Regisztráció Blogot indítok
Adatok
médiaanalfabéta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnyílt a Közlekedési Múzeum a Városligetben, megálmodták az új Belvárost, és foglalkoztak utcanevekkel is. De nem manapság, hanem pont fél évszázada...
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
Véleményvezér Matolcsy menni fog 2010.09.28 08:00:00
Korábban arra tippeltünk volna, a kormány kihúzza Matolcsyval úgy a tél végéig, amikor új Békesiként lecserélik az új Bokrosra. Most viszont meglepődnénk, ha az ünnepekkor még a kormányban lenne. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) A múlt héten az egykulcsos adó körüli…..
Ingatlanosirodalmi barangolásunkat a XIII. kerületben folytatjuk. A szerző, aki magát is beleköltötte a versbe, szép feszes rímekben dicséri portékáját, a végén enyhe szabadverseléssel. Mondjuk nem egy József Attila, legalábbis azt hiszem soha nem érdemli ki a munkásosztály…..
Egy ma megjelent Kisalföld-interjúban az MSZP miniszterelnök-jelöltje újságírói kérdésre reagált a Mit ígérnek? civil kezdeményezés értékelésére. Mint ismert, a három programmal előálló párt (Jobbik, MDF, MSZP) közül a szocialisták kapták a legrosszabb értékelést.…..