Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h_gábor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tipikus mávos nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb történet. Kedves Blogszerkesztő, egyik este megpróbáltam Kecskemétről Szegedre utazni a Kecskemétre 20:11kor érkező ic-vel, kezdésnek belefutottam egy 40percesnek írt késésbe, ezt még valahogy lenyeltem, hisz a mávról van…..
Vegyük sorba: volt egy férj (félredugott), ezért összeállt valaki más férjével (Viagrát használt), most is van valaki (nincs info), de a szíve azé, aki szex közben dobta ki. Vajon melyik?  Na, hol is kezdjem…  18 évesen férjhez mentem. A világ legboldogabb…..
Új MÁV blog Oktassunk vazze 2007.08.15 09:12:03
Már hallottunk ilyesmiről, de kíváncsiak vagyunk mire is kell ez a kallernek... Hello, bloggerek!   A következő sztori történt meg velem, gondoltam elmesélem...   Budapestről indultam a csodálatos Pannónia Gyorssal. Eseménytelen telt az út, egyedül utaztam a fülkében, s…..
A kalauzok is tudnak ám örjöngő anyaoroszlán módjára védelmezni. Végre egy jófej kaller, aki tudja mikor kell büntetni és nem kakil be a kihívástól. Helló!   Történt 2006-ban, hogy egy este egy barátom felhívott, hogy lent van Széplakon a nyaralójukban pár ismerőssel.…..