Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béla13

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mándy Iván emlékének – Emberek! Utastársak! Nyolc perce megyünk felfelé! – kiáltotta izgatottan a zergeképű. Dús szemöldöke zsindelyként terült a keretre, inge átizzadt, homloka gyöngyözött. A harmadik napja tartó kánikulát a metróhuzat sem tudta enyhíteni. A…..
Jobb lenne, ha egy szót sem értenék. Nem érdekel, kicsoda, csak menjünk föl a lakására, feküdjünk le, és kész, olyan kalandra vágyom, amely néma, nem akarom hallani, mi a hobbija, ki az anyja, milyen a viszonya az apjával, mi a világnézete, milyen könyvet olvas, a sós ételt…..
- Ilyen hideg nincs! – úgy jelentette ki, mint egy évezredes bölcsességet. A nő nem válaszolt, mert nem tudott mit felelni. Hogy ne legyen udvariatlan, szolidan bólintott a férfi felé, jelezve: valóban hideg van. A máskor tömött kőbányai buszállomáson ezúttal csak ketten…..
Bálint ott állt a lány konyhájában, és ünnepélyes arcot vágott. Valentin napra készült, egy csokor vörös rózsát vett elő a táskájából, meg egy üveg pezsgőt. Aliz azonban nem lépett közelebb hozzá, hanem feltette a szokásos kérdést a férfinek:- Ő, vagy én?Bálint…..
béla13 2010.02.18 15:25:30
Egy lakás belseje, szürke falak, meleg fény. Egy pár ül a szobában. Készülődnek, lakásavatásra. A poharak és tányérok elmosva, előpakolva. Éppen ropit öntenek tálkákba, beszélgetnek. A lány kérleli barátját. Ma este legyen észnél, legyen visszafogott, semmi felhajtás. De…..