Regisztráció Blogot indítok
Adatok
offspringfan

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
A ti apátok nem mondta,hogy ne tegyétek a tökötöket a napra? ..
offspringfan 2010.02.22 15:41:28
Csak úgy viccből dobtam össze ezt a kis baromságot, ami (a "5-second-movies" mintájára) néhány másodpercben összefoglalva mutatja be a John Rambo c. film lényegét. ..
offspringfan 2010.02.20 22:13:12
Csaba talált valami érdekeset. Maga az XIII. egyébként kifejezetten érdekes játék. Nagyon eredeti a látványvilága, kár, hogy kb a felétől eléggé monotonná vált és már vártam a végét.  ..
Ezúttal is egy Asylum féle csemege került bemutatásra. Az évad hátralévő részében még sok hasonlót várhattok. A youtube megint bevonta az unalmast, ezért ismét Indára kellett feltölteni. Előre is elnézést az "irányzékul" hibáért. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Sziasztok! Képzeljétek lebetegedtem és az orvos egész hétre kiírt engem,így végre lesz időm videózni is,ha jobban érzem magamat.Arra gondoltam,hogy ma még pihenek és holnap megcsinálom a Left 4 Dead 2 bemutató első felét,ami aztán,ha minden igaz már kedd este vagy rosszabb esetben…..
offspringfan 2010.02.19 14:37:50
offspringfan 2010.02.19 14:34:41
Itt a harmadik és egyben utolsó videó Robert Rodrigaz terrorjáról, mely valóban elfoglata méltó helyét a nézhetetlen filmek táborában. Igaz, hogy még csak a 4. évad elején vagyunk, de megvan rá a sanc, hogy nem lesz már ennél rosszabb. Jó szórakozást a videóhoz! ..