Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemo39

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Villamos Művek Zrt. többszöri sikertelen próbálkozás után az elmúlt napokban kikényszerítette, hogy „a másik fél” az MVM Csoport tulajdonába adja azt a horvátországi szállodát, amelyet nagyjából egymilliárd forintért vettek bérbe egy bizonyos „Mrs…..
 „A Magyar Hírlap „sztárpublicistája” azt írta, hogy a rendőröknek le kell lőni a cigányokat. Ez az alaptétel. Ehhez viszonyul mostanában erkölcs, hit és honszeretet. Az egyház és a köztársasági elnök hallgat. Az SZDSZ szintén.” - írja blogjában a…..
 Mint Turul kollega korábban beszámolt róla, nemrég kiderült: a Szociális és Munkaügyi minisztérium 2008-ban 3 millió forintot fizetett a Hócipőnek, hogy emlékezzék meg a 100. nőnapról egy cikkecskével. Az üggyel több médium is foglalkozott, már csak azért is, mert…..
A képviselői vagyonbevallások kapcsán sokakban felmerül a kérdés, mit csinált Gyurcsány Ferenc azzal a cirka 115 millió forinttal, amit tavaly keresett? Persze mondhatnánk, Izom Tibor bölcs szavait idézve: Közöd? Köcsög!De, ha már egyszer kötelezően nyilvánosságra hozzák…..
A Három testőr Afrikában szerintem nincs is ott minden idők tíz legrosszabb magyar filmje között, mert annyira felejthető. Annyi értelme talán volt a forgatásnak, hogy egy rakás magyar színész nyaralhatott egy jót Észak-Afrikában, végül is Kállai Ferenctől, Koncz…..
Hétfőn kifejezetten jó napja volt Friderikusz Sándornak, műsora kiemelkedő nézettséggel futott, hiszen az éppen tévé előtt ülők 2,3 százaléka választotta a Friderikusz most című produkciót. (Ezek a négy évnél idősebb, televízióval rendelkezőkre vonatkozó adatok az AGB…..