Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerítésszaggató betonalkoholpista

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágnes a Rádiótaxi Budapesten belül fix tarifás kedvezményével ment volna partizni a Szigetre egy külső kerületből. A taxis megpróbálta kirakni őket először a Budai hídfőnél, aztán a sziget bejárat kishídjánál: Évek óta külföldön élek, és azóta igen nehezen viselem a…..
Több sztorink volt már arról, hogy milyen lassan építi a Digi a hálózatát. Hát legalább építi, nem? Viszont van, ahol egyáltalán nem épül, és csak a szutyok-ADSL érhető el. Lacinak  még ez sem lenne baj, ha nem hónapok alatt derítené ki az ügyfélszolgálat,…..
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
Csaba hívta fel arra a figyelmünket, hogy az ismert pizzéria nem akar szóba állni a legostobább internetezőkkel. A jelenséget csak üdvözölni tudjuk, reméljük, a donpepések meg csak akkor küldhetnek levelet kifelé, ha fel tudják sorolni a carbonara hozzávalóit...
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.07.26 10:18:00
Régen volt debil árleszállítás hipermarketből plusz bearanyozta a délelőttünket a "minigumó" szó, így habozás nélkül a közönség elé tárjuk ezt a kivételesen kedvező ajkai akciót, beküldte Benedek, köszönjük szépen...
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.03.10 22:04:27
@É2I: "És mind sérült csomagolású. Azért a plusz 61 pénz a zacsiért."

Milyen 61? hééé! 60 az!!!

Teszkóba - e dolgzol?
A Homár sem érti, miért kell a törvényben előírt 15 munkanapot várni egy hivatalos email válaszára. Nincs egy darab alkalmazott, aki ügyfélkapcsolattal foglalkozik? Erzsi szerint már az is öröm, ha egyáltalán reagálnak: Meg tudja valaki mondani, hogy az elektronikus levelekre…..
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.03.10 21:22:16
Az online ügyintézés halála???

Hát má' hogy halt volna meg a csóré, amikor még meg sem született?

Amíg ügyintézős mail-emre választ nem kapva, később ezt megreklamálva olyan lehet a reakció, hogy aszongya "Ja, hogy ímélben teccett, tessék inkább NORMÁLIS levélben."

Online ügyintézés nincs (még?), de nincs igazi online kereskedelem sem, mert amíg nagy százalékban az is arról szól, hogy a fotosoppal feltupírozott gagyi szart hogyan sózzuk rá a parasztra, és nem arról, hogy ugyan ne koptassam már a patáim órákig valami után, ha egy klikkelés után hozza másnap a postás.

És nincs online álláskeresés sem, mert amíg naivan azt hiszem, hogy az oldalon látott álláshirdetés mögött egy tényleges betöltetlen, mielőbb betöltendő állás van, közben meg toborzó/kölcsönző cégecskék egész évben futtatják a hirdetéseiket, mondván, ha megbízójuknál elhajtanak valakit, van a mappában egy kazal jelentkezés; olyanoktól, akik azt hitték hogy...

Stb, stb...

Az internetes ügyintézés hiánya vagy silánysága viszont igazán gáz és szégyen
olyan szolgaltatók esetén, akik maguk is internetes területen szolgáltatnak, úgymint UPC, Vatera ügyfélszolgálat, hadd ne soroljam.

DE! Legalább van online párkeresés... Az legalább műxik. Sőt, már van egy generáció, ahol már szinte ez a kizárólagos; ahol a rádmosolygok-leszólítlak az utcán/buszon már szóba se jöhet, mert az milyenmá'.

Ezt látván azt gondolom, lesz majd egyszer online ügyintézés is, sőt, az lesz a NORMÁLIS.
6 hónapos próbaidőmet töltöm (e hó végén jár le)a jelenlegi munkahelyemen. Amilyen szimpatikusak voltak a leendő főnökeim az állásinterjún, olyan ellenszenvesek, mióta a beosztottjuk vagyok: már az első naptól kezdve nagyon rossz a légkör, 1 nap nem telt el úgy, hogy azt…..
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.03.09 21:55:36
@Égbekiáltó: Való igaz, hogy a munkahely kemény szocializációs hely is, de szerintem nem vagyunk egyformán "szociális lények". A melóhely elsősorban igenis szóljon a munkáról, és ha valaki nem olyan "haverkodós", mint a többség, nehezére eshet folyton szerepet játszania csak azért, hogy szeressék. Lehet hogy idővel elfogadják olyannak, amilyen, legfeljebb sosem lesz a céges bulikon a figyelem középpontjában. Még akár kedvenc is lehet belőle. (Vagy tényleg kiútálják...)

Hölgyeknek nehezebb lehet a dolguk egy új munkahelyen, én úgy láttam eddig... A kolléganők, a főnökasszony sokszor előbb szeretne megtudni mindent az újonc magánéletéről, mint a képességeiről, és a "lépjél ki az aurámból de kurvagyorsan" határ az nem mindenkinél ugyanott van.

Jött már haza Gerlicém a nem túl régi munkahelyéről sírásra görbült szájjal, ökölbeszorult talppal, és "ezt a sok klimaxos irigy hülye picsát egyszer biztos felgyújtom" - szerű kirohanásokkal...

Férfitársaságban talán könnyebb, de elnézést a hölgyektől...:)

Szóval nem feltétlen a munkahely az a hely, ahol barátokat kell találjak; ha úgy alakul, az csak jó; de ha nem, igenis hagyjanak nyugodtan dolgozni, és maradjunk meg kollégáknak, megtartva a 3 lépés távolságot. És ettől még lehet nagyon jó is a légkör.
Chubyval ellentétben én biztos vagyok abban, hogy ebből nem nyer annyit a szupermarket, hogy megérje figurázni vele. Mármint abból, hogy jó nagy táblán hirdetik az 57 forintos ásványvizet, amit 59 forintért adnak igazából. Az a fura, hogy szólt nekik a vásárló, mégsem…..
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.03.09 00:47:05
@Aullah: :)))))
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.03.09 00:53:00
@Abramelin: De ha Te dolgoztál SPAR-ban, mondd már meg nekem, hogy miért nem hagyhatok ott mondjuk 12 HUF jattot az utalványból? Pedig kapásból 6 ásványvízfüggővel kevesebbet kellene már átbacarintaniuk.
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.03.09 01:04:09
@romesz: igyon vizet mááás...
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.02.19 23:47:14
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.02.19 23:53:23
@felfog6atlan: ott a pont!
Pitta az eddigi legdurvább "sajtnak látszó sárga anyag"-elnevezést találta meg a Tesconál: Reggel kaptam egy pompás hírlevelet a Teszkótól. A címlapon hirdetnek egy sajtnak látszó élelmiszert, amire persze a sajt szót nem merték ráírni. Remélem nem szaladnak bele túl…..
Ismét eljött az évnek az a napja, amikor N. ügyfél szinte bármelyik méregdrága étteremben koncentráltan tömheti az arcába a kommunista vendéglátás minden precízen konzervált zamatát. Gáborék korán mentek, úgyhogy csak később derült ki, hogy a dohányzó részlegre kerültek…..
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.02.19 15:43:25
@Píter: jah, igaz, köszi.
Amúgy,bár többször gondoltam rá, ilyen torkos napon sose mertem bemenni egy étterembe se, talán mert szép hazánkban nőttem fel, és valahogy olyan érzésem lett volna, mintha a svédasztalos reggelinél a tarisznyámba is csomagolnék egész napra betevőt...De úgy látszik, a személyzet is pont így áll hozzá a vendéghez ilyenkor, persze biztos nem mindenhol.
kerítésszaggató betonalkoholpista 2010.02.19 16:04:40
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..