Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k3mano

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Két hasonló képességű csapat küzdelmét láthattuk pénteken. Hihetetlen volt látni, hogy a nemrég még Európa élvonalába tartozó román csapat képes hozzánk hasonló gyenge játékra. Az első félidőben Vanczák Vili szép megoldása gólt ért, nem hiába választották a…..
Hegyi Iván Fan Club Apa kezdődik! 2012.10.01 17:42:18
A magyar focista nehezen tanul, viszont könnyen felejt. MLSZ.hu: „A kötelező győzelem megszerzése tehát nem okozott problémát válogatottunknak, a játékosok önbizalommal telve várhatják a keddi, Hollandia elleni összecsapást.” Egervári: „- Érezhetően fel vannak pörögve a…..
 Megvan ez a három pont is! Maximális elismerés a csapatnak! A moldávok bűn rosszul játszottak és mi sem voltunk éppen a topon, de azért egyértelmű volt melyik csapat hajt az EB részvételre, és melyik utolsó előtti a csoportban. Rögtön az elején két hátvédünk Juhász Roli…..
 Még mindig csak keresem a szavakat. Bár egy korábbi bejegyzésemben megjósoltam, mégsem hittem abban, hogy nyerhetünk a svédek ellen. Ám, megtörtént a csoda, a fiúk rám cáfoltak. Fantasztikusan küzdöttek az északi tornyok ellen. Bár néha lepattantak, de felkeltek és mentek…..
  Kedves Zlatan!   Azért ez a közvetlen megszólítás, mert régi ismerősök vagyunk. Az utóbbi időben minden magyar – svéd meccs utolsó percében beköszönsz hozzánk. Nagyon kérlek, most pénteken ne tedd! Különben is most gyógyultál meg egy sérülésből, és még…..
Hegyi Iván Fan Club 1986 utoljára 2011.08.29 11:12:00
Bocs, de ezt muszáj kiírnom magamból. Kapcsolgattam a TV csatornák között. Hogy, hogy nem a Sport Tv-n is átlapoztam, ahol épen Dr. Mezey György nyilatkozott a '86-os VB katasztrófáról. Idézem (nagyjából): "Az egy szerencsétlen mérkőzés volt, semmi több. A játékosok sem…..
Hegyi Iván Fan Club Nagy Arc 2011.08.26 22:59:00
  Kedves gyerekek, ma a Nagy Arcról fogok mesélni nektek. Azért választottam ezt a témát, mert az elmúlt héten két írásban is szemet szúrt nekem.   Az első Szabics Imre nyilatkozata, aki úgymond beszólt a Videotonnak. Nehezményezte, hogy Magyarországon sokan úgy…..
  Kezd minden a megszokott kerékvágásba menni, beindulnak a bajnokságok, mi már a hatodik fordulónál járunk. A spanyolok persze messze le vannak maradva mögöttünk. Náluk még csak két szuperkupa döntőnek titulált utcai harc mérkőzést rendeztek. A Sport tv találóan boksz…..
 A Mester egyik új szösszenetében Pesti vicc, azon morfondírozik, mivé lettek a régen meghatározó, nagy, budapesti klubok. Ha ránézünk a táblázatra, valóban nem fordult még elő, hogy az ötödik forduló után a tizenhat csapatos bajnokság kieső zónája így fest: 13. FTC,…..
Nem bírok magammal, még mindig a fantasztikus 4:0-s diadal hatása alatt vagyok. Néhány nyilatkozat a meccs után: Egervári Sándor a magyar válogatott szövetségi kapitánya: „Az első húsz percben jelentkeztek problémák a védekezésben, de a hiányosságokat még elemezzük, hogy…..
Mea culpa, mea culpa, mea MAXIMA culpa! Ó én kishitű,szerencsétlen fintorgó barbár ember. Tegnap kételkedtem ennek a szerethető csapatnak a képességeiben. Mily ostoba is voltam. Emberek! Lemostuk a pályáról az izlandi fergeteget! Aki nem látta volna, 4:0 arányban aláztuk meg a…..
Köszöntök mindenkit, aki idetévedt. A blog szellemi példaképe Hegyi Iván sportújságíró, akit hazai futball berkekben valószínűleg Rettegett Ivánként emlegetnek. Azért választottam őt blogom névadójának, mert azon ritka újságírók közé tartozik, akik nem kezdik az új…..
 Szegény Cica Maci, avagy Cirmóka, szombat óta rosszul volt. Keveset evett, és sántított a jobb első lábára. Egész nap csak feküdt és ami különösen aggasztó volt, nem is nyávogott, pedig korábban mindent elmagyarázott amit akart. Hétfőn jött el az ideje és a lehetősége,…..
Onlinemarketing blog Félcédulák 2010.03.11 22:10:00
Alig egy hónap múlva választás. Alig egy hétig lehet még leadni az ajánlószelvényeket, ami nélkül nem indulhatnak a jelöltek, nem állíthatnak a pártok listát. A nagyoknak ez nem gond, de a kicsik számára ez erős kihívás. A két legnagyobb kicsi, az MDF és az LMP számára…..
k3mano 2010.03.12 09:01:17