Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Crack

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Porsche csészéből inni a reggeli kávét? Lamborghini rugdalózóba öltöztetni a gyereket? Ferrari cipőt húzni a lábunkra? Bentley telefonon egyeztetni a találkozókat? Ez minden valamirevaló benzingőzös burzsuj álma, ami a látszattal ellentétben egyáltalán nem utópisztikus. Elég…..
BigFace blogja Napló 2010.02.22 11:24:00
06.04.,17:35 Nő: Ma megismerkedtem a kávézóban egy aranyos, kedves és baromi jóképű sráccal. Elkérte a telefonszámomat. Remélem nemsokára felhív. Férfi: Ma felszedtem egy kiscsajt egy kávézóban. Szinte könyörgött a szemeivel, hogy kérjem el a számát. El is kértem,…..
Szerintem meg kell nézni! 2010.02.24 12:20:00
Madarász István a Budapest Business Region nevű csoportosulás megbízására, egy müncheni kiállításra készítette el a Get Engaged című imidzsfilmet. Szerintem nagyon jó, nagyon profi a film, egy bimbózó szerelmi történetet dolgoz fel, háttérben fővárosunk legszebb arcában…..
Tényleg azt hittem, hogy Kovács László túl a hetvenen, letöltve Hawaii-dizsi-napszemcsi állását, munkától megfáradtan leteszi a lantot, és éli az általa oly kedvelt és favorizált nyugdíjasok életét, erősítve pártja szavazóinak táborát. Kurvára tévedtem.Honnan van…..
Mr.Crack 2010.02.19 15:40:41
@Horizont: Marad? Marad? Meg tervei vannak!
Mr.Crack 2010.02.19 15:45:53
@Horizont: Marad? Marad? Még tervei vannak!
A szokatlan és egyszerre "megdöbbentő" dolgok vonzásába keveredtem ismét. Így találtam az alábbi "találmányra", ami nem kicsit elgondolkodtató. Nyílván mindjárt az jut eszedbe, vajon mikor kerül a McDonaldsokba? El kell keserítsek mindenkit, ez egyelőre csak…..