Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dajdi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Capa kiállításon a legjobb ötlet a korabeli újságok bemutatása volt, ahol lehetett látni, mi jelent meg Capa egy-egy anyagából. Akkor már kerestem, most véletlenül akadtam az oldalra, szerintem varázslatos. 69 cikket lehet megnézni az első munkáktól a hálálhírének…..
Nem kevesen - teljes joggal - úgy utalnak a népi Koreára, mint a béke bástyájára. Nem is lehetne ez másként, mert állampolgárai a békeszerető emberek példaképei, az állam maga pedig az emberközpontú szocializmus legmagasabb csúcsát érte el. Minden az emberek érdekeit…..
dajdi 2010.07.03 23:59:28
@immortalis:
Köszönöm, elvtárs! Megnyugodtam! És magam is jót nevettem a tudatlan imperialista csőcseléken. Már azt sem tudják, mit beszélnek/írnak.
Most, mikor pár napig nem gyönyörködhetünk fiaink labdarúgásában, érdemes olyan dolgokról beszélni, melyek alapvetően határozzák meg népünk életét, e sorozatunk első része következik. Április 15. Ez a napja Kim Ir Szen születésének és a világ haladói nem hiába…..
Egy ilyen varázslatos meccs után lehet bárkinek is oka a bánkódásra? Ha meg kellene neveznem a tökéletes, végletekig lecsiszolt védekezés és csapatjáték mintapéldáját, akkor az a népi Korea első félidőben bemutatott játéka lenne. Szívmelengető volt látni őket, ahogy szinte…..
A Dzsucse harcosai Kezdetét veszi! 2010.06.15 19:03:53
Hálásan köszönjük az elvtársaknak az induló versenyen tanúsított hozzáállást, nem a semminek írtátok őket, mindent fel fogjuk használni, ám ez legyen egyelőre meglepetés. 44 év után a népi Korea ismét világbajnoki mérkőzést fog játszani! Az csak a sors keze lehet, hogy…..
Fideszfigyelő Itt az alma! 2010.02.18 16:43:00
A politikát gúnyoló mozgalmaknak sokszor óriási sikerük lehet. A kétfarkú kutyapárt "tüntetés a semmiért" után, itt a facebook-on megjelent, újabb mozgalom. A "Vajon lehet-e több rajongója ennek a szép almának, mint Orbán Viktornak?". Amikor Hetiválasz.hu-n…..