Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ketifoodmix

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen pontosan a világ legmocskosabb hoteljei a Tripadvisor olvasóinak véleményei alapján, de több toplista (?) is készült, bennünket leginkább az ázsiai érdekelt most. Thaiföldnek jutott az a hírhedt dicsőség, hogy a tízes listában két helyet is el tudott csípni, sőt…..
ketifoodmix 2010.02.19 11:09:56
Sziasztok! Az idén több helyen laktunk Thaiföldön, érkezésünkkor Bangkokban a Top Inn-ben, ide visszajáró vendégek voltunk, mert olcsó és nagyon jó helyen van, a Khao San Rd.egyik csendes sikátorában, szóval eddig megfelelőnek tartottuk ár-érték arányában a tisztaságot is, de az idén szólni kellett, hogy az állítólag frissen kitakarított szobánkban a vérfoltos matrac-takarót cseréljék le!
Koh Phanganon a Hut Sun-ban laktunk, egyszerű, tiszta! A három tulajdonos nővér nagyon vidám és barátságos! Mindenkinek nagyon ajánlom a helyet akik szeretik a csendes, családias, beszélgetős nyaralóhelyet!
Koh Samuin a Bill Resortban nagyot csalódtunk! Úgy hirdeti az ezen a területen lévő bungalókat, hogy csak a medence választja el a tengertől, de azt elfelejtette, hogy a konyha hátsó bejárata, valamint egy mosoda és a bio szeméttároló is erősen benne van a képben, ha a ház teraszának nevezett belépőről körbenéz az ember. Az ezt kísérő szagokról nem beszélve! A házat a belső sötétbarna burkolatával elég 'depisnek' éreztük. Egyébként a bungalók tiszták, a medence is karbantartott, a reggeli bőséges, a személyzet barátságos, viszont sok a szervezett turista náluk, minket a 'hátizsákosokat' az oldalukon olvasható sok jó vélemény csalt hozzájuk...(hm!)

A Paradise volt a következő szállásunk Samuin.
Vigyázat!!! Itt lopnak!
A kulcsra zárt bungalónkból eltűnt a 'dugi' pénzünk, szerencse hogy itthon hitelkártyára tettük a kikalkulált költőpénzt és csak a szükséges összeget emeltük le apránként az automatából. Különben sokkal rosszabbul is járhattunk volna! Elvitték még a videó kamera márkás hordozó táskáját, jó hogy a kamera nálunk volt, aztán vitték még a kártyaolvasóm a benne lévő (szerencsére üres) memóriakártyával! Ja és a sárga hajpántom is nagyon megtetszett a tolvajnak! :))
Itt a Paradise-ben ha kértünk akkor adtak WC-papírt, de maguktól semmit nem csináltak. Kihangsúlyozták, ha leadjuk a kulcsot szívesen kitakarítanak, mert egyébként NEKIK NINCS KULCSUK! Ehhez képest úgy tűnik, minden nap átkutatták a bunginkat amikor elmentünk valahova!