Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flagiore

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
best of semmi 2012.05.03 21:06:00
  Gól.                          ..
Flagiore 2012.07.05 12:06:13
Majd hirtelen ráébredtem, nem vagyok egyedül.  Ha megfázna, ápolnád?Kedves Szakítós. Igyekszem rövid lenni, de megér egy posztot az eset. Tavaly ősszel nem mindennapi módon ért véget egy 3 éves, se veled, se nélküled kapcsolatom. Lényeg, áprilisban elhagytam a…..
Flagiore 2011.11.28 13:47:49
Gyerekek! A szomor az, hogy 30 után is ez a viselkedés a buli...rémes!
@DocBulywood,
@Burgermeister: egyetértek!!!!

"Utána még kaptam sok mocskolódó sms-t, hogy én tönkre tettem az életét, elrontottam az ő boldogságát"

Na, az ilyen asszonyoktól mentsd meg Uram a magyar kolbászt! :D
„Kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal” - Levélírónk annyira nem kívánja már párját, hogy azt…..
Kértem, hogy ne azért házasodjunk össze, mert a nagymamája elvárja, aki egyébként fel is hívott ezügyben. Abortusz, szülő probléma, zaklatás, esküvő Judittal 4 éve ismerkedtünk meg. 2008 elejétől együtt jártunk, nekem adta a szüzességét mivel engem tartott rá…..
Délután megvártuk, hogy mindenki lelépjen, benn maradtunk az irodában, és azon az asztalon, amelyiken ott vigyorgott a kedves vőlegény.Sziasztok! Úgy döntöttem, ideje elmesélni, hogyan hittem magam csábító gazembernek, miközben engem hálóztak be tulajdonképpen. Amikor…..
Flagiore 2011.09.21 13:30:55
@mütyür: "hihetetlen, hogy ilyen nőket képesek elvenni a pasik, ráadásul még a posztoló is sír érte"
Egyetértek. Ez kibaszás a normális nőkkel szemben.
Flagiore 2011.09.21 13:31:56
Az előző barátnője, aki a világ másik felén él, és elvileg már szakítottak. Legalábbis ezt mondta, mikor legutóbb rákérdeztem.Az (ex?)barátnő visszavág Kis szoba, kora reggeli napfény, szétdobált ruhák, egyértelműen előző esti oltári szex után széttúrt ágy.…..
Bámulom a zokniját, pontosabban a zoknis lábát, és azon mélázom, mi a frászt keres itt ez a csákó.Régi história. Nem is nevezném szakításnak, inkább hirtelen hátraarcnak. Akkor már 3 éve elvált státuszú voltam, kivérzett szíven helyén gigantikus kráterrel. Friss munkaerő…..
Végigcsörgette minden ismerősét, mert sóher volt mindenkit felhívni, akkor még volt a Westelnél az ingyen 3 mp. Sok szórakoztató részlet van ebben a sztoriban, de a "bekaptam a legyet" egyáltalán nem azt jelenti, ahogy a levélíró használja. Álljon itt egy történet…..
ismerkedjen nyugodtan másokkal, mert én semmit nem tudok neki ígérni így a távolból, nem akarom visszafogni és találkozni sem tudok vele elég sokáig. Most jutottam el oda, hogy írok róla és itt, Nektek, hátha másnak is tanulságos lehet az én hülyeségem. Szóval az én…..
Flagiore 2011.09.08 14:51:55
Flagiore 2011.09.08 15:50:09
@Boris the Bullet dodger: igen, annyit. Még akkor is, ha nem. Éppen erről szólnak a drámák, hogy a kis kapcsolatod, a barátod vagy éppen a családtagod (rokon is, nemcsak házastárs!) hagy a szarban, pedig igazán nem feltételezted róla.
@Kytia: szituban jön ki a "most mutasd meg". Addig meg ellébecolgathattok. Meg elméletben le lehet futtatni, hogy mindkettőtök kompromisszumkész problémamegoldó. Igen...elméletben...
Egy ilyen pasit esetleg csak dugni jó, kár érte a lihegés.
Flagiore 2011.09.09 07:51:38
@nademiért: Szivesen. Nem volt szex? Akkor biztos kicsi. Vagy koraija van. Van minden, amit jó, hogy megúsztál. :) Örülj neki, hogy lekopott.
Te tartsd magad, ez a lényeg, ne befolyásoljanak a játszmázós variálós-gyerekek.
Sok olyat mondanak az emberek amit később megbánnak, de amikor teljes lelki nyugalomban közlik veled hogy vége, és hogy megcsaltak az előzővel, na azt nem kívánom senkinek. A kezdetek-kezdetén, kb. 10 hónappal elelőttAzt rögtön az elején le kell szögezni nem vagyok tökéletes,…..
Flagiore 2011.09.06 08:49:54
Nekem ez tetszett:
"Mindennap rohanás valami mindig kimarad, lemarad, kicsi agyvérzés stb. "
Bágátell!

@VOGAben: vannak normális, higgadt, jókedélyű, együttműködő harmincas nők is. Pl. én.

Kemény ez a munkamánia...tök ciki, hogy mindenki párkapcsolatban akar élni, mert azt hiszi, akkor jobb lesz; de nem akar semmin változtatni, alkalmazkodni, és ezek nélkül csak szarabbb lesz. Sajnos.

@mangalor: szomorú dolgot sejtek - bár ne legyen igazam...a férjed ki fog kapcsolódni. De nem Veled.
Akkor msnen szakított velem. A legmegalázóbb az egészben, amit a mai napig nem tudok elfelejteni, hogy nem én szakítottam vele.   Sziasztok! Kissé vicces, de sokkal inkább szánalmas történetemet szeretném leírni bohó ifjúkoromból (az eset körülbelül egy éve történt).…..
A Szigeten összemelegedtem egy francia fiúval, akit szokásommal ellentétben fel is rángattam magamhoz, és megtörtént, aminek meg kell történnie. Sziasztok! Íme egy rövid szösszenet Sziget témakörben. Két éve voltam kint, éppen viharos időszakomat éltem, és a Szigeten…..
Flagiore 2011.08.16 15:51:50
@Dövan: ja
Flagiore 2011.08.16 16:09:39
@bubo cupropenis: igazad lehet, pénz beszél, ez a végkövetkeztetés...külföldi vagy nem, ha a magyar srácnak van pénze végülis az is jó.
A legjobb, ha a szexitestű hazai kolbász nyugaton dolgozik...
Azért vannak olyan hazai kolbászok is, akik a gazdag(abb) magyar nőkre hajtanak.
Akkor a szexitestű nemolyantehetős lányok is legyintenek.
Szóval nem könnyű ez a szerelem-pénz kombó...
Flagiore 2011.08.16 16:11:49
@venszivar: kemény. De mindezt számos magyar érdek-"nő" is ugyanígy megteszi. A kurvaság internacionális.
De nem mindenki az.
Nekem a harmadik szemem segített meglátni a férget, ami elrágta a kapcsolatunk fájának gyökerét. Sziasztok! Tudom, hogy hülyén hangzik, de nekem a harmadik szemem segített meglátni a férget, ami elrágta a kapcsolatunk fájának gyökerét. Két évig voltunk együtt. A két…..
Flagiore 2011.08.09 08:52:26
Kérdeztem, hogy mi az amit 3 hónap után érezni kell, hol van ez előírva. Csak hebegett-habogott. Minden 3 hónappal ezelőtt kezdődött. Én a húszas éveim elején járok, már másfél éve voltam ’szingli’ amikor rámtalált a szerelem (?). Legalábbis szegény fejem…..
Flagiore 2011.08.03 17:29:36
@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Étkezési jegyet is elgogadsz?
:D

(Szegény csaj most beírt, aztán lefikáztátok...de a helyzó az, hogy ennél még sokkal szarabb dolgok is fognak vele történni!)
Azt mondta, szeretne apa lenni, de még nem most. Vártam.   Sziasztok! Elmesélem nektek, hogy estem a saját hiszékenységem csapdájába. 29 voltam, amikor megismertem "álmaim pasiját". Két évvel volt idősebb nálam. Hamarosan összeköltöztünk. Fél éve éltünk…..
Flagiore 2011.08.02 11:04:04
@Walt Kowalsky: Sajnálom, hogy fiatalon egy nem megfelelő partnerrel vállaltatok gyereket. De ez a "legalább 2 évet kell várni, míg elgondolkodom rajta" téma legalább olyan általánosítás, mint a "legalább 20 nővel kell lenned, mielőtt megházasodsz" vagy "a harmincas nők kuka" vagy "100x kell lábat mosni, mielőtt uszodába mész" vagy ilyenek...
Az életkor előrehaladtával fejlődik az ember- és társismeret és minél többet szívtál, annál jobban kikristályosodik milyen jelekre figyelj vagy mit keress. Vagy egyáltalán eldöntsd, hogy TE mit akarsz, mit tudsz nyújtani és mit vársz el.
Ha annyira jól működik, pár hónap is szolgálhat meglepetésekkel...
Sokáig nem tudtam túltenni magam rajta. Sokszor amikor vele álmodtam, arra ébredtem, hogy a kezéért nyúlok. Ijesztő volt.   Hogy kell egy ilyet elkezdeni? Elmesélek egy sztorit, legyen mit olvasnotok. Én akkor 18 voltam, a lány, Zsófi, 17. Szokásos sztori, egy házibuliban…..
Flagiore 2011.08.01 10:00:55
@michaela77: ez a "később majd csak jön a kurvanagy lamúr" dolgot én sosem preferáltam. Tinikoromban volt pár ilyen remekül elbaszott barátság, nem éri meg. Akivel leállok, azt nem szivatom. Akkor hajrá, ami a csövön kifér, ne szarakodjunk, imádlak baby.
A fiúk részéről én sohasem értettem azt a hezitálást, hogy: "Első látásra belédzúgtam, de még nem vagyok beléd szerelmes." Bameg. Szivass még légyszives!
Flagiore 2011.08.01 10:11:52
@michaela77: kinek mi a heppje.
1) van, akinek tűz nélkül nem és nem megy!
2) van, akinek tűz nélkül is megy, mert lusta;
3) van, akinek tűz nélkül is megy, ha van elég pénze a kedves pártnernek. (Nem viccelek!!!)

Egy idő után A TŰZ után már úgyis csak a szeretet marad, szóval idővel lehet tűz nélkül is.
Sajna aki kezdetben beéri a "nemtűz"-el, később eltűz, mert tüzet fog...nemtudom, ez így mennyire világos...
Flagiore 2011.08.01 10:16:21
@michaela77: "és az előfordulhat, hogy úgy érzed nem vagy szerelmes valakibe, aztán amikor szakít veled rádöbbensz, hogy mégis az voltál?"
Minden előfordulhat, de egy bizonyos kor után már nem szarakodsz ilyenekkel, akkor beleteszed magad a helyzetbe, nem hezitálsz, nem lelkizel feleslegesen.
1) ha nem vagy "szerelmes", nem indulsz be a palira, ne járjál a sráccal;
2) akkor kell megbecsülni valakit, amikor OTT VAN veled, mert később már NEM LESZ OTT.
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
Ez fájt, de úgy gondoltam, h neki egyszerűen nem a beszéd a szeretetnyelve Sziasztok! A történet elején én 22 éves múltam, a srác 25 volt. Nekem előtte nem volt komoly kapcsolatom , a srácnak nagyjából 4-5. lehettem a listán. A srác már a második egyetemet koptatta, egyiket…..
Már korábban is voltak piszkálódásai az alakommal kapcsolatban, de akkor nem foglalkoztam vele. 'The History of Rap' by Jimmy Fallon and Justin... by le_geek_cest_chic Sziasztok. Az én történetem elég egyszerű. Évekkel ezelőtt volt, hogy találkoztam az egyik barátnőmmel, aki…..