Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vérmajom

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
A hidegháború legkiélezettebb időszakában a kubai rakétaválság idején a Szovjetunió és az Egyesült Államok között a katonai konfliktus pengeélen táncolt, az atomháború rémképével átitatva. Az ettől való félelem nem csak a katonai életet, de a hétköznapok világát is…..
Ez itt az új alkotmány kritikája lesz.1. A stílus. A magyar jogszabályoknak szeretve tisztelt és büszkeségünk tárgyát képező Szent Istvánunk óta megvan a stílusa. Ez a stílus száraz. Loptál, akkor kezed levágassék. Pont. Hipotézis, diszpozíció, szankció. Werbőczy…..
Rendszeresen visszatérő vád jobboldali kommentelők, újságírók, sőt politikusok részéről, hogy 2006-ban a rendőrök (naná, hogy Gyurcsány parancsára...) a tömegbe lőttek, sőt az is elhangzott már, hogy sortűz volt. Morvai Krisztina rendszeresen ezt szajkózza, de fideszes…..
Svájcban és Ausztriában több iskolában is kísérleti jelleggel etikaoktatást biztosítanak. Az alapelgondolás nagyon jó és mindenképpen támogatandó, hiszen az etikaoktatás csodálatos lehetőséget adhat nem egyszerűen csak az értékeinkről való párbeszédre, annak…..
Semjén Zsolt kezdeményezésére az amúgy szűkös 2011. évi állami költségvetésből plusz ötmilliárd jutott a katolikus egyház ingatlanjaiért járó járadékra, illetve plusz négy milliárd jutott a (nem csak katolikus) egyházi intézményeknek az oktatási normatív támogatáson…..
Szekuláris Figyelő Rossz hit 2010.12.31 08:06:00
A brit New Humanist év végi negatív versenyt szokott hirdetni, amelyen közönségszavazat alapján a vallásos hittel kapcsolatos leghülyébb kijelentés a nyerő. Az idei rangsor:A győztes: Sheikh Maulana Abu Sayeed, a brit saria-tanács elnöke, aki kifejtette, hogy házasságon belül…..
Az Indexen is megjelent, a NEFMI honlapján részletesen olvasható az új közoktatási törvény tervezetének vitaanyaga. Azzal együtt, hogy számos helyeselhető lépést tartalmaz a javaslat, egyes területeken szerintem teljesen elszakad a realitásoktól. Erre jó példa, hogy érettségire…..
Kiürülhetnek az orosz múzeumok egy új törvény értelmében, amely az egyházakat feljogosítja arra, hogy korábbi tulajdonaikat visszaszerezzék. A moszkvai pátriárka hivatala ellenben győzelemként ünnepelte azt a törvényt, amely 11 ezer műtárgyat adna vissza az egyházak kezébe,…..
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..
A magyar abszurd csúcspontja lesz, ha a kommunista belügyminisztert csak elítélik végre, de nem ám azért, amit 1956. október 23. után művelt, hanem mert - megtörve hallgatását - nyilatkozott a Duna TV-nek és ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint…..
A Szavazz fasszal! bloggal közösen úgy döntöttünk, nem elégszünk meg azzal, hogy csak a közintézményekben és a blogszerkesztőségekben lógjon a falon a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat.Az egész városban kiplakátoltuk, hogy minden nemzettársunk megismerhesse a saját…..
A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a Fidesz minden kormányhivatalba kirakatta. Ez a lépés önmagában is az ötvenes éveket idézi, de végülis tudjuk, hogy az együttműködésért érdemes küzdeni.A nyilatkozatot azzal akarták emelni, hogy az országgyűlési határozat aláíróit…..
"Magyarországon a mai napon az emberek ereje legyőzte az oligarchákat" - jelentette ki Orbán Viktor. Vajon két kivétel sem lesz?Széles-mosolyKözös öröm Demján SándorralKét ilyen kiváló "nemzeti" oligarchát csak nem kéne kiközösíteni. Demján sok egyéb …..
Már éppen teljesen lemondtunk volna Hitler bukásának "tréfás" átköltéseiről, amikor hirtelen gyöngyszemet találtunk a korpa közé keveredett falra hányt borsó közt. A hétvégi focieredményeket meg mindenféle focieredményeket azért is fárasztó az összeomló…..