Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repedtfazék

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Mondd el, Feri 2010.03.10 08:00:00
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves egybegyűltek!Szeretettel köszöntök mindenkit, a fiatalokat, és öregecskedő tagságunk maradékát is. Külön köszöntöm Terka nénit, özv. Bakó Rezsőnét, a pápai textilgyár nyugdíjasát, első és őszinte rajongómat. Rögtön a bevezetőben…..
repedtfazék 2010.03.10 13:16:34
repedtfazék 2010.03.10 14:07:30
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán…..
repedtfazék 2010.03.10 11:47:40
Itt járt volna a Kétfarkú Párt? Valakinek elvitte a házát, asszonyát az OTP? Különleges szigetelés? Patkánylabirintus? Hagyó Miklósnak itt is vannak érdekeltségei, csak nem volt nála Nokia-doboz? Valaki árulja már el, legyen olyan kedves, hogy tulajdonképpen mit is láthatunk…..
repedtfazék 2010.03.09 15:57:40
Letartóztatták a 37 éves Megan Mariah Barnes-t, mert vezetés közben borotválta a bikinivonalát. Csak hogy extrémebb legyen a helyzet: míg Megan a punettit csinosította, az ex-férj tartotta a kormányt. Ráadásul, egy nappal az eset előtt már elcsípték a nőt ittasvezetésért,…..
tvblog A hét legnézettebb filmjei 2010.03.04 18:22:00
Megint egy nézettségi lista a múlt heti filmekről, mely alapján talán megállapítható, hogy javult a hazai közízlés, véget ért-e a Zs-filmek uralkodása. Vagy mindössze csak ideiglenes rádiócsend miatt ezúttal nem tűntek fel gagyik a radaron. Ízlés kérdése, mindenesetre a lenti…..
 Igor Plavšić ügyvéd irodája előtt talált rá a megégett kutyára Vinkovce városában. Az állat háta teljesen megperzselődött, valamint a fején és az orrán is sebek voltak. A férfi döbbenten hívta az állatvédőket, akik megállapították, hogy ismeretlen vandálok…..
repedtfazék 2010.03.05 08:04:19
@VRbagoly: Te egy igazi b@rom vagy.
repedtfazék 2010.03.05 08:26:26
@Nzoltan: Így van.

A malacka pedig nem hal meg
értelmetlenül.
Az Urbanista közölte az MDF budapesti szervezetének egyik sajtóanyagát, amiben a párt felveti, hogy a tiszta levegő megteremtése érdekében "ha kell, bontsuk vissza a szélcsatornákat elzáró paneleket / magas épületeket! Az önkormányzat elővásárlási jogával élve…..
A következő sajtóközlemény nem könnyű olvasmány. Épp ezért röviden összefoglalnám, hogy miről szól: az autós szakma bizonyos szervezetei és cégei összefogtak. Mi ennek a célja? Elsősorban az, hogy az állami hivatalnokok és hivatalok tudjanak egy szakmai szervezettel…..