Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gab85

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Gab85 2014.02.06 10:16:23
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Gab85 2013.12.12 01:23:37
A coloring bubbles jóvoltából most karácsonyi csomagolókat nyerhetsz velünk. Ugye Neked is jól jönne pár tekercs dekortapasz, matrica, pecsét, ajándék címke és néhány pergamin tasak a karácsonyi készülődéshez, csomagoláshoz? Játssz velünk és mi megajándékozunk egy több,…..
Gab85 2013.11.18 13:07:19
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
MEGJELENT! Hamarosan elárulom azt is, hogyan juthatsz hozzá, addig is nézd meg milyen szép, milyen klassz számok vannak rajta! :)  Szeretnél ilyet? Nyerd meg!Hozzászólásodban írd meg a választ az alábbi kérdések bármelyikére, és 5 CD-t kiosztunk ajándékba! (A helyes válaszokat…..
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
A lájkolók között  L'Occitane makeup ajándékcsomagot sorsolunk ki!A feladatod tesztelni az új Peónia kollekciót, majd kendőzetlenül megírni nekünk és a Nesze! olvasóknak, hogyan jött be!   ..
Gab85 2011.06.12 01:15:07