Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tbeni

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén voltak olyan előzetesek, melyekért virrasztottunk, melyekért a körmünket rágtuk, melyektől fejünkön pörögtünk, melyektől magunkba zuhantunk vagy éppenséggel atomjaira elemeztük szét. Ha a fiam miatt több tucatszor újranézett SpongyaBob- és Minyonok-előzeteseket nem számolom, akkor azt mondanám,…..
A címben a szerkesztőség reakciója a Sons of Anarchy hetedik évados új plakátja láttán. ..
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Tbeni 2014.08.05 09:05:56
@Flúgatlan:

Valamennyire természetesen egyetértek veled, de érdemes talán olyan szempontból is megvizsgálni, hogy pl. egy színházban egy színész mondjuk kapjon 1 milliót[forint,ami legyen 4500 $](az egyszerűbb számolásért, és végülis reális is lehet).

Mondjuk egy hét alatt az adott színész előadásait látjuk 5000en. Ezt a sorozatot pedig hetente látjuk 20 000 000án. Ha felszoroznánk a színházi színész fizetését a sorozat nézettségével, akkor akár 1800000et is kereshetne hetente. Így még akár el is fogadható az 1000000os fizetésük.
Elnézést kérek a kis alkotói szünetért, de egy rendkívül géj betegség megakadályozott az írásban, így "mindennemgéjdologrólírok" karringsz és "posztíráshelyettinkábbsütitsütök" gykr remekül tartotta a frontot helyettem is, most pedig újra itt vagyok…..