Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dödölle

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- tesszük fel a kérdést, amire talán nem csak a sötétzöldek kíváncsiak, a CLIM-CAP klímaadaptációs projekt képzésének budapesti tanulmányi sétáján. Elvégre jogosan gondolhatjuk, hogy pénzosztótól a közbeszerzőn át az egyszeri közlekedőkig mindenki szívesebben várakozik…..
Miközben Viktor azzal a jóleső érzéssel henyélhet, hogy megnyert egy csatát Brüsszelben, s pár napig valóban ügyesen kezelte a menekültkérdést, a rezsim futószalagon gyártja az ügyeket, melyektől azonnal lesápad a jóérzésű júzer. Sajna az eddig is jellemző mutyik, lopások…..
Dödölle 2015.06.30 22:03:31
@Rudi Kató: Te, állat...
Dödölle 2015.07.01 13:25:49
@bgp: Hát, és is erre a rudikatóra gondoltam !...
Lázár Jánost mutogatni kéne, mint a ner nemzeti büszkeségét. Szemforgató álszent patkányból ekkorát ugyanis nem csak itthon, de a világon is csak elvétve láthatunk. Volt ez a puccsista, kormány, állam és önostorozó sztori, amiben Szempörgető János elborzadva mesélte, hogy…..
Nagyon nehéz lesz kordában tartani a miniszterelnökséget vezető Lázár Jánost, hiszen csak úgy árad belőle a sértettség. Székesfehérvári kormánybírálatát ugyan építészeknek tálalta, de nyilván tisztában volt azzal, hogy szavai eljutnak a keményen dolgozó kisemberekhez épp…..
Szokjunk hozzá a gondolathoz. Aki ilyen plakátokat kitetet egy országban, az fasiszta diktátor. Aki idegengyűlöletet terjeszt szándékosan és tudatosan, pláne párszáz nyomorult ellen, az holnap hagyja felfesteni az üzletekre, hogy ZSIDÓK, KIFELÉ! Ha ehhez az ország asszisztál,…..
Dödölle 2015.06.06 12:27:05
@maxval bircaman szerkesztő: Te, idióta !....
Dödölle 2015.06.06 14:09:06
@maxval bircaman szerkesztő:
"...A zsidótörvényeknek semmi közük a holokauszthoz...."
Nincs hát ! Hiszen évekkel korábban hozták a zsidótörvényeket, mint a holokausztra sor került !...
Horthy személyesen dicsekedett el vele, hogy ő előbb bevezette a fasizmust, mint Olaszország...
Németországnak tett gesztusként elfogadták az első zsidótörvényt, amely 20 %-ban maximálta a zsidók arányát az értelmiségi pályákon.
...És utána jött a többi...
Meg jött, hogy a németek legnagyobb meglepetésére a MAGYAR CSENDŐRSÉG vígan, dalolva, rekordsebességgel szállította a zsidókat a koncentrációs táborokba...
Meg még a németek kérték a szállított tömeg mérséklését, a sebesség lassítását, mert ők nem győzték a táborokban az iramot...
Szóval, öcsisajt, vagy egy nagy hazug vagy, vagy egyszerűen egy idióta... Mint írtam volt....
Nem tudom, az anti-homofób aktivisták miért ragaszkodnak ahhoz, hogy megváltoztassák a homofób polgárok ízlését vagy világképét (amihez az utóbbiaknak is joguk van), miért nem veszik célba ehelyett a törvényeket. A polgárjogi egyenlőségből ugyanis viszonylag problémamentesen…..
Dödölle 2015.05.31 16:02:17
@Ceriak: Én már másodszor vagyok házas, és talán egyszer sem a fenenagy házasodhatnék okán, ráadásul férfi létemre mindkétszer NŐVEL, !!!!! de: mivel a törvény különbséget tesz az együtt élő házas és nem házas felek között, meg azért néha megbizsergetheti a szívet, ha valaki azt mondhatja a szembejövőnek: "...A feleségem, Lajos !..., lehet, hogy ez hozzájárul a házasodhatnéki szándékhoz... Gondolom...
Jean-Claude Juncker kijózanító taslija óta tudjuk, hogy a közhiedelemmel ellentétben Orbán Viktort nem „csókkirálynak” hívják a háta mögött az Európai Unió politikusai, hanem diktátornak. A magyar miniszterelnök nem sértődött meg a dolgon, és még a sallert is egészen jól…..
Dödölle 2015.05.24 14:40:24
A KARD Deutsch Tamás kapcsán 2015.05.23 06:40:00
Emlékszem, anno, ültünk a TV előtt, mentek a választás előtti párt hirdetések, viták, a híradóban egymást ekézték a politikusok. Választásra készült az ország. Szabad választásra, nagy szó volt még ez akkor. Okosabbak akkor sem voltunk, de még volt véleményünk. Az a…..
Az Erzsébet Brutalvány bemutatja: Nix ugribugri - nyugalom, higgadtság! A miniszterelnök úr lement Tapolcára és azt mondta, hogy nix ugribugri. De ez még a választás előtt volt. Azóta sok minden történt. A legfontosabb talán az, hogy elkészült az alábbi remix.    ..
El tudjátok képzelni, milyen pofát vágtak ezek a hanyatló európaiak, amikor meghallották, hogy halálbüntetés? Egy velejéig korrupt országban halálbüntetésről álmodozik a miniszterelnök. Ennél jobb kombót, keresve se találni ezen az öreg, dekadens kontinensen. Ja, és ráadásul…..
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
Dödölle 2015.05.02 02:25:05
@Nemierőszakot támogatok pártja: Te, állat !.... Anyádról írtad ?... Csak, mert őt ismerjük így !...
Ennyivel tartozna a sukorói feljelentésért. De az LMP körül ezen kívül is sok a kérdés... Most, hogy végre kitavaszodott, a hétvégén a Velencei tó partján járva, csak hajtott a kíváncsiság, milyen lehet az az emblematikus hely, amely maga képes volt egy pártot berepíteni a…..
Abból is látszik, hogy mennyire gyengül az Orbán-rendszer, hogy most már egy nap sem kell ahhoz, hogy legbukjanak a hazugságaikkal. Csepreghy Nándor államtitkárra bízta Orbán Viktor és Lázár János a lehetetlen küldetést: azt kellett bizonygatnia, hogy azért veszíthet el az ország…..
Bár a hivatalos eredmény megszületésére jó pár napot még biztosan várni kell, kijelenthető, hogy a tapolcai (Veszprém 3.) választókerületben szinte biztosan győzött a jobbikos Rig Lajos. Az időközi választásokon megszokott módon a részvétel jócskán elmaradt a részvétel a…..
A szegedi Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium átnevezési kálváriájával a magyar kormány ismét egy olyan, eszméletlenül fontos és sürgős teljesen értelmetlen ügyet karolt fel, amelyben végre tét nélkül bizonyíthatja, hogy mennyire antikommunista. Az intézmény átnevezését…..
Dödölle 2015.03.27 12:39:20
@sorstalan gáz:
Kedves közleményének és az én hozzászólásomnak nem sok köze van egymáshoz. Leírtam egy tapasztalatomat, a véleményemet, egy, a tárgyban ismert eseményről. Pont. Egy bíró ne mondjon összegző véleményt valakinek az életéről, ha csak egy napjának történéseit vizsgája. Mint ahogy Göbbels is szerette a gyerekeit, meg szépen öltöztek, meg pufókak voltak, meg minden, és mind a hatot megölte, mikor jöttek az oroszok...
Dödölle 2015.03.27 14:56:19
@sorstalan gáz: Nos, milyen gyorsan kiderült, hogy Ságvári nyilas volt !...
Visszahivatkozom Arthur Bloch 2015.03.27. 05:41:39
hozzászólására: ..."sorstalan" kommentelőkkel teljesen felesleges a polémia!...
Ennyi...
Dödölle 2015.03.27 20:10:39
@sorstalan gáz:
Leírom még egyszer, hogy minden idióta értse:
Volt egy bírósági ítélethirdetés, ahol az ítéletet kihirdető bíró - helyzetével visszaélve - valakinek a jellemét minősítve messze túllépte hatáskörét, mikor az illető egy bizonyos napon végrehajtott egy bizonyos cselekedetét vizsgálva megállapította, hogy az illető egész életében makulátlan életű volt. EGY SZÓT NEM ÍRTAM SÁGVÁRIRÓL !... De Gyurcsány már előkerült... Bravó !!!!!.....
Van ez a pici probléma manapság, márhogy ez a népszerűség zuhanás izé, amitől pártunk és kormányunk úgy összezavarodott, mint egyszeri kádéenpés a vasárnap is nyitva tartó guminő piacon. A lengyel import Orbán G. rajongók kiábrándultak Őfelségéből, a választások…..
Dödölle 2015.03.14 15:22:18
@miva?: 2015.03.14. 11:13:13
"...Födős Attila féle csicskái "-ból meg kimaradt attila vezetéknevének 3. betűje..."
Semmi gond ! Úgyis tudja mindenki, hogy FÖRDŐS az ! Már az anyja is az volt. A nevét és talán a habitusát is tőle örökölte... Mellesleg asztat, hogy Attila, még az ellenfelei is nagy "A"-val kezdik... Gondolom, "kivéve a gyevi bírót..."
Annyi baromság jelenik meg a brókerbotrányról, hogy talán ideje röviden összefoglalni azt, amit nagyjából biztosan tudunk és feltenni a legkínzóbb kérdést: kinek a felelőssége, hogy mindez megtörténhetett, ki nyúlta le a zsét? Buda-Cash Amit tudunk: jól gyanítottuk, tőzsdei…..
Dödölle 2015.03.12 13:40:15
@maxval bircaman szerkesztő: Nagy barom vagy te, birka !...
1000 leütés Egy bazári beszéd 2015.02.27 16:11:00
Még nincs vége, és mégis. Ahogy a kormányfőnek is. Andy Vajna már idejében elaludt, igaza volt. Elvégre mindenkit már csak annyira érdekel Orbán, amennyire a pénztárcáját gyarapítja. Ide züllött Batthyány Lajos hivatala. Idézet? Na jó. "Elengedtük a neoliberális…..
Ha visszaszerezzük az igényünket a saját életünk feletti ellenőrzésre, és ennek nyomán arra, hogy az ember és az emberi élet kerüljenek a politikai középpontjába, attól kezdve minden automatikusan adódik a jó politikai rendre vonatkozóan. Ez a lehetőség egy az eddigiektől…..
Dödölle 2015.02.22 12:13:30
@profilo:
A klasszikus azt mondta : LÓSZART, Mama !.... Klasszikustól csk pontosan !....
Most vasárnap tartják a veszprémi időközi választást, amelyet az EU-biztossá váló Navracsics Tibor lemondása miatt írtak ki. A szavazásnak nem csak helyi tétje van, hiszen ha a Fidesz nem tud nyerni, akkor a kormányoldal elveszíti kétharmados többségét. Bár a veszprémi körzet…..
Dödölle 2015.02.20 22:08:26
@Hannibal ante portas:
Két dolog:
1.) Az én felszólamlásom csak válasz volt egy birka felvetésére, aki nem emlékezett saját szavaira...
Másodszor:
Ebben a válaszban csak meg szerettem volna említeni, hogy egyes mocskos szarháziak prostituálták ( a "mocskos szarházi" ezen prostitúciótól független megjegyzés ) magukat mindenféle anyagi - és ebből származóan: politikai - előnyök eléréséért...
Ezt - számodra - kiegészítve:
Nem tudom, Sorosnak miért kellene Mafyarországon alamizsnát osztania, ha - mint egyes körök kijelentették - Magyarországot a zsidók már megvették kilóra... Vagy AZ a zsidó, NEM EZ a zsidó ?...
Mellesleg: EZEK a szarháziak az én pénzemből tanulták ki INGYEN azt a sok aljasságot, amit AZÓTA elkövettek... Szóval, én nem csak könyvekből ismerem azt a kort, amiben EZEK szocializálódtak !...
Dödölle 2015.02.20 23:13:54
@Hannibal ante portas: "...én sem ma jöttem le a falvédőről, a "rendszerváltás évében" már 40 fölött jártam, s bizony láttam, amit láttam, meglehetősen naívan és hiszékenyen. ..." Idézet vége, de eddig minden szó stimmel...
De: Ha Soros most is tolná be "...a pénzét az általa favorizált mai liberális baloldalnak..." , akkor a baloldal nem így állna. Akkor a szarházi, csaló, hazug, tolvaj, fos fidesznyik banda nagy része már a lefolyón csorogna lefelé... Vagy láttad a fidesz és az egyéb pártok utóbbi időben kampányra költött pénzét ?...
Amikor rászorult Rogán Tónira egyre durvábban kezdett ráégni az ingatlanmutyi, kétségbeesésében annyival bírt terelni a témáról, hogy mi a pék faszáért nem csökkentenek árat a pékek, legyen olcsóbb a kifli, hiszen esik az üzemanyagár. Ennek van már vagy két hete, azóta…..
Dödölle 2015.02.19 13:32:01
@Zsidó szellemiségű luxuskurva: Maradj te csak a választott szakmádnál ! Abban sem vagy jó, hát még másban !...
Dödölle 2015.02.19 13:54:32
@Pipas: A csüngőhasú köpködő tökvakaró !...
Tegnap egy pr-látogatás erejéig hazánkba érkezett Vlagyimir Putyin. Miközben az orosz elnöknek szüksége volt arra, hogy egy uniós tagországban fogadják, Orbán Viktor érzi, hogy a látogatás időpontja nem túl szerencsés. Nem véletlen, hogy azt a hosszútávú gázszerződés…..
Dödölle 2015.02.19 00:18:37
@maxval bircaman szerkesztő: Nagy állat vagy te, birka... NEM birka méretű... Kékbálna... A legnagyobb állat a földön...
comment:com Homo erectus 2014 2015.02.18 12:00:00
VV Dennis, ausztrál bennszülöttnek fazonírozva. ..
Bár úgy tűnt, megszűnik a Tárki által a rendszerváltás óta minden második évben megjelentett Társadalmi Riport, mégis sikerült kiadni a legfrissebb részt, a Társadalmi Riport 2014-et. Az 1990 óta folyamatosan végzett kutatásokra a kormány már a 2012-ben sem adott forrásokat, de…..