtént, amitől rettegtünk: a Ponty menetképtelenné vált. Csikós így mesélte el a történetet: "Eleinte csak alapjáraton volt viszonylag alacsony az olajnyomás, de egy gyors körtelefonnal kiderítettük, hogy ennél a motornál ez nem igazán probléma. Aztán amikor Koppenhágában tekeregtünk,…..
undergrund21 2010.03.07 10:43:22
Pech! Nem más. Aki autózik, az tudja, a gép elromlik. Általában ott és akkor, amikor nem kéne. Murphy-törvénye.:(( És úgy látszik ez elég is volt, hogy előbújjanak a fikázók. Csak valahogy nem tiszta, mért is olvas valaki félszáz posztot, ha hülyeségnek tartja az egészet. Valahogy az elején nem károgtak ennyien. Persze mindig vannak, akik nem tudnak másképp kitűnni egy csapatból, csak ha szembe mennek a többséggel. Ez valami betegség lehet, nem tudom. És mért is fikáznak?? Mert nem sikerült?? Mégis mi nem sikerült?? Az, hogy az autó nem fogja bírni, benne volt a pakliban, mindenki tudta. De azért reménykedtünk, szurkoltunk. Most is! A cél, megvenni, hazahozni. Pénz nélkül, nagyon rövid idő alatt, nagyon messziről. Már időre odajutni sem volt egyszerű! De sikerült. Nem volt idő nagyszervízre, átvizsgálásra. Pedig mindenki tudja, amit egyszer megbontanak, sosem lesz már olyan, mint az eredeti. És nyilván nem 3000 km-es túrára készítették fel az autót. De ez volt, jönni kellett. Hogy nem felkészültek? De igen. Az olajnyomás hiányának több olyan oka is lehet, ami ráolvasással pénz, idő és hely hiányában nem gyógyítható. A próbálkozás pedig a motor életébe kerülhet. Tehát az egyetlen és jó döntés a tréler volt. És köszönet érte a szurkoló csapatnak. Nem volt gyenge teljesítmény a Mercitől ez a táv sem.
Ja, a baleset. Hát az baleset. Azért hívják így, mert bal-eset! Bárkivel, bármikor, bárhol. Még a fotelből fikázóval is! És a kedvezőtlen körülmények fokozták a lehetőségét. Fáradtság, tél, éjszaka,idegen autó, út, kamion. Megtörtént, ennyi. Lépjünk túl.
Én akkor is azt mondom, nagy kaland! Összehozott pár ezer génhibás szurkolót a neten, akiknek valamiért az idősebb/autó/ jön be. És a sztori kicsit túlmutat önmagán. Emberi értékekre hívja fel a figyelmet, mint összetartás, segítőkészség, barátság, család. Szóval nincs mit fikázni. Ezt ennyiből így lehetett megoldani. Tipikus magyar szokás, ha nem tudsz segíteni, hát rúgjál bele... Én ezután is várom a Csikós-posztokat reggelente, megveszem a pólót is, ha lehet, és elmennék a csapat elé is, ha tehetném, és csodálattal bámulom a régi technikát.
Ja és egy régi mondás szerint, "a legszebb merci és a legjobb nő ritkán jön össze!":)) Szerintem azért a Csikósnak sikerült...:))) Na ennyi. Lehet fikázni tovább...
undergrund21 2010.03.07 10:45:30
@Mercedesantiq:
Ja és csatlakozom az előttem szólóhoz:
Bunkó!! Már csak a stílus miatt is!
undergrund21 2010.03.07 13:00:16
@tt60: Csak úgy kérdezném, te hogy oldottad volna meg?? Bár ott a válasz a soraid között, hogy sehogy.. Na pont ezért a szurkolás, mert ők meg merték lépni, amiről álmodtak. Te meg csak aluszol tovább.. Hogy nem felnőttekhez méltó?? Hát ki mondta hogy felnőttek? Csak régen született nagyra nőtt gyerekek.:)) Na és akkor mi van? :))
Itt a kommandozentrale, online vagyunk újra. Aki azt gondolná, hogy az éjszaka végre eseménytelenül telt el, az keserűen csalódni fog. A reggeli bekapcsolás után csipogva jelezte a Nokiám, hogy üzenet érkezett, Csikós volt az: „Putgarden és Puttgarden két szép, észak-német tengeri város, kikötővel.…..
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
undergrund21 2010.03.06 18:06:01
Hát még ez is beindult!!:)))
www.youtube.com/watch?v=joJBvDDNPcc
Ehhez képest a Csikósé vadi új!:))
És asszem egy mai új autónak is becsületére válna egy ilyen túra, így nem lehet csodálkozni, ha előjönnek apróságok.De a Merci, az MERCI!!:)) Hazajön!
Hol a Kati??:((
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
undergrund21 2010.03.05 09:09:23
@hair is on ford:
Mért is nem húzol már innen a saját világodba????
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
 A szülinapommal kezdődött, amikor a rokoni kötelező kört tartottuk. Egy időre véget is ért (az aukció), hogy másnap újabb, nagyobb lendülettel folytatódjon. Akik követik az eseményeket, tudják, hogy nem ilyen egyszerű ez a sztori, Zsolt már sok mindent leírt. Hozzá kell tennem, hogy mindez egy…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Mindennapok 2010.02.21 10:52:00
Nagy a baj, mondja Viktor!  Vitáznék.  Szerintem Nem nagy, hanem megoldhatatlan, legalábbis nem mostanában. 4 év alatt biztos nem.  Miért is??Tanult politikusaink ki tudja - illetve sokan gondolják - milyen szándék által vezérelve tönkretették az országot. És ez múlt…..