Regisztráció Blogot indítok
Adatok
respi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
respi 2011.03.20 20:04:16
@mozaic:
Azt nem, de az isten-hegyet... :))
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
Ma az ország másik felébe utaztam, hogy két másik kollégámmal együtt részt vegyek egy elemzős beszélgetésen. (Csak zárójelben, ha már úgyis volt szó a közlekedésről: ismételten sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire járhatatlan ez az ország, ha nem Budapestről, hanem az…..
Totti Riccardo Salvatore nagy spíler, de hogy már ennyire messze túl jár a fostalicskán is, az egészen beteges rosszviccek földjén, az csak most világosodott meg előttem. Íme tehát a képvicc, ami romba dönti a Fidesz tutira vett sikerét, teljesen átrajzolva a magyar politikai…..