Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadember

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig is voltak információk arról, hogy a Battlestar Galactica zárórésze esetleg háromórás lenne, de ma hivatalosan is megerősítették: a valahe készített egyik legjobb sci-fi-sorozat címére bátran pályáztatható BSG fináléja március 13-án kezdődik, ekkor kapunk belőle egy…..
vadember 2009.02.17 12:25:59
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
vadember 2008.12.16 13:38:52
Hello!

Képek:
www.hungarianfilm.com/object.fsobject-1215842045.ivy#fsobject-1215842045

Még egy ötlet: láthatóan "szellős" beton az eleje.

Kibontani, és rendelni egy 3t-s autódarut, ami leengedi.

A talaj jól láthatóan érdesített a lejtőkön, béka, ilyesmi kizárható sztem.

Uj kereket szerezni, felnin, kéziféket megcsinálni, hogy jó legyen. Felfogadni egy költöztető cég pár emberét, 1t elősulyban, optimális esetben max. 10 fő :-).

Kézifékkel+emberi erővel levinni.

Kanyarral szemben kiirni: márpedig, ha este ideparkolsz, akkor azt csak a saját felelőségedre.

ennyi

Miután grichie, olvasónk rákérdezett arra előző posztunknál, hogy milyen színű lesz vajon a felújított Margit híd, minket is izgatni kezdett a kérdés. Olyannyira, hogy elkezdett szárnyalni photoshopos fantáziánk, és láss csodát újraszíneztük a rozsdás szerkezetet és…..
vadember 2008.12.02 09:08:51
Magyarország = drágaság = óriási bürokrácia = kiskapuk keresése. Ugye önök szerint is? Maga a történet: Sokan a család korábbi autóját kapják meg és költségviselői lesznek. Ennek hivatalos módja az üzembentartói szerződés és ennek bejegyzése a forgalmiba. Vagy más eset:…..
Számomra annyira nehéz felfogni, hogy miért kell az utasnak folyton a pofájába hazudni? Könnyebb az életük? Jobban alszanak? Jobb ettől az ágyban? Fingom nincs:( De legalább vannak még olyan vasutasok, akiket tényleg érdekel az utas. Köszönjük. Sziasztok! Sokat utazom vonattal,…..
vadember 2008.07.18 13:04:54
autózz! Pofátlan szerviztrükkök 2008.07.14 06:36:00
Sokat hallottunk már átverésekről melyeket márkaszervizek követnek el, de még mindig vannak meghökkentő újdonságok. Úgy tűnik ezek a hirhedt intézmények a "fő a leleményesség" jelmondatát tűzték ki zászlajukra. Könnyű más kárán megszedni magunkat. Erős gyomor…..
A monopolhelyzetét kihasználó közüzemi szolgáltató mindig lelkes téma a Homárban és a Zugügyvédben is. Itt annyiban bővebb a történet, hogy fogyasztók perre vitték, és a szakértői vélemények ellentmondása ellenére a bíróság is a szolgáltatónak adott igazat. Több mint…..
vadember 2008.02.07 13:54:39
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..