Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetecske

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeim szerint Oroszországban még nem nagyon jártunk, úgyhogy éppen ideje volt Annamária írásának, melyből sok egyéb mellett kiderül, miért kellett Moszkvába egyetemre járnia, miért nem mert hetekig tojást venni, no és persze ott a Nagy, Eldöntendő Túró Rudi…..
tetecske 2013.11.22 00:44:43
@moszkovitics: már majdnem megijedtem hogy igaz amit írtál :) akkor moszkvában még a Norvégok is csórók ugye?
www.themoscowtimes.com/business/business_for_business/article/moscow-monthly-wage-on-average-1800/487138.html
Nemrég akadtam bele az Effortless English oktatóanyagba. Minthogy angolom csiszolgatását soha nem adom fel, igen megörültem, hogy végre valami használhatónak tűnőt találtam. Túlkínálat van. Annyi angoloktató anyag van, hogy az ember azt sem tudja, merre kapja a fejét. Persze egyik…..
Na, kérném tisztelettel, a végére értünk Effotles English kalandjainknak - egy utolsó lecke maradt hátra. Egészen pontosan három lecke, de ez egybe van gyúrva. Nem másról van szó, mint a Hitch nevű filmről, Will Smith főszereplésével.  És hogy hogyan lehet egy filmből EE…..
tetecske 2010.02.18 15:12:23
@JapanPrincess: szerintem az Effortless English-ek elég jók...amiket ti hallgattok az csak az anyag negyede, én ezt egy arab oldalon találtam, ahonnan még novemberben letöltöttem, és szerintem nagyon szórakoztató leckék, jó az az eslpod.com is, csak kicsit unalmasak a a leckék így első blikkre ;) szóval van összesen 15 gigányi angol oktató cd-m, okos prgik meg minden, de az Effortless English a legszuperebb, a csávó amúgy tényleg készen van :D olyan mint egy álmodozó, de szeretem ha valakinek ilyen a hozzáállása a szakmájához :o)