Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sicc!

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Szevasztok, csuncsulák! – köszönt a katonáknak, és a kopaszhoz fordult. – Mi a rügy? – Ez meg mégis miről hablatyol? – meredt csodálkozva társára a férfi, és a lándzsáját Barura szegezte. – Nyugodjál le póverhuszár! – kiáltott rá a fiú, és a magasba emelte a…..
Ha te úgy kezded a főzést, hogy a lepirított szalonnára fél kiló hagymát aprítasz, majd beledöntöd a tűzhely feletti kispolcról az összes fellelhető fűszert, és utána kezdesz el gondolkodni azon, hogy mit is főzzél, már ennek a receptnek a hozzávalói láttán is fintorogni…..
Zsé A Berlingo 2010.02.28 22:05:00
Úgy döntöttem, megírom posztban.Szóval a házi Lajhár.Tulajdonképpen egészen szeretném ezt az autót, hanem lenne az én ízlésemhez képest kicsit sok benne az elektromosság.Tudom, javíthatatlanul idejétmúlt és avítt vagyok, de aki a Skodán nőtt fel (konkrétabban 120L), annak…..
Hűvös vadász Normális 2010.02.26 10:31:00
Tegnap egy kedves kommentelő - egy az eddigi kettő közül - megjegyezte, hogy a blogom elég lehangoló képet mutat a mai trendi lányokról. Hát először is a kis célpontjaim nevében köszönöm, hogy így látatlanban trendinek címkézitek éket (hadd legyen már többes szám, annyival…..
Hűvös vadász Kihagyni rosszabb 2010.01.05 10:07:00
Alig telt el pár hét, és magyarázkodni kell - legfőképp magamnak - hogy miért nem csinálom, amit elkezdtem. Nem, hogy kifogytam a témából, hanem épp az események szaporodtak meg annyira, hogy. Persze butaság nem leírni, mert így meg napokig kattog a fejemben és vagy ötször annyi…..
Tuskó Hopkins barátunk is megosztotta velünk egy fülledt éjszakájának részleteit. Köszönjük Tuskó Hopkins! Femme Fatale  Fekete volt és édes. Olyan hosszú combú, dögös nő, mint amilyeneket a divatlapokban látni, retusált pasztellszínekkel és tobzódó…..
sicc! 2010.02.23 10:36:38
@Hirmondo Helen: kösz :) Ez esetben valahonnan kifelejtett egy "m" betüt. Mondjuk úgy is poénos, ha a pasi gondolt a csaj bátyjára, csak így kevésbé romantikus :)
sicc! 2010.02.23 10:55:30
@néma bárány: mondasz valamit...