Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SH1

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hétvégén ismét meglátogattuk a fővárosi állatkert lakóit. Az állatkert is tavasszal és ősszel a legszebb. Gyönyörű idő volt, kicsit hideg, de szikrázó napsütés. Most vittük a kismotort, így a derekamat rendesen kíméltük, viszont jó kis izomlázam lett, nem győztem…..
Bartha Domi kalandjai :))) 2011.09.28 23:40:00
Domi szokta nézegetni magát és mutogatja a pici pöttyöket (van kb. 5), hogy neki bizony már van anyajegye. Ma viszont már egy apajegyet is felfedezett... :))) ..
A beszoktatás 3. napján már másfél órát maradt ott Domi egyedül, nem volt odáig érte. Aznap még együtt ebédeltünk, persze akkor már bohóckodott. Ha anya ott van, semmi gond. Csütörtökön ugyanez, csak nélkülem ebédelt. Pénteken jókedve volt, nem sírt, evett, igaz, kevesen is…..
Bartha Domi kalandjai Változások 2011.08.28 22:57:00
Domi életében:Pénteken volt utoljára ebben a bölcsiben, holnap kezdünk beszokni az újba. fingers crossed a következő pár napra. :)ok: jövő hétvégén költözünk a 16. kerületből a 22. kerületbe.ok: sok minden közül a legfontosabb, hogy 5 perce lesz a munkahelyem és (onnan…..
Bartha Domi kalandjai Sóbarlang 2011.08.17 01:25:00
Mivel Domi sokat volt beteg tavasszal (főleg felső-légúti betegségek), javasolta az egyik anyuka a sóbarlang kipróbálását. Én 3 éves koromig hörghurutos voltam, és akkor levittek a szüleim 2 hétre az Adriára, onnantól kezdve elmúlt. A sóbarlangnak hasonló a hatása, csak a…..
Bartha Domi kalandjai A legszebb... 2011.08.15 00:05:00
... mondat (Domitól):- Domi is szereti anyát. Én is szeretlek téged Anya!..
Bartha Domi kalandjai Ma reggeli 2. 2011.07.10 10:35:00
Domi a pelenkázón piszkálta a nóziját:- bogár van az orromban...- milyen bogár Domika?- méhecske... :)))..
"Kedvenc" mondataim Domitől:- anya mosson hajat...- anya fogja meg a galambot...- anya, neee...- anya menjen innen...- anya tegye le a mobilt...- anya ne egyen...- anya csukja le a laptopot...- anya ne hozzon kenyeret a boltból...- anya ne fotózzon...- anya szedje össze a…..
SH1 2011.06.24 10:45:37
Tegnap este 20:56-kor megszületett drága barátnőm kislánya, Bindia. A szépséges kismanó 3,46 kg-gal és 57 cm-rel látta meg a napvilágot (vagyis inkább a holdvilágot :)...). Apukának, anyukának, Ariánka nagytesónak és a nagyszülőknek is gratulálunk a kis jövevényhez, Bindinek…..
bóbitázás  kedvenc "activity"  a legnagyobb kedvenc: fűnyírás keresztapuval nehogy kiszáradjanak a virágok a nyuszika nem volt sóher (apától sok finom csokit kaptunk)  egy kis csokikeresős móka voltunk naaagy…..
Bartha Domi kalandjai Beteg 2011.05.04 02:44:00
Tegnap reggelre elég rondán köhögött Domi, elszaladtam vele dokibához. Persze nem akart menni, mondta, hogy ha lehet választani, inkább bölcsibe menjünk (előtte persze oda sem akart). A rendelőben felvettük az új napszemüvegét :) és jött az "Apafej"-es duma: ez egy…..
Bartha Domi kalandjai Mumus 2011.04.30 01:07:00
Legnagyobb mumus mostanában a hajmosás. Kegyetlenül utálja és iszonyú sírást vág le hajmosáskor. Ha csak annyit mondok neki bárhol, bármikor, hogy "Domi megmossuk a hajadat", elkezd bőgni krokikönnyekkel alátámasztva a kétségbeesést.:)Ha mondom neki esténként, hogy…..
Bartha Domi kalandjai Szösszenetek 2011.02.26 00:52:00
Domi nagyon készül a szülinapjára. Szokta mondogatni kissé mismásolva, hogy 'boldog születésnapot', és hogy 'Bartha Domi 2 éves'. :) és énekelgetni szokta Halász Judit szülinapos nótájából a refrént, néha kissé bizonytalanul, de az egészet elénekli a maga módján. Ha…..
Pár videó a közel múltból ez tuti a bölcsiben ragadt rá .. :)  kedvenc szórakozása mostanában (táncizik a szerelőpad "zenéjére")..
SH1 2011.02.20 19:41:38
Igen, igen, beindult a gépezet. Megállíthatatlanul nyomja a sódert. Mindig azon filózunk, kire ütött, mert sem apa, sem én nem vagyunk egy nagy dumagép. Valamelyik nagyszülő a ludas. :)Édes kis dolgai vannak, amiket mondogat, nehéz is összeszedni egy csokorba, ha nem írja le rögtön…..
Bartha Domi kalandjai Beteg 2011.01.20 22:41:00
Domi múlt szombaton belázasodott. Gondoltam, hogy előbb-utóbb ez lesz, mert már 4 hónapja nem volt taknyos-lázas-köhögős beteg, aminek persze nagyon örültem, hisz ez nagy előrelépés volt ahhoz képest, hogy április és augusztus között 2 hetente volt valami vírusos cucca a…..
Bartha Domi kalandjai elfújtad... 2011.01.29 16:54:00
Domi szülinapja közeleg és szorgosan gyakorolják apával a gyertya elfújását (a mama kommentál a háttérben)... "elfújtad... tapsolunk... mehet... mégegyszer... :) (sorry, de a végén kissé megijedtem...)  ..
1 hét alatt eljutottunk odáig, hogy a gyerekem menekül előlem. Merthogy én szekálom mindennel: a lázmérővel, a kúppal, a gyógyszerekkel, az evéssel. Bármit akarok csinálni, egyből azt feltételezi, hogy megint zaklatni fogom valamivel, aztán jön a hiszti és rohan apához, a…..
Tegnap visszavittük Domit dokibához, velünk tartott Ormi barátunk is Micimackó bandájából. Hogy Orminak van -e varázshatása vagy kinőtte -e Domonkos ezt a szokását (remélhetőleg nem egy egyszeri alkalom volt...), jó kérdés, mindenesetre Domi egy másodpercig sem sírt, még csak…..
Bartha Domi kalandjai Ormi 2011.01.22 01:10:00
Az éjszaka mondjuk úgy, fárasztó volt, Domi sokszor megébredt és sírdogált, nem nagyon értettük mi van. 1-2x mondta és mutatta a popóját, ezzel sem tudtam mit kezdeni, csak találgatni. Elszaladtunk vele a doktornénihez mert a mi dokibánk szabin volt. Megijedtem, hogy nem -e a…..
Domi lelőhetetlen volt fürdés közben és után és jókat nevetgéltünk. Nagyon édespofa volt, ahogy mondogatta a bölcsiben tanult mondókát folyamatosan, megfelelő hangsúlyozással. Ugyan nem értettünk mindent, de a lényeget persze, hogy igen :) Mindig fel tudja dobni a szüleit ez a…..
Na, ezt is minden nap elmondja: "bölcsi, Alíííz, szeret." és az a hangsúly ahogy mondja és a vigyor az arcán... mindent elárul (majd levideózom). :D ..
SH1 2011.01.21 09:09:15
Bartha Domi kalandjai Nahát... 2010.11.29 01:13:00
Néha pozitívan is csalódik az ember. :) Péntek reggel Dominak volt egy kis hőemelkedése, kicsit krehácsolt is, meg kicsit folyt az orra, így nem ment bölcsibe. Már napok óta folyik a nyála, meg érződik, hogy jön(nek) a foga(i), úgyhogy gondoltam, hogy a kettő összefügg, de biztos…..
Bartha Domi kalandjai őszi nap... 2010.10.23 18:50:00
Na ja. :) Ahogyan említettem, ma Domival jól beszunyáltunk reggel. Apa korábban elment bringázni.  Mivel gyönyörű idő volt, kimentünk a parkba, jó sokat voltunk kint. Domi megint cross-motorozott a dombokon, a lépcsőn, odaajándékozta (majdnem) a homokozójátékait egy idegen…..
nem unatkoztunk, na, ezért nem is írtam :) Na, nem kell semmi különösre gondolni, csak volt egy kis HFV-unk.... Részletek: Múlt szombat: vendégeink voltak, Arián "baba" és Hajnikám. Fiúk szerintem jól kijátszották magukat, bár még van mit csiszolnunk a kapcsolatukon…..