Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imi3est

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leszámolunk tesztekkel és számításokkal a szárítógépek körül kialakult tévhitekkel és néhány buta tippel is a téli teregetésről. Ezekre a kérdésekre válaszolunk: - Miért éri meg? Mennyi idő alatt térül meg? - Hogyan segít a téli penészesedés ellen úgy, hogy nem jelent energia költség…..
Imi3est 2018.03.04 19:06:21
@maradokapénzemnél: Tudok olvasni, de ettől még továbbra sem értelek. A táblázatból jól látszik hogy mi éri meg. A hetedik sorban még a legolcsóbb "B" kategóriás géphez számolunk: "7. Sor: Éves megtakarítás a legolcsóbb "B" szárítógéphez képest.". Ez után a 10. sorban minden gépre kiszámolod hogy hány év alatt térül meg a vételártöbblet heti 4 szárítással. (továbbra is a legolcsóbbhoz képest). Most ha 5 év alatt megtérül a Samsung A+++ a legolcsóbbhoz képest, és egy nappal is tovább működik akkor már jobban megérte mint a legolcsóbb "B" kategóriás nem? Persze azt látom hogy az olcsóbb A+ és A++ gépek jóval hamarabb behozzák a vételárnál jelentkező többletköltséget, ezért én inkább ezeket választanám mint a legolcsóbb "B" kategóriásat. Két évet ha már kibír akkor jobban megéri mint a "B". Vagy hol tévedek?
Amúgy az A+ és az A++-osak szerintem is mind hőszivattyüsak, de ebben nem vagyok 100% biztos.
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
Imi3est 2011.08.01 12:23:19
@Rephyx: Ez nekem is hiányzik. Nagyon állat játék volt. Egyedi hangulatos világ, csúcs grafika. Az akkori minden csupa szögletes lapokból összerakott játékokhoz képest itt mindenhol dombok, változatos formák voltak. (Voxel grafika) Sajnálom hogy elmaradt a folytatás.
A korábbi, Dezirével foglalkozó postokban már ígértem, hogy felsorolom, milyen alkalmazásokat találtam hasznosnak az elmúlt napokban. Természetesen ezeken kívül is lehet egy sor jó app. Remélem azokat megosztjátok velünk a kommentekben. Nos, akkor következzen az én listám...…..
Imi3est 2010.08.01 16:42:43
Egy program a 70 karakteres SMS problémára:
smshunencoder.blogspot.com/

A programmal számítógépről lehet megírni az SMS-t, amit a telefon QR kód formájában olvas be. Sokkal gyorsabb mint telefonon bepötyögni az SMS-t, és még az unicode karaktereket is kiszedi.