Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cherrypie

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Kezdődik 2012.05.23 11:49:00
cherrypie 2012.05.25 08:58:38
Panzej blogja Nyaralok 2011.08.11 01:20:00
Keringek a lakásban, egyik szemem sír a másik meg nevet. Egy vallomással tartozom: másfél hete egy gyerekes anya vagyok. Az életem gyökerestől megváltozott. Mondhatni a feje tetejére állt.Tudok például aludni. Nem éberen, minden kis zajra felriadva, hanem mélyen, hosszan, valósnak…..
Panzej blogja Goldenblog?! 2011.08.08 11:41:00
Ma reggel szembesültem a ténnyel, hogy L belökött a Goldenblogra. Kategória szerint az "egyéb blogok"-ba kerültem, ebből is látszik, mennyire behatárolható a működésem. Nyerhetek egy mixerképzést. A gyerekek biztosan nagyon örülnének neki. (Na jó, L azért még…..
 „Fegyver csörög, haló hörög, A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! Levágva népünk ezrei, Halomba, mint kereszt, Hogy sírva tallóz aki él: Király, te tetted ezt!” Nahát, nahát, lehet, hogy a duna tévések a legtökösebb…..
cherrypie 2011.07.08 18:10:36
@dögölj meg:

Ugye ezt te sem gondolod komolyan, hogy a sok tv2-s meg rtl-es észlény majd pont 50-es szakembereket fog felvenni. Muhaha. A Mokka, a Tények meg a ValóVilág stábjába, vagy hova? Felszopónak vagy kávéfőzőnek?

És nagyon bírom, hogy akárkivel kib@sznak mostanság, akkor az kussoljon, merazelmúltnyolcév, meg az ózdi kohászokért se sírt senki, meg mert a bányászoknak is nehéz, és engem se sajnáltak, amikor a válságban kirúgtak... Komolyan, most már ez megy mindenhol, dögöljön meg a szomszéd tehene is? Gratulálok mindenkinek. :)
cherrypie 2011.07.08 18:13:41
@Rosszindulatú Vászka:

De azt be kell látnunk, nem azért rúgják ki őket, mert összevonják a csatornákat, és csinálnak egy, de szuper közszolgálatit, ahova nem kell annyi műsor, és így dolgozó... Nyilván megmarad minden csatorna, nyilván ezután is kell hozzá műsor, de majd most külsősök fogják gyártani, kiválóan kiállított feláras számlákkal, szóval szakmaiságról gondolom szó sincsen.
Panzej blogja Ma! 2011.06.16 22:40:00
Bréking: Fiunk István ma, a koradélutáni órákban megszületett. 3780 gramm, 59 cm. A baba, úgy tűnik, egyelőre jól érzi magát a Föld nevű bolygón, a mama pedig "a világ legboldogabb nője". Hosszú séta után, indítással, bő 2 óra alatt lett meg a gyerkőc, a…..
Ma este 21:40-kor végre adásba kerülhet az új közszolgálat számára, évtizedek óta először készült tévéfilm, a T. Ú. K. - Tanár úr kérem! az m1-en. Mátyássy Áron filmjének első kitűzött premierjét az MTV elhalasztotta, mivel az NMHH szerint a tévéfilm kerettörténetét…..
cherrypie 2011.04.05 18:10:07
@Nathan D'Xantine:

Ki is vágják rendre a szaftosabb részeket.
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
cherrypie 2011.03.25 19:24:31
@Mr. Hilter:

B+ Mr. Hilter, de nagyon, végtelenül primitív a hozzáállásod, itt ül mellettem az egészséges és életerős lányom, akinek annyi volt a bűne, hogy ráfeküdt a köldökzsinórjára, és ha nem kórházban születik műtéttel, jó eséllyel lenne testi és szellemi fogyatékos, aka "életképtelen". Szóval menj melegebb helyekre ezzel, mert ennyi erővel mindenki pusztoljon, aki valaha orvosi segítségre szorult, ugyanis a logikád szerint az mind nettó életképtelen. Remélem a drága felmenőid között soha nem volt vakbélgyulladásos, tüdőgyulladásos, cukorbeteg vagy ellőtt lábú, akit orvosok (gyógyszerek) mentettek meg, különben te sem osztanád itt a mennyei mannát két kézzel.
Poroszos fegyelemmel rotálták a látogatókat a hétvégén szórakoztató programokkal bemutatkozó Skycourt-terminálon. Naiv család kilátogatott Ferihegyre, ahol félóra sorbanállás után egész 45 percet sikerült bent tartózkodniuk, mire bemondták, hogy húzzanak haza, jön a…..
Share | Miközben szerte a világon a napokban ünneplik a Föld Napját, gondolam, stílusosan ma egy rendhagyó poszttal jelentkezem. Jöjjön az IKEA-sztori második része, azon belül is a feketeleves... ami a húúú, "sose gondoltam volna, pedig olyan szépszál…..
Tíz éven belül új geotermikus hőforrások és biomassza-fűtőművek vesznek majd részt Budapestet távfűtésében. Mégpedig láncra fűzve, így olyan helyekre is eljuthat a távhő, ahová korábban nem. Ám a lehetőségek ezzel koránt sincsenek kimerítve! Vagy hallottatok már…..
cherrypie 2010.03.07 00:09:09
@mokkaczuka: hát, nem tudom, engem nem győztél meg, egy percig nem állítom, hogy olcsó a főtáv,de a mi januári távhő számlánk melegvízzel együtt volt 32ezer (nincs ökoplusz, meg semmi ilyesmi), és minimum 24 fok volt a lakásban. Igaz, itt nincs 4 méter a belmagasság, de szerintem nálad nagyon drága a fűtés... :o És nem mondom,a 8.200 Ft-os alapdíj sem kevés, viszont valamennyi vana gázhoz is, az tutira nem nulla, de végiggondolva biztos, hogy most már nem (annyira) drága a távfűtés, ha az általad írt összeghez viszonyítok.
cherrypie 2010.03.07 00:10:16
@cherrypie: az kimaradt, hogy szintén 67 nm a lakásunk.
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
cherrypie 2010.01.15 17:02:24
@Teshow: pedig ez lesz a tv2 legnézettebb műsora, sztem bukta sem lesz, de ne legyen igazam... :s
Mandiner blog Berekesztés 2009.12.22 08:01:00
 Egyszer az Új Generáció egyik aktivistája jegyezte meg egy ismerősünk ismerőse ismerősének, hogy sajnos az SZDSZ ifjúsági szervezetében régebben még volt némi kakaó, de mára már nem több, mint budapesti meleg fiatalemberek ismerkedési fóruma, így túl sok mondanivalója…..
Rosszabbul élünk-e a globális átlagnál? Rosszabbul, mint a moszkvaiak, a bogotaiak és a bangkokiak? Legalábbis a Lényegblog által linkelt Economist-tanulmány erre enged következtetni. És ebben az a szomorú, hogy 20 éve úgy gondoltuk, hogy eszünkbe sem fog jutni ilyen városokkal…..
comment:com Nickelodeon a TV2-n 2009.09.11 16:01:00
Nickelodeon blokkot indít szombattól gyerekeknek szóló hétvégi Matinéjában a TV2. A két órás blokkban a Dóra, a felfedező, a Csudalények, az Avatar, és a csatornán már egyébként is régóta látható SpongyaBob Kockanadrág című rajzfilmek kaptak helyet. A Dóra, a felfedező…..
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
cherrypie 2009.09.07 09:29:29
@Megdobbent:

így van, a tesco pöttyös garnitúra nem tisztán alumínium, hanem acél szendvicstalppal rendelkezik, én pl. az indukciós főzőlapon más tefal-t nem is tudok használni, meg kívül is teflon borítása van, szóval könnyebb tisztán tartani, a belseje meg karcálló, szóval ha épp villával kotorászok benne, nem jön le a bevonat, a nem tescopettyes ugyanilyen sorozat cirka egy ezressel olcsóbb akciósan, mármint az eredeti árhoz képest... a bienvenue meg a tefal beugró szériája.

Ez olyan, mintha az africana tejnugátot hasonlítanánk össze a milka csokival, mondván mindkettő barna, édes és olvad a kezedben, akkor meg mi a túrért kerül többe a második?