Regisztráció Blogot indítok
Adatok
invalid

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
invalid 2010.05.17 14:48:20
@blacklord: volt ilyen kutatás az Államokban. Eléggé botrányos volt, mert az eredménye alapján van IQ-eltérés a rasszoknál (és persze a feketék számára negatív eredménnyel).
Viszont az eltérés minimális, és megfelelő körülmények (oktatás, környezet) között simán eltüntethető.
21:20-kor az RTL-en, ki ne hagyjátok! Mi már bekészítettük a sört meg a popit!Emma (Deborah Gibson), a neves tengerbiológus egy expedíció során jégbe fagyott hatalmas cápára és polipra bukkan. Úgy tűnik, évmilliókkal ezelőtt egymás mellett, harc közben fagytak meg. A…..
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
invalid 2010.05.10 13:37:16
@Everyl: Nem értem az összefüggést (talán ha füveznék... :D). Most attól értékesebb ember leszel, hogy füvezel? Előrelépést jelent az emberiség számára?
invalid 2010.05.10 13:38:34
@ZX: nem szeretem a KDNP-t. Ha ellenük lesz tüntetés, szólj, megyek! :)
invalid 2010.05.10 13:43:46
@Asszem: annyi minden más rombolja még a szabadságjogokat, és a számomra nagyon utolsónak tűnik ezek között a fű legalizálása. Mert önzőnek érzem.
De ne érts félre: ha szavazni lehetne róla, az engedélyezés mellé tenném a X-et.
Tévedett, aki azt hitte, Gyurcsány feladta. Itt bizony egy próféta van, aki nem adja fel. Prédikálni fog, amíg akad két ember, aki meghallgatja. (Fotó: Gusztos Péter/blikk.hu) Gyurcsány az őszödi beszéd végén azt mondta, ha az MSZP már nem támogatja reformjait, ő majd elmegy és…..
„Meghívta őt egy kávéra és félre nem érthető módon bepróbálkozott nála” - A munkahelyen szövődött szerelmekkel az a baj, hogy mindig rengeteg néző van a műsorra. Nem lehet titokban elvonulni, mert rögtön elindul a pletyka. De mit tehetünk, ha az egyik rosszindulatú…..
”A barátom megverte a szerencsétlent, mert azt hitte, vele csalom meg őt” – levélírónk saját bőrén tapasztalta a pletyka erejét: megismerkedik egy sráccal, ám rossz idegzetű, féltékeny barátja elkapja és elgyepálja őt. Miért? Mert azt hallotta, hogy a…..
invalid 2010.05.06 09:58:17
@CyberPunK: Én még sosem láttam féltékenységi bunyót, sem pasik, sam csajszik között. Illetve dehogynem, a jútyúbon néztem Mónika Sau válogatást, kimondottan mulatságos volt. Értelmes kapcsolatban ilyesmi nincs, mármint ha emberekről beszélünk.
invalid 2010.05.06 10:18:30
@Father Justice: zseniális videó, köszönöm! A végén a Maunika is jól beszól: „mintha ezt hallottam volna már”. :D
Az élet oldja meg a terézvárosi önkormányzat hibáit. A néhány napja kihelyezett, és rögtön kidőlt négy biciklitároló-elemből kettőt a hétvégén már el is loptak. Ezzel egyrészről az önkormányzat megúszta a munka felét, másrészt a gyanútlan kerékpárosok biciklijét sem…..
invalid 2010.05.05 15:47:17
@tizenot: ez a jogosítvány dolog jó ötlet! De bővítsük tovább! Szerintem kellene gyalogos jogosítvány is, hiszen köztük is van szabálytalankodó!!!
És akinek elfogy a pontja a gyalogos jogosítványán, nem mehet ki az utcára...
invalid 2010.05.05 15:52:46
@Kotyomfitty: csak egy címet adj, és megyek! :D
Bevallom, zuhogó esőben, sötétben ritkán szoktam kutyagolni, ilyenkor autóba teszem lusta nagy testem. De fényes nappal rendre elengednek az autósok, pedig kettőnk közül biztosan te mutatsz jobban. :)
invalid 2010.05.05 15:56:45
@Kotyomfitty: címet és megyek! :D
Sötétben és esőben autóba tömködöm lusta nagy testem, viszont fényes nappal rendre elengednek az autósok a zebránál. Fura, hogy téged nem, pedig fogadnék, hogy kettőnk közül te messze jobban mutatsz. :)
Brian Aldiss az angolszász sci-fi egyik nagy öregje - mondom ezt annak ellenére, hogy a regényei közül sajnálatosan kevés fordult meg a kezeim között mindeddig, egyedül a Non-stop található meg tőle a polcomon. Ezért nagy örömmel csaptam le egy antikvár Helliconia:Tavasz…..
A szenvedélybeteg fiú azt mondta a lánynak, hogy már nem használ heroint, meg hogy szereti. Lerészegedések és hazugságok. Ebben a történetben valahogy minden furcsa. Adott egy lány (én,19 év) és egy fiú, természetesen. Nevezzük Leónak, mert az rövid. Ő most 22.  Röviden az…..
A Critical Mass a szombat délutáni felvonuláson kívül egy másik akciót is szervez, ennek lényege, hogy minél több embert szeretnének meggyőzni, hétfőn (április 26.) biciklivel közlekedjen. Olyan városképre számítanak, amiért évek óta küzdenek. A holland nagykövet nyílt…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Juhhé!Csak, hogy ezt is megértük! Többé nem kell tekintettel lenni senkinek semmilyen szlogenére, termékére vagy logójára. Az OVB állásfoglalása szerint egymás után pakolt szavakat levédeni nem lehet, ékes magyar nyelvünk szabad, nem terheli morális rabiga! Francba a…..
”Azt mondják, az arc a lélek színpada: nos, az ő arca erkölcstelenül szép volt.” Mi van akkor, ha egy nagy étvágyú csaj három srácra veti ki a horgát egyszerre? Az egész történet ártatlanul indul: Balaton, nyaralás, vonatozás… ám egy idegen számról érkezett…..
invalid 2010.04.13 13:19:07
invalid 2010.04.13 13:22:35
@Stupidella: ... meg az, akinek már volt. :D
invalid 2010.04.13 14:18:02
@Stupidella: add meg neki a telefonszámon! :D
Vajon kire szavazhatott?via..
invalid 2010.04.13 13:20:11
„Először meglocsolt "virtuálisan", de cserébe azt kérte, hogy feküdjek le vele.” Nem szoktunk nyúlfarknyi posztokat kirakni, de ezúttal kivételt teszünk. Ugyanis a következő adag egy kétségbeesett segélykérés: már csak a következő találkozó választja el…..
w A kocka elgurult 2010.03.24 03:00:00
A fényes győzelem előrevetíti árnyékát. Orbán Viktor mindmáig leghitelesebb megszólalásában, a függöny mögül kiszivárgott, ám sosem cáfolt Kéri-beszédben mondott egy izgalmasat, ami nem megy ki a fejemből: hogy ő 2006-ban igazából nem is akart nyerni. Látta az ország…..
invalid 2010.03.24 10:02:13
@freddy_m: Igazad lenne, ha a média jelentős része nem pártkasszákból élne. ;)
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
IDDQD A Ubisoft benézte 2010.03.08 16:10:00
Nem hiszem, hogy sokan egyetértenek majd velem abban, hogy igenis szükség van olyan eszközökre, amik megakadályozzák a játékszoftverek illegális másolását, terjesztését, magyarán lopását. Ne is menjünk bele hát a szokásos vonalon lefutható, parttalan szó-dzsiudzsicuba, hanem…..
Levélírónk mindent felad: szakít a barátjával, egy jó partinak tűnő férfi kedvéért. Eddig még nincs is benne semmi pláne. Egy darabig minden rendben megy, majd a bimbózó kapcsolat küszöbén a lány fülébe jut valami – párja nem kicsit foglalt. Most megtudhatod, hogy a…..