Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogyvéd1

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pitta az eddigi legdurvább "sajtnak látszó sárga anyag"-elnevezést találta meg a Tesconál: Reggel kaptam egy pompás hírlevelet a Teszkótól. A címlapon hirdetnek egy sajtnak látszó élelmiszert, amire persze a sajt szót nem merték ráírni. Remélem nem szaladnak bele túl…..
fogyvéd1 2010.02.19 18:43:41
@uni1002: Tudomásom szerint a Tesco is aláírta az etikai kódexet, melyben ez is szerepel: "A termékpálya élelmiszerforgalmazással foglalkozó vállalkozásai a jelentısen eltérı minıségő
termékeket, különösen az imitátumokat és helyettesítı termékeket a fogyasztó számára jól
látható módon elkülönítve helyezik ki." (forrás: www.agrarkamara.hu/LinkClick.aspx?fileticket=zSDc2_7PYcE%3d&tabid=235)

A reklámban ez volt: a vevők a sajtpultban találják. Pedig ott imitátumoknak nincs helye!
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
fogyvéd1 2010.02.18 19:57:18
@somkötőhídfékszerű: A Biztonsági őr a vásárló elé állhat(feltéve ha lopott vagy ilyesmi), hogy megakadályozza, hogy elmeneküljön, de nincs joga megfogni, megszorítani, fojtogatni stb. Ha azonban nem adott okot erre, még elé sem állhat.
Ttf belinkelte, meg e-mailben is megkerestek a Tékozló Homár egyik cikke miatt (Vásárlóval verekedett az Auchan biztonsági őre). Hát nézzük!   Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen.…..