Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinceajtó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van valami megragadó az összeomlás előtti utolsó pillanatokban. Egyesek még fenn akarják tartani a látszatot, Jerjerrod (aki nem ismerné kedvencemet: link) úgy tesz mintha minden rendben lenne, de hát az oroszok már Pankow-nál vannak, a Halálcsillag generátorát pedig…..
pinceajtó 2010.02.19 20:54:50
@Herr SturmLiberator:

1. A politika addig sáros, míg sáros bácsik és nénik alkotják.

2. Attól, hogy egy párt hozza létre (és nem Kis Jóska a Széchenyi utcában a havi megtakarításaiból) még nem feltétlen kell pártintézményként működnie.

3. Nem baj, hogy kritizálsz. Én csak eléd állítottam azon sejtést, melyet a tények igazolni látszanak. Persze bármi megtörténhet ettől még...
pinceajtó 2010.02.19 21:02:29
@Herr SturmLiberator: az Állami Számvevőszék szól rájuk, az ő feladata nyilván tartani ki hogy áll. Nekem van jobb dolgom is, minthogy ezt skubizzam esténként. Max a hírekből értesülök.
Ám félreértés ne essék, nem mondtam azt, hogy ott mindenki makulátlan tiszta: pl. az egyik képviselőjüket némi sikkasztás vádja alá helyezték. Viszont Vona Gábor azonnal ki is penderítette, szemben a Zuschlag-félékkel, akiket még az előzetes alatt is kifizetett az MSZP.

Sok emberből áll egy párt, nem lehet garantálni a teljes tisztaságot, ám nem mindegy ki hogy lép fel, ha napvilágra kerülnek az esetek. S az se mindegy mennyi és milyen súlyosak ezek az esetek.
pinceajtó 2010.02.19 21:06:25
@Herr SturmLiberator: mese nem volt sehol: "létrehozzák a "Pongrátz Gergely Nemzeti Igazságtételi Központot"."