Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trombocita

4 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyümölcsöző gyűlölködéshez fontos, hogy pontosan kijelöljük az ellenséget. Mi a geciputtony, kisebb majmokat szeretnénk letaszítani az érdemtelenül bitorolt trónról, az emberszabásúakkal például nehogy semmi bajunk, de direkte csodáljuk őket, kivéve amikor úgynevezett…..
Nem térek magamhoz. A 13471 lakosú, minnesotai Fergus Falls újságjában, a Journalban Alan Linda csodálatosan plasztikus, magával ragadó cikket közöl egy elképesztő házrombolásról, amit egy lángoló, őrült mókus vitt véghez, megszívatva két rendőrt, meg egy szépasszonyt. A…..
Meglepő érzés, ha valaki más is megérti az embert. Így vagyok én ekkejozzal, aki gyakran kommentál a szemétparasztmajmokon, és mindig fején találja az ellenszenves kisemlőst. Például most is, a Fergus Falls-i mókustámadásról szóló posztban: "Viszont nem tudom a mókusok…..
 „Amikor a jelenlegi európai országok területén még csak állatok rohangáltak, akkor a szlovákok már államalakulatban éltek” - foglalta össze Fico az általa meghirdetett „okos historizmus” lényegét (érdekes mellékszál, hogy a szlovák és a román…..
Trombocita 2008.01.05 01:58:49
A Hajós András-rajongók és az extremitásokra fogékony olvasóink figyelmét szeretnénk felhívni, hogy aki most a Klub Rádióra kapcsol, vagy az adó honlapjára kattintva neten hallgat, az Bolgár György műsorában Hajós Andrást hallgathatja. Egészen 6-ig, merthogy Hajós…..
Az utóbbi két hétben egyre gyakrabban olvasom a romániai magyar blogokat, a küszöbön kopogtatnak ugyanis az európai parlamenti választások. Egyfajta bónuszként a romániai magyar párt is darabokra szakadt (egy másik felfogás szerint nem is), az egyes közszereplők pedig épp az…..
Az Inland Empire-t megnézve David "Twinpeaks" Lynchtől valahogy Jancsó Miklós "Ede megevé ebédem" c. filmje jutott az eszembe. Azt teljes megrőköyödéssel néztem, és minden tiszteletem ellenére nem bírtam felfogni: hogy lehet egy 81 éves, immár láthatóan megdőlt…..
Trombocita 2007.11.29 16:56:18
A blogger

"Székely Csaba", másutt

"Szemenyei Csaba",

ahet.ro/ c. liberálromán, de MAGYAR NYELVŰ,

de Kozmetikopolitán

nemzetellenes USZÍTÓ PORTÁL Főszerkije.

ADJATOK NEKI: a legalantasabb médiaférgek egyike!!!
Van OTT, a MEGACITY- Vérciky "WÁROSSHban" egy süldő legényke, még legénytoll sem pelyhedzik tótosan böszme orcáján, DE MÁRIS profi bolsevik szarkeverővé vált!Ő Albertirsa"HELYI CUSLÁGJA"!!!Szép embör.Tojáshéj a seggén van, de BÁTRAN FIKÁZ BÁRKIT, míg…..
ŐFELESLEGESSÉGE, la esta Presidente Junta dell' REPUBLICCA BANANA !!!T. Látogatóim! E címer egy pest megyei kisvárosé.AMELY egy sajátos államban, annak viszonyai között éli nyomorúságos és piti életét.E KISVÁROSBÓL SZÁRMAZOM, ahol MINDEN MÉDIA CENZÚRÁZOTT A HELYI Polgármester…..
HUUUHH!Borzasztóan ijesztő dolog történt: az ELLENSÉG  /Albertirtsa, a City - Index. Regionális Topic/Forumán EGY ŐS....tót SÁMÁN, "TÁLTOS45" IDEGENSZÍVŰNEK NEVEZETT,   azt OLVASTA RÁM, hogy ÉÉÉÉN nem vagyok MAGYAR (!!!), és bunkó paraszt vagyok. Ez…..
Az AB döntése értelmében az ORTT 2008. január elsejétől nem bírságolhat, és nem függesztheti fel az adást a médiatörvényt megsértő tévétársaságoknál. A földi sugárzású adóknál legfeljebb perelhet, a többit legfeljebb kérheti. A legfurcsább, hogy ezentúl nem lesz…..
Grespik kolléga perének történetével búcsúzik a Zugügyvéd egy hétre, ugyanis szabadságra megy halakat kergetni. Addig is várjuk az érdekes ügyeket.Harmadik nekifutásra a Pesti Központi Kerületi Bíróságon elkezdődött Paizs Miklós büntetőpere. Grespik László magánvádló…..
Mostanában annyit hallottam áradozni Rejtő Jenőről, hogy elhatároztam, bepótolom a mulasztásomat. Ahogy sok egyéb "kötelezőt", én Rejtőt is kihagytam kamaszkoromban. Pontosabban egyszer - talán 35 éve - rászántam magam a Vesztegzár a Grand hotelben elolvasására, de egyáltalán nem tetszett, így a…..
dróóótkefe topikja az [origo]-nhttp://forum.origo.hu/topik.jsp?id=117646"A nagyérdemű feszült izgalommal várja Orbán polit-komédiájának utolsó felvonását március 15-én.A "művész" visszavonult a nyilvánosság elől, még az EU néppártok tanácskozására sem ment…..
Asszem blog Köszönet a Jobbiknak. 2007.07.09 14:09:30
Szándékuk ellenére a Jobbik többet tett a magyarországi melegjogokért, mint az SZDSZ és a felvonulást szervezők együttvéve. Ha nem mentek volna ki balhézni, ha csendben és kulturáltan fejezték volna ki egyet nem értésüket, akkor sem ők, sem a parádé nem került volna be a…..
Ha jól hallottuk a pusmogást, akkor Friderikusz Sándornak összejött. Mégis sikerült megegyeznie az ATV-vel, így ősszel is lesz műsor. A csatorna hivatalos válasza szerint az elvi megállapodás már megvan, de a részleteket még csiszolgatják. Nagy a titkolózás, így azt az…..
Kókos Feri videói kitűnően kapcsolódnak júliusi papírblogunk balatonosdijához. A Balaton jó, a Balaton szép, a Balaton vegasz. A nem éppen gyilkos professzionalizmuson felbuzdulva mi is megalkottuk első experimentális videónkat. A történet röviden: a Balaton Security Bt. a tóval…..
Nagyon elgyulásodtunk az elmúlt napokban, de egyszerűen kifogyhatatlan a tanulságokból ez a nagyszerű esemény. Pénteken az MSZP utódpárti arcéle durván átütött a gondosan felpakolt sminken. Egy kis időre lefagyott a Modern Szociáldemokrata Párt 1.0 szoftver virtuális környezete…..
Most őszintén!Nem beteg egy parasztok azok, aki annyira fontosnak érzik melegek elleni agresszív és példamutató ellenfellépést (is!), hogy pakolnak, készülnek, eszközt grundolnak, és elbasznak egy szép nyári délutánt egyéb bármi hasznos és értelmesebb…..
Az index egyszer bátorkodott azt írni címlapon, hogy "Orbán megőrült". Jött is a reakció a Fidesz.hu-n: "Az Index hírportál szerkesztői a mai napon sorozatosan olyan hamis tényállításokat jelentettek meg, melyek durván sértik Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének…..
Balra át, balra át, „Isten áldja Horn Gyulát!” – köszöntötte a nagy formátumú politikust Gyurcsány Ferenc. És köszöntötték még sokan, hogy köztük hány egykori pufajkás, vagy éppen vérbíró volt, nem tudhatom, esetleg lehet szemezgetni. Sokan megsértették az…..