Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzőkeCiklon

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon tud Hugh Laurie arról, hogy a Magyar Lupus Egyesület (ami a betegséget lupusnak és lupusznak is írja, mikor hogy) az ő ábrázatával gyűjti az adófizetők egy százalékát? És a Fox tévéadó arról, hogy a náluk látható House MD című sorozat egyik karakterét és bejegyzett…..
SzőkeCiklon 2011.04.07 12:12:03
@Bauer János:
Szia! A lupusz nem halálos betegség, csak gyógyíthatatlannak mondják (egyenlőre, de őssejtekkel már gyógyultak meg az USA-ban) és elkísér életed végéig. Rosszabb az életminőség a gyogyók miatt, de remélhetőleg nem emiatt halok majd meg. :)
Üdv: Heni
Olyan gyönyörű volt, mint egy álom. Ahogy a könnyű nyáresti szél simogatta a felhevült arcokat jótékonyan, könnyed narancsillat pamacsokat hintve szét, mit a megkönnyebbül ország, és maga a főváros párologtatott magából. Béke és barátság honolt, kedv s öröm, no meg…..
SzőkeCiklon 2010.04.29 00:10:19
@Unter Bahn:
A Jobbik nagy része egyáltalán nem "fasisztoid", nem mondom van jó pár kopasz is, de a nagyobb része teljesen hétköznapi ember. Ráadásul állandóan azt mondják, hogy csak a fiatal "befolyásolható" emberek szavaztak a Jobbikra, de ez sem igaz nagyon sok középkorú és idősebb ember van a Jobbikban és nem a zsidózás miatt, hanem mert igazi változást akarnak. Attól tartok, hogy a Fidesz ezt nem fogja elhozni. Ha a Jobbik okosan fog politizálni, akkor igenis van jövője, sőt egyre nagyobb tömegek fognak melléállni. Hidd el nem a felforgatás a cél, hanem az igazságot szeretnénk. Én 36 éves vagyok elvesztek, elvesznek azok az éveim, amikor a legszebb az élet, most tudnánk igazán élni, de így meg éppen csak vegetálunk.
Én is nagyon várom, hogy mit fog csinálni a Jobbik a Parlamentben, remélem felnőnek a feladathoz, egy kicsit tényleg lejjebb kell venni a hangerőből, de nem szeretném, ha beleolvadnának a szürke tömegbe. Én pont azt szeretem bennük, hogy nem kertelnek és állati lelkesek! :o)
Trianonba szerintem nem lehet belenyugodni, de ezt csak zárójelben jegyzem meg, nem akarok erről vitát nyitni.
A Jobbik koalíciós álmairól annyit, hogy ez eszükbe sem jutott, még a két választás között is állandóan mondták, hogy semelyik párttal sem fekszenek le.
Egyébként a Fidesz 68%-a engem is meglepett, mert az emberek biankó csekket adtak nekik, semmi programra. Ez már tényleg arról szólt, hogy csak ne az mszp.
Mindegy, majd meglátjuk mi lesz, remélem ennél már nem lesz mélyebb a szakadék...
Jó éjt!
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..
SzőkeCiklon 2010.03.18 16:57:53
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
SzőkeCiklon 2010.03.13 13:02:58
Szerintem először is el kellene döntenünk, hogy akkor most ki is szponzorálja a Jobbikot? Az oroszok? a zsidók? kína? Esetleg a mozgalom saját magát???!!!!
Itt annyi okos ember van, nincs itt több Jobbikos csak én? Szeretném mindenkivel tudatni, hogy a Jobbik önfenntartó! Mindent a tagdíjakból, meg az extrán beadott tagdíjakból fizetünk helyi szinten. Persze vannak adományok is, mint ahogy mindenhol vannak, de szerintetek mennyi pénze van a mozgalomnak, ha egy óriásplakátért heteket kell lobbizni?? A mi általunk fizetett A5-ös szórókat ragasztgatjuk a falakra, ha tényleg az oroszok, kína, vagy izrael állna a háttérben, akkor ez lenne a helyzet???!!!

Aztán! Kedveseim nézni kellene a tv egyes csatornáit és itt nem az rtl-re, meg a tv2-re gondolok. A hírtv (szerintem nem lehet ráfogni, hogy Jobbikos tv lenne) egyik mostani Célpont adásában már így is bukott az LMP. Akkor most miről beszélünk? Ráadásul most ugye a Bokros is átmegy oda, a nagy vándor, szerintem ez sem feltétlenül tesz jót az lmp-nek.

Aztán. Itt ennél az esetnél nem a tollon van a hangsúly, hanem a neveken. Szerte az országban lopták a kopogtatókat. Ezekben a levelekben nagyon "okosan" rögtön ott volt a választásokra invitáló cédulka is (az összes személyes adatunkkal), ami így együtt valljuk be az olyan pártoknak akiknek icike-picike esélyük van csak a bejutásra perszehogy rosszalkodásra csábít! A Jobbik az elsők közt adta le a kopogtatókat, szerintetek tényleg csalásra van szükségünk? Vicceltek! :o) Szerintem kifejezetten ciki így bebukni! Plusz a végén nem 1, hanem 155 cédulát vettek el az lmp-től, szerintetek ez hogy lehet? Bár lehet, hogy csak Jobbikosokból áll egy-egy ilyen bizottság. :o) (Mert mint tudjuk az ország nagy része Jobbikos, csak még nem ismerte fel! )
index.hu/belfold/2010/valasztas/megkezdodott_a_harc_az_ajanloszelvenyek_ervenyessegerol/

Köszönöm, ha elolvastátok! :o))
  A Fidesz sem tanult semmit a hibákból, s tovább fogunk döcögni. Varga Mihály, aki várhatóan pénzügyminiszter lesz, azt mondta: a magyar költségvetési hiány nyugodtan lehet 7,5 százalék, mert ez lesz az európai átlag is. Varga akkor nyilatkozta ezt, amikor Görögország…..
SzőkeCiklon 2010.02.18 12:46:52
@bvb09:

Gondolom nem olvastad a Jobbik programját, mert különben nem írogatnál ilyeneket. Nagyon jó a program, a párt meg csak annyira náci, amennyire nem akarja a Te, meg az ÉN adóforintjaimat arra elkölteni, hogy a sok ingyenélőt segélyekkel lássa el.
Egy cigány család eddig több segélyt kapott, mint az én fizetésem, amit a munkámért kapok. Van olyan roma család, ahol senki sem dolgozott egy percet sem, mégis kap segélyt. Mire fel?! Na a "náci" Jobbik erre mondja azt, hogy állj!
Hát, akkor sok a náci az országban, mert sokunknak szúrja a szemét a dolog!!!
SzőkeCiklon 2010.02.18 15:34:46
@bvb09:
Én nem gondolom magam egysejtűnek és a barátainkat sem.
Egyébként Te itt "dolgozó" emberekről beszélsz, szerinted 100 romából hányan dolgoznak??? Adójóváírást csak dolgozó ember kaphat, de mivel nincs motiváció, hogy elmenjenek dolgozni (azaz nem kap segélyt, aki nem dolgozik!), ezért az adójóváírás nem játszik náluk.
A jobbik azt mondja, hogy az árokpucolás, az út melletti területek tisztítása, lombtakarítás, patakok tisztítása, stb. is meló ezt is lehet csinálni, ilyen munka mindenhol van, csak nekik ez büdös, nanehogymá !! Vannak dolgozó, rendes romák is, de ők nagyon kevesen vannak.
Egyébként a "náci" jobbikról annyit, hogy nem egy kisebbségi képviselőt indít! Így gondolom ezt a náci témát letudhatjuk.
SzőkeCiklon 2010.02.18 15:58:44
@phaidros:
Abban igazad van, hogy sokan jöttek át a Jobbikhoz az mszptől is, ja meg a fidesztől, az szdsztől, az mdftől és még a miéptől is. Gyűjtő párt lett, az eddigi rossz gazdaságpolitikát megunók gyűjtőpártja.
Igaz vannak itt is segélyből élők, de akkor tisztázzuk azt is le, hogy mitől lettek munkanélküliek. Amikor az ország egészét szétlopó, minket lehúzni akaró pártok vannak a parlamentben, akkor annak előbb-utóbb az a vége, hogy munkahelyek szűnnek meg, mert ellehetetlenítenek mindent a hatalmas adóterhekkel, a bankok (a bizonytalan helyzet miatt, meg amiért megtehetik) pedig nem adnak hiteleket a cégeknek, még az olyanoknak sem, akik eddig jól fizettek, na ez is a rossz gazdaságpolitikára vezethető vissza. Így aztán megszűnnek a melóhelyek és tényleg esnek bele Jobbikosok is, meg mszpsek, meg fideszesek, meg stb, stb. is. A körbetartozásokról ne is beszéljünk, ebben az ügyben is léphetett volna már a kormány, megjegyzem a Jobbiknak erre is van ötlete! :o)