Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webkezdo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Lakást vegyenek! 2011.03.03 09:20:00
Árulom. Jelenleg 12 ingatlanközvetítővel szerződtem le - söréttel lövök, aki csak felhívott, mindnek aláírtam, pörgessék, hátha elmegy.De gyerekek, ezek között van néha extrán hülye is. Tegnap is csörög a telefonom, felveszem, hallózok, és már hadarja is  számon…..
webkezdo 2011.03.03 14:32:53
@_Vezo_:
Én több mint egy évig néztem lakásokat, mielőtt vettem. Igaz, első körben beértem a hirdetési oldalon található fotóval, utána telefonos info: hirdetésből hiányzó adatok, üres-e, alkuképes-e az ár, stb.

Volt lakás 11-ért, amiből ha engedtek volna fél misit, akkor lecspunk rá, de a tulaj azt mondta, ez annál többet ér. Most 9,5-ért árulja, közben mi vettünk lakást.

Személyesen olyan 10 lakást tudtunk megnézni. Közben kiderültek olyan apróságok, hogy rossz a szigetelés, leázik, vagy gázos a lépcsőház stb. Alkudni a legjobban úgy lehet, ha mondasz egy számot, hogy ennyiért érdekel. én így másfél milliót alkudtam, mert a tulajnak sürgős lett, a többi jelölt meg csak nézelődött.

Komoly vevő azonban csak egy lesz. Aki megveszi. A többi csak túrista :)
Kontár bejegyzése nyomán, tegnap én is "kutattam" a témában, vagyis, hogy úgy hozta az élet, hogy már megint Cora újság landolt a postaládában...Miért már megint? Mert lemondtuk! Cora által nekünk küldött válaszküldeményen pipáltuk be a kis négyzetet, hogy NEM. De…..
webkezdo 2010.05.31 11:22:43
@Pacsker: Igen, érdekes módon a névre szóló reklámanyagok szabályozva vannak, a nagy mennyiségben terjesztett kiadványokat pedig szabadon lehet terjeszteni. Jelenleg etikai kérdés, hogy dobnak-e be szórólapot oda, ahol kiírták, hogy nem kérnek.

A környezet- és erdővédelemmel kapcsolatban a következő kérdés fogalmazódott meg bennem az online vs print szórólapok kapcsán. Ha engem csak az X áruház kiadványa érdekel, ugyanakkor a print kiadványokról lemondok, és csak az általam választott X üzlet szórólapját nézem online, akkor kisebb lesz-e az ökológiai lábnyomom? (tételezzük fel, hogy cserébe az összes multi egyel kevesebb kiadványt gyárt, szállít, terjeszt...)
Két segítségkérő levelet is olvashattok most egy posztban, az egyiket Kranführer küldte tovább, miután egy motoros honlapon olvasta. Itt emberünk egyszer visszajött ugyan, de aztán egy óvatlan pillanatban meglépett, viszont készült róla egy talán felismerhető fotó. Macsek76…..
webkezdo 2010.05.18 10:29:49
rkf.hu/hulladek/publikus.jsp

Ugyan ez az oldal teljesen másra van kitalálva, de le tudod kérni, hol vizsgázott az autó. A szerelőműhelyben pedig a forgalmi alapján tárolják a tulajdonos nevét. Ők vagy megmondják, vagy nem.

Ha hülyeség, akkor bocs.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Az történt velem h jelentkeztem egy…..