Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Damáz Bodizsár

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Olvasgatom a blogot, de most úgy érzem, hozzá is kell szóljak. Persze lehet, hogy nem teszitek ki.Nem egy konkrét posztra reagálnék, hanem néhány általános dologra, amit ezerszer olvastam, és igen, szívesen letörném a szarvát pár álszent hímnemű…..
Damáz Bodizsár 2012.05.10 01:08:28
@Spiritmonger: te vagy az aki tudod, nekem mit érdemes és mit nem, ráadásul tanácsot adsz a szolgáltatónak, amit senki nem kért tőled.
Kész csoda hogy a többezer kommented meg a lányokhoz járás mellett még tanácsadásra is jut energiád!
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
Damáz Bodizsár 2011.11.26 12:28:13
@ezabloghunickmarfoglalt: az nekem is gyanús volt, hogy nem tudja megállapítani a korát!
Masszőrhölgyek is olvassák a masszázsblogot, elsősorban az ő szíves okulásukra írom a következő sorokat. A masszőz a visszajáró vendégeiből él és ha ilyenek nincsenek, akkor hirdethet bárhol és bármennyit, akár fejtetőre is állhat, akkor sem fog jól menni a biznisz. Egy…..
Damáz Bodizsár 2011.11.23 15:38:02
@magyar bucó: viszont néha elfelejtesz nicket cserélni!
Damáz Bodizsár 2011.11.23 13:57:31
@Kóser Malac: jaj te butus! Hát mert KURVA JÓÓÓ!
Próbáld ki egyszer te is, nem fogsz csalódni. Ezerszer jobb, mint a marokmarcsa, egy érett nőtől kapott valódi érzéki masszázs pedig százszor jobb mint egy diszkólotyóval elkövetett ürítés!
A maszodákat is utolérte a gazdaság lejtmenete.Egyre több szalon zár be, ami azért nem csoda, mert az elmúlt néhány héten nem egy olyan nap volt, amikor meg sem csörrent a telefon.A lányok elmennek külföldre, vagy abbahagyják az ipart.A határozottak, a profik, a rutinosak azonnal…..
Damáz Bodizsár 2011.06.11 12:50:37
@Kulics: te hány masszázshirdetőnél jártál eddig? Szerintem egynél sem. Nem vagy te olyan bátor és csóró is vagy. Akkor meg mi a faszról beszélsz?
A Masszázs=megcsalás? poszt visszhangja az alábbi levél is, köszönjük az őszinteséget a névtelen szerzőnek.   Nem könnyű jó sok év után végiggondolni bizonyos dolgokat … A jó sok év tényleg jó, és tényleg sok. 26 éve kiegyegyensúlyozott párkapcsolatban élünk.…..
Damáz Bodizsár 2010.07.08 22:28:24
@cupoj: Hű, zsong a fülem ennyi ordító bölcsességtől.
Igen, választasz egy párt, aki kezdeteknél akármilyen.
Aztán eltelik 6-8 év és már nem olyan.
Változik, de nagyon!
Meghízik, lelassul, unalmassá válik. Ahogy 100 emberből kilencvenkilenc.
Cupoj, biztos te vagy a századik, a kivétel!
Nem akarsz a feleségem lenni?
Vagy a férjem, az most szinte mindegy!
A drága híg cukros kávék és béna sütemények szerelmeseinek, illetve a teraszon műanyagpohárból szürcsölgető fajtájának bizonyára jó hír, hogy mégiscsak lesz Starbucks a Westendben. Pirospontnak azt mondták, hogy május 17.-én nyitnak, szal az érintettek lassan…..
Damáz Bodizsár 2010.05.06 09:56:44
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: fontos, közérdekű információ!

Esetleg nincs valahol a neten egy lista arról, hogy te mit szarnál le?
Én kinyomtatnám magamnak!
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..