Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamarian

0 bejegyzést írt és 498 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hallottam a rádióban, hogy a főváros egyik tervezete szerint megszűnne a 6 év alatti, és a 65 év feletti személyek 100 százalékos támogatása, mert ez nagyon sokba kerül a fővárosnak. A kormány pedig nem dotálja teljes mértékben, így a BKV hiánya ennek is köszönhető.…..
Tamarian 2011.01.19 19:55:29
@nyíregyházi betti: Ne aggódj, vannak sokan. Csak pont azért, mert náluk rendben vannak a prioritások, eszükbe nincs ezen a színvonalon - itt kérek elnézést, ez már az sem - előfordulni. Mozog itt néhány ép lelkű, érzékű Ember, de majd rájönnek, hogy tök felesleges. Ezeknél az embereknél nincs bemenet... Falra meg minek hányni a borsót. Ők meg hadd okádják egymásra a keservüket. Annál nagyobb büntijük úgysem lehet, mint hogy a saját életüket kell élniük :D
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
Tamarian 2010.09.05 10:14:53
@Daniel W. Mcload: Ember! Ha a saját kölkömmel történne ez, mindent megtennék, hogy kristályossá váljon neki, hogy ROSSZ és HELYTELEN, amit tett. ÉS hogy az ember NEM tehet meg _bármit_ HA mégis próbálkozik, hát íme a következmények.
Mert EZ lesz hasznos az ő számára. Ettől lehet egészséges erkölcsi érzékkel rendelkező, ép lelkű felnőtt, aki felelősségteljes döntések meghozatalára képes. NEM azzal szeretem, hogy burokba zárom. Azzal csak a saját önzésemet élném ki. A szeretés néha azzal jár, hogy nekünk fáj, de neki az kell.
Bónusz: Igen sokat gondolkoznék azon is, hogy mi a bánatot tolhattam el ennyire, ha a gyerekem ilyet tesz. Mert ez rólam is szól...
„Hogyan szólítjátok meg azt (a lányt), aki szinte semmit nem ad meg magáról?” - ezúttal nem egy konkrét történetet olvashattok, mert Levélírónk egy érdekes kérdést hozott. Posztolónk tanácsra szorul abban a kérdésben, hogy milyen a jó megszólító levél, amely a…..
Tamarian 2010.08.31 19:25:36
@kabátnyúl: Másfél hónapig távol. Keserű mosollyal tengeralattkodtam, meg erdőben éltem, cigánnyá barnultam. Itthon bögre kávé, terézanyus hangulat, oszt tessék... :)))
Tamarian 2010.08.31 19:26:07
.
Tamarian 2010.08.31 20:35:06
@kabátnyúl: :D Oké. Nyaralás -> vissza: semmi jó poszt, hiábavaló szájtépés. De holnap is nap lesz. Jóccakát :-)
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
Tamarian 2010.07.14 09:28:17
@Kytia: :)) Jut eszembe:

Egy férfi mondja a haverjának:
- Nem tudom, mit vegyek a feleségem születésnapjára. Megvan mindene,
megvehet magának bármit, amit szeretne.
- Figyelj csak! Miért nem adsz neki egy papírt, amire ráírod: "Ez a jegy egy
óra szexre jogosít, az Ön által kívánt módon"? A férfi így is tesz. Másnap
újra találkoznak.
- Na, hogy sikerült az ajándék? - kérdi a haver.
- Ne is mondd! Odaadtam neki, amikor elolvasta ugrált örömében. Aztán a
nyakamba ugrott, homlokon csókolt, majd elrohant, és azt kiáltotta.: egy óra
múlva itt vagyok!

@JoSé: Az is sokat segít, ha az MNK-zás helyett nem ültök fel a ". Az első benyomás sokat számít, és ilyenkor mindenki képes csak a legjobb oldalát megmutatni, aztán persze az idő múlásával kimutatja a foga fehérjét, és ez történt ebben az esetben is, sajnálatos módon " ideológiának. A gatyátokat tessék szorosra fűzni, mert az első benyomást általában odalent értelmezitek, és persze szándék szerint konkrétan... De hát ugye egy fül miért ne a zenére vágyna... :D
szóval AGGYAL kell mérlegelni. Ja, és valami emberismeret is játszik... ami nem a 90-60-110 megállapítását jelenti. Akkor talán nem lesz panaszmukizás.
Tamarian 2010.07.14 09:48:21
@S0und: :D Hát majdnem... De az igazi oka az volt, hogy _mégiscsak_ kimásztam, hogy ha nem kapkodom össze elég korán a cuccost, akkor ma már nem tesztelem az Adria hőmérsékletét. Csak holnap ;)))
*kicsit szégyelli magát. De csak kicsit ;D*
Tamarian 2010.07.14 09:49:00
.
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
Tamarian 2010.07.13 20:09:57
@Kedves Nard: Neked szavad ne legyen, szerintem Te ezt élvezed. :))) Sőt, esetleg gyűjtöd? :D A bigottizével meg csak várd ki a megfelelő posztot XD (mondjuk valami rémlik, még a szakítósról; asszem írt már csaj, hogy a pasija nagyonnagyon, és csak az esküvő után akar hancúrozni, de ő aggódik, mert mi van, ha mégsem egyeznek ők úúúúúgy... Meg írt srác is, hogy hetek folyónyi verítéke árán érte el, hogy mint a kígyót, keblen melengessék :D, de ennél több semmi, és bár oda meg vissza van a rózsaszíntől, de lehet, hogy ez neki mégse megy... És akkor történtek teológiai elmélkedések is ;D)
Tamarian 2010.07.13 20:11:00
@Kedves Nard: Ja, és most már NŐ is voltál!!! ;))
Tamarian 2010.07.13 21:43:40
@Kedves Nard: Áááááááááááááááááááá............. És EZT nem hallja senki?!?!?!?! Mikor véletlenül kivillan a bárányláb a farkascucc alól?! :D
„Három napra kölcsönadta a lakását, de olyan hideg volt nála, hogy nem tudtunk szexelni: szerintem direkt csinálta” - összetett kérdést vázol fel következő posztunk, melyben adott egy pasi, adott egy csaj, és az előbbi tenyérbe mászó barátja. A csaj választás elé…..
Tamarian 2010.07.13 14:02:30
'napot van :) Nem t'ok írni, csak 2X10 percem volt olvasni. De annyi elég is volt egy csöndes zokogáshoz, pl. :D @Drága IV gernika:

Viszont Nardnak találtam valamit, hátha tud kombinálni belőle ;))) (előzményeket onnan ismerem, hogy éppen arra lurkoltam ;-))
Íme *lárvaarccal átad*

"A legnépszerűbb etimológiai fejtegetés szerint a Halab név a halaba (fejni) igéből származik. A történet szerint a bibilai Ábrahám itt saját kezűleg fejt tejjel vendégelte meg az átutazó vándorokat, innen a város neve Halab. Elképzelhető, hogy köze van a „fehér” jelentésű arámi halaba szóhoz, amely a környék talajának vagy köveinek színére utalhat."
XDD
Ha valami eltörik egy kapcsolatban, az megszokott dolog, de jelen esetben a férfi partner kocsmázásai miatt történt a baj, amiket ráadásul hazugságok mögé bújtatott. Ilyenkor érdemes kokettálni egy éppen szembe jövő pasival. Minden szép és jó az új szerzeménnyel, csak egy a…..
Tamarian 2010.07.08 14:08:31
@Frigyesur: Vagy önbizalomhiányosak. Egyébként igen... Mondjuk a "belső, nem látható értéked a fontosabb" tan sajátos értelmezése ez -> Szép nem vagyok, de úgy tudok dugni, mint egy pánikrohamos strucc... :)))
Tamarian 2010.07.08 14:35:00
@nicknek: A Törvényt alkalmazva viszont ha viccesen írod, akkor szép is lehecc :)
A kommentekkel együtt lassan tényleg meg lehetne írni egy CSP könyvet séróból :-)

@Frigyesur: Fakadhat, de azt általában természetesnek veszik. Holott. Ellenben az már kevésbé emészthető a köz számára, ha valaki látható kecsei ellenére van önbizalom híján. Pedig ugye valójában az számít, amit az egyed gondol önmagáról, álljon az racionális vagy irracionális alapokon.:)
A szexualitást a nem látható értékekhez kupacoltam ez esetben, és ha már mélyedünk, akkor a jó szexhez szerintem kell egy csomó olyan tulajdonság, ami multifunkciós lévén oda is hat. Persze lehet a következő leágazás, hogy kinek milyen a jó szex ;-)
Ha az érintetlenek számára akarnám megvilágítani a problémakört, valahogy így tenném; van méhecske, akinek az számít csak, hogy színes legyen a virág. Van olyan, aki azt akarja, hogy finom is :))
Tamarian 2010.07.08 18:50:47
@Frigyesur: Hátha még olvasol :)
Szóval éppen, hogy az számít, amit magadról gondolsz. Mert úgy viselkedsz, aminek látod, annak láttatod magadat. Ha indokolatlan az önbizalomhiányod, akkor képtelen vagy úgy érzékelni dolgokat, ahogyan azok valójában vannak, esetleg képtelen vagy olyan teljesítményre, amit amúgy simán megugranál. Mert belül te magad húzod fel a gátat. Aki szerény, az egy már létező teljesítmény értékét vitatja ilyen vagy olyan okból kifolyólag, de ez megmarad a frázis szintjén. Szóval igen komoly vonzatai vannak az önértékelési problémáknak.

A szexszel kapcsolatban meg kimaradt az "olyan belső tulajdonság is szükséges..." szóval belső. És nem technikai fogásokra gondoltam ;-) Odaadás, önzetlenség, képesség az önfeledtségre... meg még néhány ilyen. Ami amúgy is meghatároz valakit, mint embert.
A kívánatos külső meg aztán abszolút személyre szabott. Hogy kinek mi... Minek alapján kezdek el valakit ellenállhatatlannak tartani,pfffffff....... Szóval a hogy-néz-ki-megalkuvás-szagú az egy külső, harmadik embertől származó vélemény. De ettől még persze lehet olyan is.:-)

Nekem is az első voltál. Se gyereknek, se felnőttnek még nem méhecskéztem :)))
Érdekes kérdést vet fel következő Levélírónk, aki hosszú előjáték után végre összejön a főnökével. Igen ám, de az úriembernek elvei vannak és azt javasolja, tartsák fenn a munkahelyen a látszatot, hogy nincs köztük semmi. Mindketten rettegnek attól, hogy a többiek a…..
Tamarian 2010.07.07 13:26:49
@Barry Kent: Akkor itten van az ő hendikeppje; a sunnyogás ;D harminc+ ember, aki komolyan érdeklődik, és - várhatóan - már nem csak kósza numerát keres, az nem csinál úgy, mint a kamaszok. Vagy nekem van igazam, lásd első pont ;)))

@Father Justice: Áh, elolvastam én, csak sokáig tartott ;-)
A tökély természetet a hölgy után szabadon elfogadtam - mi másból is indulhatnék ki... ;))) -, de az is marha gyanús... És így igaz; aki 30+ és hosszútávon tökéletes, ám páratlan, annak oka van....
Amúgy totál el tudom képzelni, hogy elmolyolgatja úgy napjait-éveit, hogy komolyabb reakviót nem vált ki belőle semmilyen XX. Ha visszahúzódóbb, akkor tolakodni sem fog, viszont ha főnök, annak nyilván ára volt -idő, energia. Így élnek ma az emberek...
Tamarian 2010.07.07 14:59:49
@Kytia: Én azt hiszem, fordítva látom a kocsit meg a lovat. Milyen stabilitást várok a világtól, ha a bennem lévő világot nem látom át? Ha minden körülöttem kifordul is, egy valamibe kapaszkodhatok; az a stabilitás, ami engem meghatároz. Mindaz, amit hiszek, gondolok, vallok. Kell, hogy valamit érteni véljek a világ működéséből ahhoz, hogy el tudjam fogadni, magyarázni a történéseket. És ha megértem, akkor máris nem zavar annyira, bár az előjelen nem változtathatok. Ha _értem_, akkor nem vagyok elveszve. De érteni bármit anélkül, hogy magamat érteném, nem hiszem, hogy lehet. (nem, nem a 6+5=? problémára gondolok)
Nem hiszem, hogy fontos az, hogy más milyen. Én számítok. Nem a "tolom az egóm" értelemben. Magammal van dolgom, magamért, a döntéseimért, tetteimért felelek. Nem gondolom, hogy a valóban lényeges tulajdonságok összemérhetőek. Nincs "jobb". Én vagyok döntési pozíciókban minden pillanatban, ezzel evezek erre vagy arra. És az, hogy az objektív, általam nem befolyásolható történéseket hogyan kezelem, az is egy döntésemen múlik. ;-)
Tamarian 2010.07.07 19:07:22
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Mit ittál ma reggelire? Nagyon tömény lehetett, mert ma te is taroltál :))) (ez itt most dicséret volt. Mielőtt... Ma nagyon forrt a hangulat ;-) )
„Nem flörtölés volt, nem csábítás, hiszen órákon át szikkadtan üldögéltek, de felüdülés abban a nagy melegben néhány kedves szót váltani egy idegennel” - a rekkenő hőségben fogadjátok eme hűsítő mesét jégkrém gyanánt. Nem is történet, inkább egy…..
Ha elindulsz a hármas szex előszobájába, sose vedd fel a csörgő telefont, mert kimaradsz mindenből – talán ez lehetne a mottója a következő, finom fülledt erotikával töltött posztnak. Amikor még nem történt semmi a fiú már akkor elrontott mindent, mert nem azt a lányt…..
Tamarian 2010.07.05 15:18:17
@Kedves Nard: Gonosz vagy ;))
Tamarian 2010.07.05 15:31:12
@Kedves Nard: De olyan kicsi mééééééég...illuziók, miegymás. Azt fogja hinni, ilyenek az emberek. Vagy rosszabb; hogy az Élet maga :D
„Mintha nem ugyanaz a két ember lettek volna ezen a randin, mint az előzőn. ” - egyik kedves olvasónk csak terjedelmesebben tudja elmesélni élményeit, melyből egy vastag kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a publikálási lehetőség. A…..
Tamarian 2010.07.02 14:08:55
@Traktorka: Hát mire valók a barátok? :)))

Most elmegyek napra meg vízbe, mer' így sose nyerek egyik este se. Gernika nagyon hallgat, gondolom már számolatlan orában kifejezhető igazságtalan előnyhöz jutott.

Tessék jáccani. Délután hadd legyen kuncogás ;)))
Tamarian 2010.07.03 09:03:15
@Traktorka: Mi van akkor, ha karizmatikus figurád ambivalens érzéseket kelt benne? Egyszerre vonzod - ezért áradnának a szavak igazgyöngyei nem mindennapi ajkáról - izé, billentyűzetéről -, ugyanakkor elbizonytalanítod, ezzel önértékelési válságot idézel elő, ami megkérdőjelezi számára; elég lesz-e neked mindaz, amit nyújtani tud? Hogy ezen a szorításon enyhítsen, nyúl a pohár után. :)))
Nos vagy vegyél vissza, és légy gyöngébb nő, vagy bizonyítsd, hogy szavai mágiája olyasmit ad, amit mondjuk még Edward Norton sem tud :DD
Tamarian 2010.07.03 12:17:42
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Jó ...reggelt (? :D)
Ebből világosan látom, hogy csak azért nem folytatunk késhegyig menő, objektív vitát, mert magam is kedvelem színészkirályként. De például az én kis szívemet nem dobogtatja meg :)))

@Traktorka: Korunk agyonfrusztrált férfilelkeivel ne lennél tisztába? Nem mindenki felett száll el az az angyal, aki megsúgja; ő Traktorka. A NŐ. Ideális, házias, szexdémon, sportos, humora intelligenciájával vetekszik, és karjai közt egyszerre lehetsz gyenge és gyengéd. Amit ő nem ért meg, az egyenesen Entrópia-országból érkezett. Szóval test- és egyéb nyelveken köll tudatni a jámborokkal, hogy rileeeeeeeeeex, ne félj, lépegess csak a tettek mezején, és tárt kapuk elé érkezel. :D
Elképzelni sem tudom, micsoda élményeken van túl a férfi, aki csak nyomás alatt mer már kommunikálni. De ennyi fantáziád biztos akad neked is (azér' csak ötleteljünk XDD)
És maradj TE, hisz így kellesz a világnak és nekünk. HA Barry megjön, ne azt lássa, hogy akinek az emléke életben tartotta a ....(dzsungel, sivatag, Hold magányos felszíne, tengeri kutatóközpont sejtelmes villódzása)-ban, az már a múlté ;)))
Ahogy korábban is tettük, ezúttal is összesítettük a kommenteket, és a beérkezett számos e-mail alapján megvan a két új nyertesünk, akik CSP Pontokat nyertek. Hogyan és hol tudod használni? Add tudtára a kiszemeltnek, hogy te más vagy mint a többiek, hogy veled valóban érdemes…..
Tamarian 2010.07.01 13:18:13
@Drága IV gernika: Szeretm a könnyű meneteket :D
Vigyázz a sugarazással ;-) Most már én is elporzok víznek, itt a másik felem. Versenyezzünk, estére ki lesz indiánabb :)))

@Piszok Alfréd: És a kör bezárult; egy a Zalfa és a Zomega :)) Nard for Prez!

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): :))) Bocs. Csak megörültem; előbb szegény Nyúlra fogtam, hogy a focisága miatt lelőtte egy tervezett poénomat. Letolás közben rájöttem, hogy nem is ő volt. Most bűnhődök, de mellesleg megtaláltam az Igazságot. Ideát ;)))
Tamarian 2010.07.01 13:19:46
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Csak mer' kaptam ilyet: www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs
Csak nincs hangom... De látványra :)
Tamarian 2010.07.01 20:34:51
@kabátnyúl: Szóval ha feloldozást kaptam, akkor most adok egy kompenzációs répát a vacsimból :)

@Drága IV gernika: :D Lehet, hogy csatát nyertél, de a háború még nem dőlt el :))

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Uhhhh....... és én már szóba álltam velük????? :S
:-)

@Kytia: Óóóóóóó... Ha verbálisan ki lehet simogatni a ráncaidat... :)
A megcsalás nem szép dolog, de ezeket a sorokat olvasva, valahogy helyénvalónak tűnik. Két régi szerelmes találkozik újra, és a sok nosztalgiázás vége az lesz, hogy viharos gyorsasággal ágyba is kerülnek. Mivel mindketten házasok, megfogadják, hogy ez soha nem fordulhat elő és…..
Tamarian 2010.06.30 16:15:16
@Traktorka: Naaaaaaaaaa....... én tudatállapotom... szint... ne már... Azt aláírom, hogy ki kevesebbet, ki többet töpreng, aki meg egyáltalán nem, annak az orra folyvást a szarban van. De a felelősség, tisztesség, nem egy különösen bonyolult kapcsolatrendszeren át érthető csak meg. Sokféle embert ismerek/ismertem, és azokat kedveltem, akik szint ide-oda, azt tudták, hogy nem bsszuk át a másikat, hanem arcába mondjuk, ha gond van. Szóval szerintem ez nyugodtan lehet alapelvárás mindenkitől ;)))

aházasságban eltöltött évek és a változatos szex... (na ERRŐL tudnék mesélni :D) Alapból ott dől el, hogy azt a rengeteg évet kivel kezded. Ideális esetben szóba sem kerül a befáradás, mert folyamatos igények vannak, odafigyelés, nincs mókuskerék. Kevéssé ideális esetben úgy hiszem az az első, ha észlel valaki hasonlót, hogy az érintettel, a párjával beszéli meg. Mindegy, hogy szex, vagy bármi, ha gáz van, a társ az, akinek _tartozom_ annyival, hogy vele beszélem meg. Hiszen az élet közös, a megoldandó közös, a megoldás sem lehet szólómeló... Szerintem :)
Tamarian 2010.06.30 16:18:43
@pieró: Mivel nincs baj? :)
A belezúgás... Tudod, én inkább azt hiszem, ilyenkor a saját emlékeit, illúzióit dédelgeti az ember. Erről szól a "jár nekem" fordulat is. És bizony az illúzióktól szabadul meg legnehezeben az ember. Szóval szerintem is kinéz a továbi lehetőség ;-)
Tamarian 2010.06.30 16:29:19
@Traktorka: Van kajakos bnőm, és nem az a bajom, hogy vastag - én úsztam, kosaraztam, ésésésésés (mozgáskényszer), szóval nekem van bicepszem rendesen :D -, hanem hogy púúúúúúúúúúpos.... nem klasszikusan, hanem iszonyat hülyén tartja magát. És mindegyiknél (kajakok) ezt látom... <:O
„Azt terjesztette rólam, hogy a dominája vagyok, és imádja, ha a magas sarkúmmal megtaposom, parancsolgatok neki és megkötözöm” – következő posztunk az önfényező (vagy önégető?) hazugságokról szól, amiket egy pasi terjesztett a barátnőjéről, aki a végsőkig…..
Tamarian 2010.06.29 17:33:42
Úgy látom, nem történt semmi. :D A víz jó volt ;-)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szívesen gyakorolok veled ;))) De alapszabály, hogy minél ártatlanabb az arckifejezés, annál kétértelműbb a megjegyzés. Csak hogy összezavarodjon minél jobban :D
Tamarian 2010.06.29 17:51:00
@phaszfej: Kytiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. XDD
„Jobban tetszett, míg nem láttam. Valahogy olyan hitvány jelenség, de a csókja csodás volt” – a történet egy házi jelmezbálon játszódik, ahol egy srác beleszeret a titokzatos lány csókjába. A romantikus vagy vicces csattanó, szinte garantált, az viszont nem, hogy…..
Tamarian 2010.06.28 23:43:58
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Fiúk és lányok, lányok és lányok, fiúk és fiúk, sokan és kevesen, fiatalok, idősek, és ez csak a jéghegy csúcsa, állatokról szó sem volt :D
Tamarian 2010.06.29 00:01:24
@Father Justice: Na pont ezért érdekel a kémiája? Logikája? Folyamata? ennek a sablonválasznak. Hogy hogyan éli meg valaki azt a "kényszert", kínlódást, hogy bár a józan mindenféléje tiltakozik, mégsem tud elszakadni. Mert amíg egy olyan embernél, akinél a felismerés messze nem történt meg, és önáltat, ott ki lehet tapogatni a most ebbe, aztán abba kapaszkodást. De aki már _tudja_?

Attól, hogy mennyiségileg rengetegen hiszik, hogy az jó, amit tesznek, lásd ücsörgés a langyos poshadásban, ami büdös is, kavicsos is, de víz, attól még nem lesz minőségileg jó válasz :))) Vajon mi lehet a válasza annak, aki így él arra, hogy mit veszíthet-mit nyerhet? :-)

Lehet, hogy tegnap is ma fekszem le?! ;-) Ha érkezik bölcsesség még, reggel megemésztem.
Mindenkinek levegőben gazdag éjszakát! :)
Tamarian 2010.06.29 00:04:52
.
„Háromhónapnyi levelezés és húsz év szünet után a nyárutón sikerült összehozniuk az első találkozást” - Egyik kedves olvasónk csak hosszasabban tudja elmesélni élményeit, melyből egy terjedelmes kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a…..
Tamarian 2010.06.26 17:29:59
@Dominó: Az az érdekes, hogy azért bennem néha van kósza kíváncsiság azzal kapcsolatban, hogy az adott nick, akivel nagyon együtt gondolkozunk, vagy éppen ellenkezőleg; értelmes, csak más malomban zúzunk, vajon milyen lehet IRL.
Annyi mondjuk egészen biztos, hogy ha az agyviharok helyét átveszi a személyeskedés - ami akár alapulhat azon is, hogy néhány embernek előtörténete van, amit ide hurcolnak -, akkor lesznek kirekesztettek. És mivel nem túl sokan szeretik ezt az érzést, hát tovább állnak. Figyeljen mindenki, no :-)

@kiraaaaa: Elgondolkoztam azon, amit írtál. És nekem fura. Mert akár megelőzi a személyes ismeretség a blogbariságot (;D), akár fordítva, már milyen az, ha valaki besértődik egy különböző véleményen? Értem én, amit te mondasz, csak nem hiszek abban, hogy ha felületes az ismeretség, akkor feltétlenül szabnom kell a mondandómat, stílusomat, hogy ne legyen durca. Ha meg - már - nem felületes, akkor meg ki az, aki olyannal barátkozik, hogy erre figyelni kelljen? Ez a felület NEM az élet maga... Itt csak vélemények jönnek-mennek adott dologgal kapcsolatban. A többi, a lényeg az kint van; utcán, kávézóban, melóhelyen, otthon, squash pályán, kinek mi. Sivár lehet, ha valakinek ez meghatározó...
Tamarian 2010.06.26 21:46:29
@kiraaaaa: Az mindenkire magára tartozik, mennyire gyarló, avagy sem, nem tisztem pálcát törni. Nem is szoktam. De azért néha értetlenkedhetek, ha azt látom, mintha egyesek a virtuálisban élnék a valós életüket, és _közben_ csodálkoznak? ;-)
Az undormány szavakat különösen szeretem, a szmájlival próbáltam jelezni, mennyire komoly a vonzalmam.

@Kedves Nard: Visszazökkent a világ :D
Tamarian 2010.06.27 10:31:36
@Kedves Nard: Moto Moto. Most bámulon az avatárod ;D Még mindig csúúúúcs...:))) HBO rulez.
Aligha van megalázóbb egy 2 éves kapcsolat finisében, amikor egy jóval idősebb nőért hagy el minket kedvesünk. A történetben szereplő lány pórul járt és aktív nyomozásba kezdett, párja váratlan elfordulása okán. Amit eddig csak B-kategóriás romantikus vígjátékokban…..
Tamarian 2010.06.24 13:34:37
@Traktorka: Ja, az a fajta különösen a kedvencm, amelyik bs szemekkel tudja ostorozni magát, és belátja, sőt, világba kiáltja, hogy ő ilyen meg olyan, meg méltatlan...
Aztán ezzel be is éri. Dolgozni rajta? Ááááááááááááááá....... Mentség képpen maga elé rántani. Mintha ez mentene bármit is ;-)
Tamarian 2010.06.24 13:46:20
@Traktorka: Azt a szitut képzeld el, mikor ránézel egy csókára, összeborzadsz, és aszondod magadnak: "Na EZT még én sem érdemlem meg" XD
Tamarian 2010.06.24 14:27:07
@Traktorka: Azért van az a pasi, aki _mellett_ építgetheti magát az ember... ;-)
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
Tamarian 2010.06.23 12:59:45
@Traktorka: Aztaaaa......... :) Csak azért nem sárgállok, mert nekem is kinéz hamarosan valami természetközeli élmény hosszabban, úgyhogy már hegyezek rá nagyon :)))
Én szavazatom: Kutyából rogyásig, és főleg a nagytestűek ;-)
Megvagyok, még pár nap kapirgálás itthon, aztán jöhetnek a nyári élmények :) Azért ha wifit találok valahol, bekukkantok majd. Lesz majd idő átgondolni a projektjeinket :)))
Tamarian 2010.06.23 13:20:10
@gic33: VAN, akivel működik szavak nélkül is. :) De ne tévesszen meg, mert van, hogy más emberrel, hiába akarjátok ugyanolyan nagyon, szükségesek a szavak. És úgy is működik. És annak is van egy megszabadító, részegítő hatása, mikor megéled, hogy _mindenről_ tudsz _beszélni_. A kimondott szónak nagy ereje van.
Akkor vagy halálosan szerencsés, ha arra az emberre találtál, akivel szavak nélkül is. És igen, a csiszolódás kompromisszum is. De akkor biztos tudod, hogyan mondom; ugyanakkor _nem_ áldozatnak éli meg az ember. Hozzá tartozik, vele együtt, tehát szeretem, ahogy van :)
Tamarian 2010.06.23 13:42:45
@gic33: Eh... A párommal az idők kezdete óta vagyunk együtt, egymásnak. Nagyon sokáig biztos voltam benne, hogy mindenkinek az ILYET kell kivárnia, hisz ez maga a csoda, naponta 24 órában. Nem szólsz, és tudja, és érzi, úgy a konyhában, mint a melóban, és a szexben - ami igen, valószínűleg az a mennyország, ahová mindenki tart ;-) Aztán néztem-figyeltem a körülöttünk élőket, és egyszerre éreztem azt, hogy burokban születtem, és azt, hogy vannak dolgok, amiket ha megTESZÜNK -tehát ez már eleve aktivitás hozzánk képest ;-) -, akkor működhet minden tökéletesen. De dolgozni kell rajta. Minél idősebb az ember - és ezen inkább azt értem, hogy minél több a berögződés, megszokás -, annál inkább kell beszélni arról, hogy kinek-mi. Erre mondtam, hogy ne tévesszen meg az, hogy te élsz valahogyan; attól még másnak megint máshogy, de működhet. Nem lesz az rosszabb, vagy job, mint a te módszered, sorsod, életed, csak más. :)
„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál,…..
Tamarian 2010.06.22 12:43:59
@primula (the original): Magam részéről nem látok okot rá, hogy időt pazaroljak az ilyenekre. Személyiségfejlődjön, vagy kezeltesse magát, vagy szívja azok vérét, akik még nem realizálták, hogy jól orrba kell verni őket - több dimenzióban gondolkodom ilyenkor, nem csak fizikailag ;))) De ezekkel az a baj, hogy olyan _hangosak_....
Tamarian 2010.06.22 12:54:20
@Kedves Nard: Aztán lehet-e itt érdeklődni, hogy milyen mester? :)
Tamarian 2010.06.22 15:36:08
@gmagdi: Jójó, lehet olyan együttállás, hogy Noémi tud a gyök pasi fantáziáiról. De ha haverok, letudhatta a dolgot ezzel; "Értékellek, mint embert XD, de legyünk barátok." TUDATHATTA, hogy más kicsi szíve mazsolkája, onnantól pedig feltételezheti, hogy intelligens ember lévén (na, ez is zsenge korát jelzi, hogy HA ilyennek ismeri a posztert :)) ) dumcsizhatnak másról is az ivarzáson kívül. HA. Sok mindent nem tudunk, csak egy derült ki: a posztoló olyan, amilyen. (részletesebb elemzésért nézz feljebb :D)
A barátokkal, haverokkal való időtöltés, ne adj isten, kettesben, egy olyan embernél, akinél minden a helyén van, nem beáldozható - szerintem. Ha értem is a másikat, mindent elkövethetek, hogy megerősítsem; nekem ő A, de nem hiszem, hogy érdemes belemenni az ilyen szintű elborulásos játszmákba. Az elején egy határozott NEM - arra, hogy a barátok maradnak, a velük való kapcsolat marad, és határozott érzékeltetése annak, hogy ő mennyire fontos. Csak a szó sokszor nem elég ugye :)
„Ő: Nem, semmi baj, untam már. De egy ilyen szép lányt nagyon tudnák becsülni, mint te. ÉN: Köszönöm, de foglalt vagyok. Öt perc múlva zárunk.” - Van amikor kabaréba taszít az élet sodrása, és olyan figurákat hoz elénk, akiket nappal nem látni. A lány éppen zárná…..
„Amikor ezt szóvá tettem neki, mármint hogy nem vagyok a felesége, pofon vágott. Nem erőből, tenyérrel, de belül jobban fájt, mint kívül. Én gondolkozás nélkül, reflexből szembe köptem” – mi sem természetesebb, mint amikor egy nő megőrzi a méltóságát és az…..
Tamarian 2010.06.18 15:26:30
@Drága IV gernika: :))) Túl toleránsnak hangzok általában? Mer' ilyet is tudok. Sőőőőőőőőőt... A mai napon kaptam már hideget - meleget a -szerintem - objektív helyzet/állapot/jellem-elemzéseimért. :D

@Ridita: Priviben is jó?

@Father Justice: XDD én megvettem az értelmezésedet.
"és általában egy srácnak egyszer adatik csak meg ez a lehetőség, utána nincs több próba." - Valamijért mindenik üt, de csak ecccer hagyom... ;D
Tamarian 2010.06.18 16:47:23
@Father Justice: Vagy: ippeg hogy azt a csókát kutatja, aki a Zintellektusával lesz képes úrrá lenni az ő provokációin. Képzeld csak; egy elementáris kirohanásra - megintafotelbanhagytadabüdöszoknidatvazzenemvagyokaházvezetőnődSEafeleséged - egy higgadt idézettel válaszol; Drága, ismered Móra Ferenc mély gondolatát? Nos hallgasd: "Sok asszony mindig a nyelve hegyén hordja az igent, csak az alkalmat várja, hogy kiejthesse." XDD
Tamarian 2010.06.18 17:24:38
@Father Justice: Ami sejthető is volt, és mint Igazi Nő, zsigereiben érezte is, hiszen: "Néha hirtelen megjelent mögöttem és csak némán figyelt. Olyankor az arca teljesen érzelemmentes volt. ... Valami baljós köd lengte körül." :)))
Milyen eszközöket használhat egy jól szituált lány, ha minden áron föl szeretné kelteni egy kiszemelt pasi figyelmét? Levélírónk már azt fontolgatja, hogy valami filmes klisét fog bevetni, de egyelőre még megvárja, hátha felébred szendergéséből a királyfi. Érdekes kérdést…..
Tamarian 2010.06.17 14:27:57
@FlybyWire: Csak akkor nem a másikat szereted, hanem az érzésbe, amibe nagyrészt magadat hajszoltad, vagy beleszédülve, a szerelembe beleszerelmesedve. Nem gond ez sem, de egy bizonyos kor után jó különbséget tenni, mert marha nagy pofára esések követik, és bizony senki más nem lesz a hunyó, mint maga a delikvens. Jó a szédülés, de tudd, hogy te másztál fel a körhintára ;-)

@S0und: ha szarik, az biza szarik. :D De azért a nem préda nővel is legyen már férfi... :)
Tamarian 2010.06.17 14:53:29
@FlybyWire: Ja, az, hogy mit ÉREZ, az egy dolog. Jó azonban _tudnia_ is, hogy amit érez, az pontosan mi. Hiába szerelmes abba a fazonba, akit ő olyannak álmodik, hogy a hegytetőn merően néz a lemenő napba, mellkasbozontjába tép a szél, aztán szőrén lovára kap, és egy rózsát dobva a kibontott fűzőjű kedvesének elllovagol, ha egyszer a valódi személy köszöni gyantáztat, és amitől már kezet kellene mosni, az már fujj, ahhoz nem is nyúl, szex pedig csak kölcsönös negatív aids teszt után... Érted... :-)

@Kedves Nard: Jójó, azért biSztos ;))) van az a hely, idő és alkalom, mikor a magadfajta szőrősszívű is átsegíti anyókát a túloldalra :))
Tamarian 2010.06.17 15:24:50
@kabátnyúl: De mennyivel több értelme van... :)))
Zsu, az baj, ha inkább haviposztnak szavazok rád? :D

@FlybyWire: Na most azt képzeld el, hogy én mindent rögtön "látok". szitukat, hangulatokat, mindent. Sokszor energiáim jelentős részét az köti le, hogy kínomban mit összevergődök, míg a röhögést visszafojtom... Mindegy, hol. Tárgyalás, közért, előadás, úszás.. na ott igazán a túlélésért küzdök ;D

@Kedves Nard: Jegyeztem :)))

@mooon:): Kiiiiii? Hooooooooool? :)
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
Tamarian 2010.06.16 13:30:47
@economico: Kieg.: azért anélkül, hogy a szórakozóhelyeket szidnám, az is tény, hogy akár prekoncepciók miatt is, de sokan nem mennek oda, ha megfogalmaznak elvárt belső igényeket is. Tehát valamilyen módon az mégis csak egyfajta "maradék", ami a lehetőségeket illeti, és a rájuk vonatkozó megfigyelések vagy túlságosan is, vagy kevéssé reprezentatívak :)))
Tamarian 2010.06.16 17:13:21
@economico: hűűűűűűűűűűűűhaaaaaaaaaaaaaaa........ Látom, tesztoszteron kilengések vannak :D
Hagyd. Nem egy nyelvet beszéltek ;-)
Tamarian 2010.06.16 18:18:13
@Messzi Vetek: Vicces, hogy rövid időn belül másodszor citálom az egyik francia akadémikust, Buffont: "A stílus maga az ember"
Mindegy is, hogy ki mennyit keres, hol szórakozik, milyen programot biztosít a barátnőjének, elég megnézni fiúk, hogyan fogalmaztok. Az olyasmi, hogy lelki finomság (XD) mindenkinél úgy köszön vissza, amennyi jutott. Nyilván van nő, aki az egyiktől már beájul, és van, akinek a másik imponál.
Hogy nekem mi a véleményem, talán egyikőtöket sem érdekli, ezért nem is terhellek vele. Egyszerűen nem értem már ezt a szintet; elmondjátok mell döngetve, lám-lám, ki a nagyobb király. Ha annyival pondróbb a másik, akkor kinek akartok mit bizonygatni? Miféle elégtétel az, amit ezzel a szájkaratéval éreztek megkapni?
Nézzétek a jó oldalát: nem egy vadászterületen dolgoztok. Több marad.
Eh... férfiak... Valaki dobna linket hasonló női vagdalkozásról:
A történetben szereplő fiatalember nem kicsit zakkant és nem tudni, miért kergeti el magától a nőket. A barátai a legjobb indulattal az utolsó pillanatig kitartanak mellette, de hamar be kell látniuk, hogy hiába dobálják utána a sok mentőövet, az illetőnek nincs szabad akarata és…..
Tamarian 2010.06.15 11:37:40
@dftz hmxtr: Szerintem ne dühöngj. Minek? :) Számít ez a srác szempontjából? Neked is van véleményed, neki is. Lehet élni, ha nem egál a kettő. Tényleg, tök feleslegesen bosszantod fel magadat. :)
Tamarian 2010.06.15 11:48:53
@dftz hmxtr: Érdemben nem tudok nyilatkozni, nem vagyok diagnoszta :) Csak a személyes lelki egészség és túlélés szempontjából javallom a nagyvonalú legyintést ;))) Nem ostobaság ez, hanem ifjonti hevület :D bár nem korfüggő. Nem érdemes... ;-)
Tamarian 2010.06.15 15:33:34
@Traktorka: Ez az! Racionalizálni ezerrel :)))

@Joe69: Akkor most panaszkodsz vagy dicsekedsz? ;-)
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
Tamarian 2010.06.14 12:43:03
@Caddy: Na de MINDENKI ráér erre?!?!?!

@Nandi29: Szerintem kanyarodjunk vissza a főcsapáshoz. Állíts valamit, szívesen egyetértek, vagy vitatom. :D Naaaa, az jobban érdekel... ;-)
Tamarian 2010.06.14 12:45:34
@Nandi29: Nem kell beszállni sem. És azt meg gyorsan ki lehet számolni, hogy önérzet... kinek is? Ugyan már... :S
Tamarian 2010.06.14 13:50:52
@Kedves Nard: ;D A mai nagyon tömény de. után kellett az a lábjegyzet..

Engem annyira nem dúl fel, ha nekiálltok bárkivel ezt játszani, legfeljebb unom, és addig más után nézek. Annyiban azért @Kytia: kiegészíteném - és ez nem is kérdés, mert nyilván te is tudod, vagy így gondolod -, megfigyelésem szerint sokan úgy ugranak erre a kérdésre, hogy nem feltétlenül érintettek, mégis háborog az igazságérzetük. Nekem személyes dilim, hogy lehetőleg ne bántsak másokat, amíg elkerülhető, de nem is emiatt viszolygok ilyenkor. Szimplán azt gondolom -spec. a kölykeimnek is ezt képviselem -, hogy az, ahogyan a Jóisten kiköpött, egy dolog. Nyúlt az ember adottságokat az egész családfájától. Lehetsz te okos, szép, magas, szőke vagy D kosaras. Nem az a valami, mert azt kaptad, egy dekát nem tettél érte. Hogy mit kezdesz vele, na AZ vagy te. A belefektetett energia, idő, szándék, stb, és innentől kezdve semmi értelme a ránézésre cédulának.
Valamiért azt hiszem, ezt te is igen jól tudod. Akkor meg nem értem ;-)