Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sova doktor

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este nem hittem a szememnek. Bokros Lajos, a magát gyakran konzervatívnak definiáló MDF miniszterelnök-jelöltje – a földönkívüliekkel rendszeresen randevúzó Pataky Attilát követően - a TV2 Frizbi című műsorának vendége volt. A korábbi szocialista…..
A BSA és Jeszenszky Zsolt legrosszabb pillanatait idéző fenyegetőző levelet kaptunk Dr Ezésez Gézától, mármint nem minket fenyegetett Dr Ezésez, hanem döbbenten forwardolta L. kemény sorait. A fenyegetőző fél az egykori állami kottakiadó monopólium, a Zeneműkiadó Vállalat…..
Sova doktor 2009.11.10 07:10:44
@Viktus: sőt, még belsőüreg-vizsgálat is lesz, hátha azt hiszi magáról a nyomorult zenetanár, hogy ő szarta Bartókot... :)

Nekem a zongaranárok a leggyanúsabbak. És Rejtő után szabadon a balett-táncosok és a kőfaragók is :)
Kedden még csak annyit tudtunk, hogy új TV2-s reality show készül és annak Liptai Claudia lesz a műsorvezetője. A Bors viszont úgy tűnik, hogy már bejutott arra a fővárosi gyártelepre, ahol az Ezek megőrültek! című műsor forgatása zajlik. A bulvárlap szerint Liptai…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
Amikor szegény Cserháti Pityi 2005-ben távozott közülünk, és akkor éppen funkcionáló P.Box nevű zenekarát megkérte, hogy folytassák a munkát nélküle is, nem gondolta volna, hogy négy évvel később Sáfár Öcsi fogja magát, és összetoboroz egy másik Pandora's Box-ot is, egy…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
Avagy a szekszuális frusztráció nem jó tanácsadó. Csak tippelni tudunk, hogy a kolléga  a remittendára gondolt, de majd biztos bekommenteli, aki okosabb...
Ez egy ilyen hónap, meghívó meghívó hátán, egyre offtopikabban, egyre részegebben. Idézet TBG kolléga nyílt leveléből: Precedensértékű, zenés, karitatív karácsonyi forraltborosztást rendez az Index a Blaha Ljuza téren december 18-án 12 és 16 óra között. Gulyáságyúból…..
Tékozló Homár Adventi backdoor 2007.12.13 15:48:00
A Homár már érzi a potrohán a karácsony jeges leheletét, úgyhogy nem próbál küzdeni ellene. Legyen minden nap karácsony, és ne lopkodjanak és kurvaanyázzanak, mint azt zotyis fotózta a faliújságon. Béke!miután már hetek óta minden ajtón kint volt az adventi koszorú, gondoltam,…..
István nem érti, a mobilcégek törzselőfizetői akcióiban miért mindig a +1-2év hűség a leglényegesebb elem és miért nem a fantasztikus kedvezmények: Történt, hogy két évvel ezelőtt előfizetés és 2 év hűség nyilatkozat aláírására adtam a fejem. Gondoltam,hogy a hosszú…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
Sova doktor 2007.06.23 06:27:25
Konkrétan a Bereg IC-hez, úgyis, mint debreceni, aki elég gyakran kénytelen élni a máv "szolgáltatásával". Kóka miniszter bejelentette pár hete, hogy várják az ötleteket, hogyan lehetne jobbá tenni a vasúti közlekedést. Ezekből néhány: - ki lehetne próbálni, hogy a megemelt jegyárakból a takarító személyzetnek tisztítószert vesznek. Csodára képes, ha nem szimpla nedves ronggyal törölnek, hanem megbolondítják némi zsíroldóval is. Konkrétan a kelet-mo-i IC-k pályafutása alatt ilyen még nem történt velük, ez látszik is, és nem azért, mert x vagy y összehányta, hanem mert több százezer ember utazott már abban a kocsiban... - meg lehetne próbálni, hogy a vonat akkor jön, amikorra ki van írva, és akkorra érkezik meg, amikorra ki van írva. Merész dolog, tudom. Arról, hogy annyival megy a vonat, amennyivel lehet, egy példa. Tavaly utaztam egy Tisza expresszel, amely 1 óra késéssel indult el Bp-ről, és Debrecenbe alig 5 perc késéssel érkezett a menetidőhöz képest... - meg lehetne próbálni, hogy működjön a légkondi a kocsikban. Az elmúlt három IC-s utamból kétszer nem működött (szegény kaller kinyitogatta az ablakokat, és nagyon udvarias volt, rá egy rossz szavam sem lehet...). A hivatalos álláspont amúgy az volt, hogy "a klíma nem bírja a meleget". Akkor mit is bír? Hidegben tökéletesen hűt? - legutóbbi három IC-s utamból a harmadik sem volt tökéletes, mert akkor meg a világítás nem működött. Ugyanezen alkalommal az elsőosztály vécéjére ki volt írva, hogy "az ajtó nem működik", és tényleg nem lehetett bezárni... A félreértések elkerülése végett, ezek az első osztály tünetei, mert (tudom, finnyás vagyok, de) az IC másodosztályra komolyabb émelygés és hányinger nélkül már nem tudok felszállni, a sima személy meg gyorsvonatra pedig nem vagyok hajlandó... (Az elsőosztály közalkalmazottként, a MÁV IC törzskártyával kb. annyiba fáj, mint a másodosztály helyjeggyel, szóval nem lenne luxuskiadás...) Igaz, lassan az elsőre se száll fel jóérzésű ember, inkább kocsiba vágom magam "oszt jónapot" :)