Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emmababa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő klub február 3-án csütörtökön, a klub szabályait lásd itt! Kérjük a januárban kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes beszámoló elküldéséről sem a…..
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                        …..
  Sziasztok!Mostantól ide lehet írni az októberi foglalásokat!Az októberi klub OKTÓBER 7-én a szokott időben és helyen kerül megrendezésre.Hangsúlyozandó  szeptemberre:2010. szeptember 20-21-én megrendezzük a Pécsi Babahordozó Napokat, ahol MINDEN klubos…..
emmababa 2010.08.25 07:49:17
@csikovacs:

Csilkovacs Csilla! Én eredetileg szeptemberre kértem, de lebeszéltek róla, h pici a baba, ezért kértem át októberre, mert úgy láttam, nem foglalt. te ezek szerint hamarabb kérted, a tiéd. csak bírják a lányok követni a foglalást, csereberét!
Hangsúlyozandó  szeptemberre:2010. szeptember 20-21-én megrendezzük a Pécsi Babahordozó Napokat, ahol MINDEN klubos hordozót kiállítunk, ezért az, aki szeptemberre foglal egyben vállalja azt is, hogy 2010. szeptember 20-án délután 14.45-re eljuttatja a hordozót a…..
Technikai közlemény: Reméljük jól éreztétek magatokat a mai klubban, is, szeretnénk, hogy ez a jövőben is így maradjon! Amennyiben szeretnél segíteni a szervezésben, hogy még olajozottabban menjenek a dolgok, és besegíteni a szervezők nem csekély munkájába, akkor ne habozz,…..
 KÖVETKEZŐ KLUB MÁJUS 6-ÁN LESZ!!!  1. Liliputi Török MT (2. generációs)2. Liliputi Pille MT (3. generációs)3. Babaközelbenes Retro MT4. Karikás Szivárványos Girasol hordozókendő       Bikkmakk5. Pitypang Bamberoo MT…..
Foglalások:Szürke liliputi rugalmas                CsucsuHajtka…..
Figyelmeztetés!!!A márciusi Klub után a hordozókat nem áll módunkban azonnal odaadni. Ennek több oka is van, egyrészt szeretnék egy állapotfelmérést. Aki kölcsönözni szeretne, annak vállalnia kell, hogy március 6-án a Szivárvány Gyermekházban rendezett Börze (erről még…..
emmababa 2010.02.20 10:16:15