Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pefta

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Föld Napja Szandikával 2011.04.22 14:38:00
Adja!  szólj hozzá: A Föld napja Szandikával..
  Elérkezett a nagy nap, Orbán Viktor beszédével elstartolt a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszere (a NEGR). A miniszterelnök expozéjában arról beszélt, hogy a mai adórendszerünk igazságtalan, mert teljesíthetetlen dolgokat követel az adózóktól, akik emiatt az…..
Pefta 2010.06.08 21:37:03
1. Láttam, páran elhitték, hogy ez "nagyarányú" adócsökkentés, többen viszont átlátnak a szitán. Egy kis segítség számokkal, a táblázatot érdemes nézni:

www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20100608-egykulcsos-szja-a-jol-keresok-biztos-nyernek.html

Kérdés:
Mivel a szuberbruttóról nem volt szó, de az adójóvárásról igen, akkor hol lesz jobb a Zembereknek (az átlagot tekintve)?

2. A "kétmillás plafon" pedig többet fog ártani, mert egy igazán jó szakember, aki hosszútávon is hasznot hozhat a társadalomnak, nem fog a versenyszféra fizetésének töredékéért olyan helyen dolgozni, ahol többnyire nem a tényleges munkája, hanem a politikai játékok a teljesítményének mutatói.
Zoltán szomszéd kiakadt. Felhúzta magát. Mert mostanában a frusztráció a panellakókon van levezetve. Levelet írt nekem, én meg vendégposztként, idézőjel nélkül teszem ki a szöveget. A végén pedig egy akkora szociálpszichológiai következtetést vonok le, mint hat darab Hankiss…..