Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mozgó Postaládikó

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Oldalam, ahol "gyerekes dolgok" olvashatók : https://www.facebook.com/gyerekesdolgok/..
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Mozgó Postaládikó 2011.10.21 19:24:46
@tevevanegypupu: nekem+tetszik amit írtál:)) szerencsétlenül vicces ez az egész, hűha de félünk, meg tüntetésdit játszunk. Nem kell komolyan venni ennyi. Ráérnek, valószínűleg ők eddig is ráértek, az elégedetlenséget meg könnyű meglovagolni, bár aki azt hitte hogy sz@rból lehet várat építeni, az meg is érdemli. Mindenesetre röhej ez a nagy félelem, akkor amikor nem is oly rég szétrugdostak embereket, és kordonokkal vették körül remek volt miniszterelnökünket..(?) vsz. ő is nagyon félt hogy túl szeretik őt az emberek ezért kellett..valahogy ilyen érzésem a mostani hisztivel is. Robin Hood kommentje tetszik nekem.:) Persze csak a tiéd után. Szép hétvégét!
Kezeslábas Lehet-e móka a jóga? 2011.10.07 17:55:00
A válaszom egy határozott és vidám igen.Jómagam Magyarországon Csíki Mariann által kialakított Jóga Móka  [kattints a linkre] rendszert sajátítottam el, amely előtérbe helyezi a gyermek életkori sajátosságait, a játékos,  kreativitást elősegítő ászanákat, az…..
            “… aki jól mozog, tisztán beszél. És aki tisztán beszél, az erősen gondolkodik…” Vekerdy Tamás            Kedves Szülők! Gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, mozgásterapeuta és természetesen szívem csücskében még mindig óvónéni vagyok. Előszóban nagyon fontosnak tartom…..