Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saját

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kapitalizmus minden korábbinál nagyobb szabadságot és jólétet biztosított tömegek számára. Lehetővé vált, hogy bárki jó eséllyel növelje maga és szerettei jólétét, ha kihozza magából képességei maximumát. Az emberi képességek nagyon különbözők, de maximumot nyújtani mindenki képes a maga…..
       Mint azt önök is olvashatták, Orbán Viktor dédunokáját Orbán Botond Csenge Tas Emesét nevezte ki Novák Katalin családvédelemi főmatróna a Jövő Nemzedéke Államtitkárság helyettes-államtitkárának. Novák testvérnő elmondta, hogy Botond Csenge Tas Emese fogja képviselni a távolabbi jövő…..
saját 2019.12.17 17:17:30
@szazharminchet: nem biztos.
Ha egy (feltételes) Momentum-szimpatizáns, mint én, nézte a Partizán-vitát, sok szomorú dolog mellett, eszébe juthatott (volna), hogy Fekete-Győr András és Kerpel-Fronius Gábor legalább két dologban biztosan hibázott. Egy, hibáztak azzal, hogy egyáltalán elindultak az előválasztáson csupa olyan…..
saját 2019.06.18 19:51:09
@DrGehaeuse: Micsoda marhaság!
A hagyományos pártok és a politikai igazságra való törekvés halálával, amiből még le se vontuk a konzekvenciákat, az újabb kanyarban a politikai idiotizmust avatja a populizmus kihívójává egy Puzsér nevű ember. Ami még szebbé teszi a gesztust, hogy maga a jelölt sem tekinti magát esélyesnek, tehát…..
saját 2018.10.31 14:49:45
@maxval bircaman balcán: látom a képedről, hogy mit lehet várni tőled...
Miért fontos a Magyar Időknek, hogy Esterházy Péter jó író vagy sem? Miért áldoznak rá több cikket is, erősködve, hogy nem az? Hiszen tudniuk kell, hogy kiknek írnak. Az ő olvasóközönségük úgysem olvas Esterházyt, Spirót, Krasznahorkait, Nádast, Závadát, és Radnóti Sándor életműve is hidegen hagyja…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy okos lány, aki még az előző „átkos rendszerben” szerzett jogi diplomát és lett belőle bírósági fogalmazó. Akkor még nem sejtette (miként Pelikán elvtárs sem a békaemberekkel való találkozást), hogy milyen bölcsen döntött, amikor megfelelő férjet és…..
A hajlít szó egyik jelentése, hogy valamit egyenes helyzetéből ívbe vagy más formába görbít...
Faludy György „Jegyzetek a kor margójára” c. munkájának egy helyén az alábbiakat írja: „…a latin és görög klasszikusok kimaradtak a nevelésből és az ember nem egykönnyen lát racionális okot, amiért ezen változtatni kellene."..
saját 2018.05.10 18:27:02
@Bermuda: nem "hite végett", hanem hite miatt. Tanulj, Öreg!
Most két legyet mókust avokádót ütünk egy csapásra, mert enni és kertészkedni is fogunk. Gondolkodtál már azon, hogy az avokádó magjából hogyan lehetne növényt nevelni? Nem túl bonyolult, inkább türelem szükséges hozzá, mint energia...
saját 2018.03.06 09:14:03
 Elvadult földön gázolok Ős szar földön húgy, csöves Ezt a lucskos földet ismerem Ez a magyar föld.   Lehajlok a szent WC-ig E szűzi földön valami nyal Hej égig nyúló Big-faszok Hát nincsen itt golyó?   Vad faszok gyűrűznek körül Míg a Vámpír alvó lelkét…..
saját 2018.01.17 13:09:43
Mozgássérülten születtem. Fiatal szülők első gyermekeként, így mai eszemmel el tudom már képzelni, mit élhettek át a majdnem gyerekkorú szüleim. 3 éves voltam, amikor egy nem fogyatékos testvérem született. Remek családot kaptam Istentől, akiknek köszönhetően lettem az, aki vagyok. Nem érzem…..
Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe,…..
saját 2016.12.01 09:21:16
@Francois77: Pech? 10 év? Micsoda cinikus és tudatlan hozzászólás...
saját 2016.12.01 09:23:19
@Voyager10: abszolút helyes. Így van.
A Mindennapi klasszikusok oldal és a BMC közös zenetörténeti előadás-sorozata mellett egy újabb program indul. Úgy történt, hogy a gyerekem szombaton a Moszkva tér egyik gyorséttermében szeretett volna vacsorázni. Megalkudtunk: kap ott vacsorát, amelyet aztán a pár házzal arrébb…..